- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Kızlar benim belim ağrıyor ve akıntım var akşam lavaboya gittiğimde şeffaf akıntı geldi gün içerisinde akıntım arttı iki gündür günlük pedim ıslanıyordu bugunde lavaboda geldi bunlar ne oluyor
Benim bugün 17. Günüm testim tamamen hayal çizgi gibi ben 12-13 ya da 14. gün yumurtladığımı düşünüyorum. Evet gün aşırı artık benim şimdilik 12 13 15 & 17. gün ilişki oldu
Hadi aramızda sen bari hamile ol benim zerre belirti yok
inş tutmuştur cnm..benımkının tutma ihtimali hiç yok. :18:
Bunlar belirtim diyorsun canım inşalah hepimiz hamile olalm
Kızlar ben birsey soracağım. Doktor bende çikolata kisti olduğunu söyledi 2 cm filan. Bunun için soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum faydasını görüp zararını gören yok siz ne düşünüyorsunuz. Cevap bekliyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim belim ağrıyor ve akıntım var akşam lavaboya gittiğimde şeffaf akıntı geldi gün içerisinde akıntım arttı iki gündür günlük pedim ıslanıyordu bugunde lavaboda geldi bunlar ne oluyor
ıyı geceler kızlar sanırım ben bugun ılk belırtılerı yasamaya basladım . sabah hafıf mıde bulantısı ve kasıklarımda sağlı sollu acayıp bı dolgunluk hıssedıyorum sankı bacaklarımı sağa sola ayırıyoar gıbı. içimi sıkıstıran bısey var sankı. :26:
denemekten zarar gelmez canım... umarım kurtulursun
Öyle deme sen de önemli günlerde hep çalıştın. Ayrıca senin mantar anladığım kadarıyla yoğun değildi o yüzden hepimizin ki bi ihtimal dahilinde
yavrum benımkısı tutarsa bu ay hepinizinki tutmusdemektırkısacası % 1 bile ihtimal vermiyorum.boşa çalıştık anlıcan
İnşallah kurtulurum acaba sonradan mi oldu bu çünkü şimdiye kadar kimse birsey dememisti alttan da muayene etmişlerdi.
Cnm bende yumurta kisi oldugunu ogrendigimde arastirmistim hemen hemen her kadinda kis olusuyormus ama cogu kisa surede kendi kendine patlayip iyilesiyormus bu yuzden cogu insan kendinde kis oldugunu bile fark etmiyormus ama bazilari buyuyup kasik agrisi yapabiliyormus ozeliklede iliski esnasinda bunlar icin ameliyat yapiyorlar bende 4gundur sovan kuru yapiyorum insallah faydasini goruruz .
İnşallah kurtulurum acaba sonradan mi oldu bu çünkü şimdiye kadar kimse birsey dememisti alttan da muayene etmişlerdi.
Size bakınca ben çok kendimi kaptırdım diyorum çok umutluyum ve tabi bunun hayal kırıklığını siz düşününbebiş yoksa muhtemelen 18inde tüm gün ağlıcam boşa çalıştık deme canım ya biraz umut olsun inş vardır
valla benim 3 ay da 6 cm e çıkmıştı... muhtemelen yeni olmuştur... genellikle de sebebi stres üzüntü
Sende de mi var çikolata kisti.? Inşallah faydasını göreceğiz şifa niyetine. Benim de adet bitsin başlayacağım.
ağlamak yok cnm sakın ağlama ,,hepimiz her ay umut ıcınde yasıyoruz.hepberaber aglayalım ozaman...güçlü olmalısın azcık bır sonrakı ay yıne umutlu olursun ne olcak ölümmü var sonunda.nasıp kısmet bu işler sıkma canını.valla ben eskıden cok takar aglar zırlardım ama sankı yasım ılerledıkce bıraz daha sallar oldum umursamıyorum artık.nasıbımde varsa mevlam verır yoksada ssaglık olsun.her şeye eyvallah diyim şükretmeliyiz yınede.
Bende yumurta kisi var acikcasi ikisi arasinda farki cok bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?