2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi aramızda sen bari hamile ol benim zerre belirti yok

Benim bugün 17. Günüm testim tamamen hayal çizgi gibi ben 12-13 ya da 14. gün yumurtladığımı düşünüyorum. Evet gün aşırı artık benim şimdilik 12 13 15 & 17. gün ilişki oldu

inş tutmuştur cnm..benımkının tutma ihtimali hiç yok. :18:

Kızlar ben birsey soracağım. Doktor bende çikolata kisti olduğunu söyledi 2 cm filan. Bunun için soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum faydasını görüp zararını gören yok siz ne düşünüyorsunuz. Cevap bekliyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

denemekten zarar gelmez canım... umarım kurtulursun

normal canım... benim yumurtladan beri akıntım oldu... ama adet oldum

oyyy minik ben burdayım demeye başladı desene... Yorma kendini canım

denemekten zarar gelmez canım... umarım kurtulursun

İnşallah kurtulurum acaba sonradan mi oldu bu çünkü şimdiye kadar kimse birsey dememisti alttan da muayene etmişlerdi.

Öyle deme sen de önemli günlerde hep çalıştın. Ayrıca senin mantar anladığım kadarıyla yoğun değildi o yüzden hepimizin ki bi ihtimal dahilinde

yavrum benımkısı tutarsa bu ay hepinizinki tutmusdemektır kısacası % 1 bile ihtimal vermiyorum.boşa çalıştık anlıcan

yavrum benımkısı tutarsa bu ay hepinizinki tutmusdemektır kısacası % 1 bile ihtimal vermiyorum.boşa çalıştık anlıcan

Size bakınca ben çok kendimi kaptırdım diyorum çok umutluyum ve tabi bunun hayal kırıklığını siz düşünün bebiş yoksa muhtemelen 18inde tüm gün ağlıcam boşa çalıştık deme canım ya biraz umut olsun inş vardır

Son düzenleme:
İnşallah kurtulurum acaba sonradan mi oldu bu çünkü şimdiye kadar kimse birsey dememisti alttan da muayene etmişlerdi.

Cnm bende yumurta kisi oldugunu ogrendigimde arastirmistim hemen hemen her kadinda kis olusuyormus ama cogu kisa surede kendi kendine patlayip iyilesiyormus bu yuzden cogu insan kendinde kis oldugunu bile fark etmiyormus ama bazilari buyuyup kasik agrisi yapabiliyormus ozeliklede iliski esnasinda bunlar icin ameliyat yapiyorlar bende 4gundur sovan kuru yapiyorum insallah faydasini goruruz .

Sende de mi var çikolata kisti.? Inşallah faydasını göreceğiz şifa niyetine. Benim de adet bitsin başlayacağım.

valla benim 3 ay da 6 cm e çıkmıştı... muhtemelen yeni olmuştur... genellikle de sebebi stres üzüntü

ağlamak yok cnm sakın ağlama ,,hepimiz her ay umut ıcınde yasıyoruz.hepberaber aglayalım ozaman...güçlü olmalısın azcık bır sonrakı ay yıne umutlu olursun ne olcak ölümmü var sonunda.nasıp kısmet bu işler sıkma canını.valla ben eskıden cok takar aglar zırlardım ama sankı yasım ılerledıkce bıraz daha sallar oldum umursamıyorum artık.nasıbımde varsa mevlam verır yoksada ssaglık olsun.her şeye eyvallah diyim şükretmeliyiz yınede.

valla benim 3 ay da 6 cm e çıkmıştı... muhtemelen yeni olmuştur... genellikle de sebebi stres üzüntü

Gerçekten mi ben ilk düşüğü yaptıktan sonra 4 ay geçti bu düşüğü yaparken ortaya çikti

Sende de mi var çikolata kisti.? Inşallah faydasını göreceğiz şifa niyetine. Benim de adet bitsin başlayacağım.

Bende yumurta kisi var acikcasi ikisi arasinda farki cok bilmiyorum

Tabiki kuzum şükür sağlıklıyız kocalarımız yanımızda ben inanıyorum bebişlerimizde nazlansalarda eninde sonunda gelecekler

Bende yumurta kisi var acikcasi ikisi arasinda farki cok bilmiyorum

Yumurta kistiyse çok sıkıntı olmaz ama bu çik.kisti farklı hamile kalmayi zorlaştırıyor büyükler ameliyat ediliyor galiba 6 cm den büyükler. Bende büyümesin diye hemen başlayacağım zaten bu ay öğrendim. InsALLAH erir yok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…