2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

valla benim 3 ay da 6 cm e çıkmıştı... muhtemelen yeni olmuştur... genellikle de sebebi stres üzüntü

Ayyy ben salak gibi herbir halta uzulup kafaya takarim kesin ondan oldu bu bundan sonra polyanacilik oynuycam bana nee yaaa bebek istiyommmm:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç önemi yok yeter ki sağlıkla bi an önce gelsin ama isimleri hazır erkek olursa güven kız olursa rüya inşallah rüyammm diye sevicem kızımı

Sizin aklınızdan geçen isimler neler canlarım?

Esim erkek olursa kendi ismini koymak istiyor gibi bakalım kısmet kız ismi için de hic düşünmedim canım Rabbim nasip etsin de ismini sonra düşünürüz

Iki gun kalmis yap testi canim ben bu sabah yaptim.negatif cikti rahatladim daha da yapmam.bat gelir zaten
Bu sabah yapacam canim tatildeyim bakalim varmi :) az once balerine bindik kusmamak icin kendimi zor tutuyorum artik umursamiyorum aylardir egelenemiyrum bebek vardir onu yapmayayim sunu yapmayayim o ne bee varsa vardir yiyecek icecek suyu varsa zaten verir onu yaradanim :))

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH HEPİMİZE

çok güzel bi dua aynı duayı bende ediyorum hep inşallah rabbim dualrımızı kabul eder de bu ay müjdeli haberi alırız AMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN

Kızlar Günaydın, Bat 15 ağustos ama dün gece elimdeki ovulasyon testini yapmıştım yatmadan çok koyu çıkınca acaba geç mi yumurtluyorum dedim yalnız hiç saydam akıntım yok şuan. Dayanamadım elimdeki erken gebelik testini yaptım sabah. Daha 6 gün var sonuç böyle çıktı. Sizce hamile olabilir miyim? Başka hiç bir belirti yok yalnız.

Eklentiler

• $1407559155527.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 27

Ben yine göremiyorum

Hafiften silik bir çizgi görüyorum ben inş hamilesindir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba gozunaydin kuzenimde de ayni cikti bence hamilesin.

Ay inşallah hanımlar ya... ben ovulasyonda hiç bu kadar koyu çizgi görmemiştim yalnız yine de çalışma yapsam bir zararı olur mu ki?

Kuzum sen böyle sorunca sanki hamileymişim de size yardımcı oluyorum gibi hissettim ne güzel bi duyguymuş bu his ben 14. günü atladım kuzum inşallah yeterlidir ayın 18indr anlıcam bunu
Ayy ins canım oyledir de ondan soruyorumdur bende 21 .bat yakınmış bende atladım o günü öncesi ve sonrası tamam.canım yaa birde bu yumurtlama günü akıntı oluyo ya o gün mu ilişki olmalı yoksa ne zaman catliyo sa o gün mu olmalı ne zaman çatlar kaç gün sonra kafamda deli sorular%%%

İnşallah elisam ya çok istiyorum çok heyecanlıyım

İnşallahh canım belki ben hamile değilim sen hamilesindir ama inşallah hepimiz hamileyizdr. Dün çok canım sıkıldı kayınvalıdemdeydık dedım yıllık ızne ayrılacagım dedı ayrılma hamıle kalıran dogumdan sonra ayrılırsın bebek ele tutuur hale gelsın dedı gercı sızın cocgunuzda olmaz tembelsınız beceremıyorsunuz tarzında konustu bende vardır zamanı demekkı dedım cok canım sıkıldı.ve onun oncesı konusmamızda bende bebegımı nasıl bırakıp ıse gıdecem dedım torunumuza senden kotu bakacak degılız ya dedı Böyle konusmalar olunca bebegımı hıc bırakasım gelmıyor

normal canım... benim yumurtladan beri akıntım oldu... ama adet oldum

Benımde aklıma gelıyor acaba erkenmı adet olacagım dıye hayırlısı kuzum ya bekleyıp gorelım

Geçen ay ben öyleydım canım kendımı cok kaptırmıstım bu ay tecrube oldu o yuzden fazla takılmamaya calısıyorum ve cevreme bellı etmıyorum aglamak yok guzelım guclu olacagız ve hep bırlıkte basaracagız ve ınsallah 18 de hamıs cıkacagız

Gözüküyor canım çizgii kan testıde yaptırr:)

Arkadaşlar ben geçen hafta doktora gittim. Rahim duvarı kalınlaşmış dedi ultrasondan baktı evet hamilesin dedi. İki hafta sonra tekrar gel şu an daha çok yeni bir gebelik bu dedi. Bir hafta tatildeydim çok düşünmeye fırsatım olmadı. Hesaplamalarıma göre 6 haftalık hamile sayılıyorum (son adet tarihi 25 Haziran). Haftaya Cumartesi randevum var. Nasıl bekleyeceğim o günü bilmiyorum. Ayrıca adet olmamak dışında hiç bir belirtim yok. Birşeyler hissetmem gerekir miydi bilmiyorum. Kafam çok karışık. :44:

günnaydın fıstıklarrrr hava feci yağmurlu ve ben birazdan gebelik testi almaya gidicem. Rabbim dualarımı kabul etsin bebeğim bu ay bana gelsin inşallah. hadi ben bi ıslanıp geleyim

gozun aydın hamılesınnnnnn

günnaydın fıstıklarrrr hava feci yağmurlu ve ben birazdan gebelik testi almaya gidicem. Rabbim dualarımı kabul etsin bebeğim bu ay bana gelsin inşallah. hadi ben bi ıslanıp geleyim

Günaydın canım inşallah hadi bakalm bugunun güzel haberinide senden alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…