2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ahhh kaygılım ahhh ne haldeyım bir bilsen tadıım tuzum hiç yok 18 gelsede rahatlasak

Ne marka bu benimde 7 gün var daha alsam yapsam mı acep.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamılelıgının batı gelmeden öğrenen arkadaslar battan 1 hafta önce falan ne gibi belirtiniz vardı

günnaydın fıstıklarrrr hava feci yağmurlu ve ben birazdan gebelik testi almaya gidicem. Rabbim dualarımı kabul etsin bebeğim bu ay bana gelsin inşallah. hadi ben bi ıslanıp geleyim

Urfada sıcaktan çatlıcaz ama olsun Hadi b,r güzel haberde senden alalım canım inşallahh

bu bebek bu küçükkk tatlı bebekkk hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı hamilelik nasip etsin kan testine koş koş koş:)))

gerekmezdi bünye nasılsa öyle yaşar çok şanslısın maşallah işte belirtin çok yok hadi sağlıklı bir gebelik olsun inşallahhh

günnaydın fıstıklarrrr hava feci yağmurlu ve ben birazdan gebelik testi almaya gidicem. Rabbim dualarımı kabul etsin bebeğim bu ay bana gelsin inşallah. hadi ben bi ıslanıp geleyim

evet burdada yağmur var yazın ağustosunda bu bol yağmurlar bize bebiş bereketi getirsin inşallah sağlıklarıyla sonucunu bekliyoruzz bu arada ıslak şortla oturma mahvolursun sakın bi daha öyle yapmmaaaa

Ahhh kaygılım ahhh ne haldeyım bir bilsen tadıım tuzum hiç yok 18 gelsede rahatlasak

herkes 6 gün önceden sonuç alıyor 18 e yarını saymıyorum pazarları jet hızıyla geçiyor kaldı bi hafta benim gr umudum yok zaten tarihlerim de şaştı ayın kaçı 18 bu hafta mı öbür hafta mı diye bakıyrorum arada eylül desen inanıcam bu ara öyleyim hiç belirti yok sadece bu ara iştahım açık veee şu boğazımı tutmazsam çok kötü olacakkk

Evet ya hıc sorma ama benım cesaretım yok 6 gun onceden test yapmaya en ıyısı 18 de test yapmak ben takvımın gayet farkındayım canım benım belırtı olarakta su sıkayetlerım var dunden berı yuruken sağ bacagım bolgemle bırlesen yerı gerılıyor kramp gıbı cekılıyor sankı ve aksam lavaboya gıttıgımde yumurtlama donemının yaklastıgındakı gıbı akıntı geldı ve belım agrıyor dun temızlık yaptım ama cok bır temızlıkte degıl tuvalet banyo yıkadım dedım ondan agrıyor sanırım ama bugun hala agrıyor ve gece yatarken bacagımı ayırım dedım ama sag bacagımı ayıramadım agrıyor midem zaten tuhaf ama gastrıtım var benım durumum bu sekerım hakkımızda hayırlısı olsun

temizlikkk ben işteyim şu an evimde temizlik yapılıyor dışarıdada yağmur benim hiç bi belirtim yok zaten 1 ay geçmeden belirtiler olmazmış felsefesine takıldım yok diyorum testi de 18 nde yaparım hatta 20 si bile olur benim için öyle bi aydayım hayırlısı olsun bu ay çok şeyler yaşadığım için yorgunum neye heves etsem halim yok umarım 18inde hepinizin güzel sevinçlerini yaşarım

bu bebek bu küçükkk tatlı bebekkk hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı hamilelik nasip etsin kan testine koş koş koş:)))
Ay siz böyle dedikçe nabzım hızlanıyor ya ama elimde 1er ovulasyon ve erken gebelik testi daha var son gün tekrar yapıcam sonra gideyim kan testine. Çok küçük bir ilçede öğretmenim hemşireler velim giderim olumsuz çıkar orada laf alır başını yürür. Başka bir ilçeye gideceğim zaten kan tsstine de. Yarın seçimde görevliyim bugün sandık kurmaya gideceğim biraz bu telaşlarla ilgilenerek şu 6 günü geçireyim. :)

Ohhh ne güzel tertemiz eve gideceksinn canım benımde yasadıklarım anlattıklarımdı belkı erken adet olacagım eger hamılelık varsa gercekten bana suprız olacak duzenlı calısma olmadı ne zaman hangı ılsıkıde kaldımı bıle bılemem 18 de hep beraber yasarız ınsallah hepımız güzel haberlerle dönerız canım bazen öyle oluyorum canım bırseyler yapmak ıstıyorsun ama yapacak halın ıstegın olmuyor

ben geçen aydan beri kimseye ümit vermek adına bir şey demek istemiyorum ama gördüm siliği ve bencede o bi bebişşş ama en doğrusu dediğini yapman madem öyle sen nasıl dersen dayanabilirsen tabi

malesef canım her zmanki gibi tek çizgi

45. günde yine yapacağım yılmak yok

Hım hayırlısı olsun canım pekı neden bu kadar gecıkıyor canım gecen ben yıne baska forumda okuyordum kadının adetı 18 gun gecmıs test yapmıs cıkmamıs uzerınden yıne zaman gecmıs sanırım 20 gun falan o zaman cıkmıs hamıle oldugu hayırlısı olsun tatlım uzulmek yk

ev temiz olur sanırım ama halılar yok benim düzenlemem gereken yerler varr ama bugün iş varrr çalışıyorum işte böyle oyalana oyalana senin düzenli ilişki olmadı benimde öyle ama olacağı varsa olur kısmet bekleyelim bakalım kocccaaa 7 gün pardon bi haftacık

hamile arkadasları tebrik ediyorm bu haberleri duyunca yum günleri gelsinde bizde bi an önce çalısalm diye sabırsızlanıyorm sabah eşimde test yaptırdı öğleden snr çıkcak sonçlar

maalesefki kızlar en önemli adet belirtim kendini göstermeye başladı göğüsler şişti galiba bat gelmeden adet olacam bu ayda çılk olcamne diyim nasip artık ne zaman olursa

ben daha fazla gün kaçırdım canım inan saymadım ama yumoş günlerinde çalıştım hatta sonrasında da bayağı çalıştık ama ne bileyim iki gündür olmadı gibi hissediyorum. adet günümü geçmeden test yapmayacağım ama adet olacam sanırım karnım göğüslerim şişti çünkü. İnşallah senin bebiş geç döllenme falandır testte çıkar.

gozun aydın hamılesınnnnnn

İnşallah öyleyimdir. 1 buçuk aydır iğne yapıyorum hamile kalırsam diye daha bunun hamileliği ve emzirme dönemi var.
Canım sen hamileydin dimi kan değerin yükseliyor mu? Bat gelmeden mi kan testi yaptırmıştın geçince mi?

Sende gittiğinde düzenlersin canım bende aynen hiç çalışasım yk sallana sallana çalısıyorum bende evet canım düzenli ilişki olmadı ama olacağı varsa olur kısmet mucize belki bizi bulur evet evet sunun surasında 1 haftacık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…