2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yazık adama yaaaaaaaaaaaa kız çok fenasın adam öylece ortada kalmış...o kadar elledin peki sonuç

valla görünürde bişey yok elime de bişey gelmedi... jinekoloji fakültesini bitirdiğimiz yetmedi bir de ürolojide master yapıcaz anlaşılan :)

valla görünürde bişey yok elime de bişey gelmedi... jinekoloji fakültesini bitirdiğimiz yetmedi bir de ürolojide master yapıcaz anlaşılan :)

bi o kalmıştı dimi... şaka bir yana eşin de muayene olsun canım böylece varsa bişey çıkar yoksa da içiniz rahat eder

Sağol canım... Annem ikiz teki... bakarsın bi kız bi erkek olur hem istediğim hem içime doğan olur... Sen peki ??

İnşallah canım ikiz bebekler çok tatlı oluyorlar da bakımlarını dusununce teker teker versin Rabbim diyorum
canım gönlümden erkek geciyo ama kız bebislerede bayılıyorum sonra kızım olsun diyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısını versin en önemlisi bu.

Bu ayda ya zamanından once hamılelık ogrenılıyo yada zamanında once hasta olunuyo hayırlısı artık dengemız şaştı valla

Bu ayda ya zamanından once hamılelık ogrenılıyo yada zamanında once hasta olunuyo hayırlısı artık dengemız şaştı valla

öyle gerçekten kuzum... bi çoğumuz bende dahil erken yumurtladık , yine bi kısmımızda geç yumurtladı... herkesin dengesi şaştı

larsson test yaptıktan sonra endişelenmiştim ben de bu akşam ovu test yaptım (17.gün bugünEki Görüntüle 1213739 ) ama sanırım ben 12. gün yumurtladım

canım benım test silik ama yine belırgın bır sılık cıktı bugun 18. günüm ben 14.gün yumurtladım dıye dusunuyorum.amann yaaa sıkıldım valla bu testlerden ne hallerı varsa görsünler valla darlandım gün aşırı yaparım bundan sonrası olur bıter kalmıs surda 10 gun zaten

kızlar acaba folık asıt bızım iştahımızı açıyor olabılırmı..topikce iştahımız acılmıs durumda gordugum kadarıyla yedıkce doymuyoruz

Canm ben bi dahaki ay hic kullanmicam bu testleri stres oluyoruz oluruna birakcam gun asiri gidiyoruz zaten yok bugun koyu yok bugun silik yok bugun olmasi lazim cift cizgi ama yarinda olsun siliklesti ooo farketmesekte stres oluyoruz

kızlar acaba folık asıt bızım iştahımızı açıyor olabılırmı..topikce iştahımız acılmıs durumda gordugum kadarıyla yedıkce doymuyoruz

sanmam bebeğim bende düzenli kullanıyorum ama iştahım aynı, suçu atmayın ilaca kız

ahahahah çok komık olmus yaaa alemsin valla

Kızlar benim belim ağrıyor ve akıntım var akşam lavaboya gittiğimde şeffaf akıntı geldi gün içerisinde akıntım arttı iki gündür günlük pedim ıslanıyordu bugunde lavaboda geldi bunlar ne oluyor

ıyı geceler kızlar sanırım ben bugun ılk belırtılerı yasamaya basladım . sabah hafıf mıde bulantısı ve kasıklarımda sağlı sollu acayıp bı dolgunluk hıssedıyorum sankı bacaklarımı sağa sola ayırıyoar gıbı. içimi sıkıstıran bısey var sankı. :26:

Hiç önemi yok yeter ki sağlıkla bi an önce gelsin ama isimleri hazır erkek olursa güven kız olursa rüya inşallah rüyammm diye sevicem kızımı

Sizin aklınızdan geçen isimler neler canlarım?

Son düzenleme:

Benim bugün 17. Günüm testim tamamen hayal çizgi gibi ben 12-13 ya da 14. gün yumurtladığımı düşünüyorum. Evet gün aşırı artık benim şimdilik 12 13 15 & 17. gün ilişki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…