- 6 Ağustos 2014
- 517
- 318
- 323
valla benim 3 ay da 6 cm e çıkmıştı... muhtemelen yeni olmuştur... genellikle de sebebi stres üzüntü
Hiç önemi yok yeter ki sağlıkla bi an önce gelsin ama isimleri hazır erkek olursa güven kız olursa rüya inşallah rüyammm diye sevicem kızımı
Sizin aklınızdan geçen isimler neler canlarım?
Tabiki kuzum şükür sağlıklıyız kocalarımız yanımızda ben inanıyorum bebişlerimizde nazlansalarda eninde sonunda gelecekler
Bu sabah yapacam canim tatildeyim bakalim varmi :) az once balerine bindik kusmamak icin kendimi zor tutuyorum artik umursamiyorum aylardir egelenemiyrum bebek vardir onu yapmayayim sunu yapmayayim o ne bee varsa vardir yiyecek icecek suyu varsa zaten verir onu yaradanim :))Iki gun kalmis yap testi canim ben bu sabah yaptim.negatif cikti rahatladim daha da yapmam.bat gelir zaten
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-Duâ. Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH HEPİMİZE
Kızlar Günaydın, Bat 15 ağustos ama dün gece elimdeki ovulasyon testini yapmıştım yatmadan çok koyu çıkınca acaba geç mi yumurtluyorum dedim yalnız hiç saydam akıntım yok şuan. Dayanamadım elimdeki erken gebelik testini yaptım sabah. Daha 6 gün var sonuç böyle çıktı. Sizce hamile olabilir miyim? Başka hiç bir belirti yok yalnız.
Kızlar Günaydın, Bat 15 ağustos ama dün gece elimdeki ovulasyon testini yapmıştım yatmadan çok koyu çıkınca acaba geç mi yumurtluyorum dedim yalnız hiç saydam akıntım yok şuan. Dayanamadım elimdeki erken gebelik testini yaptım sabah. Daha 6 gün var sonuç böyle çıktı. Sizce hamile olabilir miyim? Başka hiç bir belirti yok yalnız.
Ayy ins canım oyledir de ondan soruyorumdurKuzum sen böyle sorunca sanki hamileymişim de size yardımcı oluyorum gibi hissettim ne güzel bi duyguymuş bu hisben 14. günü atladım kuzum inşallah yeterlidir ayın 18indr anlıcam bunu
İnşallah elisam ya çok istiyorum çok heyecanlıyım
normal canım... benim yumurtladan beri akıntım oldu... ama adet oldum
Size bakınca ben çok kendimi kaptırdım diyorum çok umutluyum ve tabi bunun hayal kırıklığını siz düşününbebiş yoksa muhtemelen 18inde tüm gün ağlıcam boşa çalıştık deme canım ya biraz umut olsun inş vardır
Gözüküyor canım çizgii kan testıde yaptırr:)
günnaydın fıstıklarrrr hava feci yağmurlu ve ben birazdan gebelik testi almaya gidicem. Rabbim dualarımı kabul etsin bebeğim bu ay bana gelsin inşallah. hadi ben bi ıslanıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?