Yagmurlu bir günün ardından hepimize Günaydın canlarım mm
günnaydın fıstıklarrrr hava feci yağmurlu ve ben birazdan gebelik testi almaya gidicem. Rabbim dualarımı kabul etsin bebeğim bu ay bana gelsin inşallah. hadi ben bi ıslanıp geleyim
Kızlar Günaydın, Bat 15 ağustos ama dün gece elimdeki ovulasyon testini yapmıştım yatmadan çok koyu çıkınca acaba geç mi yumurtluyorum dedim yalnız hiç saydam akıntım yok şuan. Dayanamadım elimdeki erken gebelik testini yaptım sabah. Daha 6 gün var sonuç böyle çıktı. Sizce hamile olabilir miyim? Başka hiç bir belirti yok yalnız.
Arkadaşlar ben geçen hafta doktora gittim. Rahim duvarı kalınlaşmış dedi ultrasondan baktı evet hamilesin dedi. İki hafta sonra tekrar gel şu an daha çok yeni bir gebelik bu dedi. Bir hafta tatildeydim çok düşünmeye fırsatım olmadı. Hesaplamalarıma göre 6 haftalık hamile sayılıyorum (son adet tarihi 25 Haziran). Haftaya Cumartesi randevum var. Nasıl bekleyeceğim o günü bilmiyorum. Ayrıca adet olmamak dışında hiç bir belirtim yok. Birşeyler hissetmem gerekir miydi bilmiyorum. Kafam çok karışık. :44:
günnaydın fıstıklarrrr hava feci yağmurlu ve ben birazdan gebelik testi almaya gidicem. Rabbim dualarımı kabul etsin bebeğim bu ay bana gelsin inşallah. hadi ben bi ıslanıp geleyim
Ahhh kaygılım ahhh ne haldeyım bir bilsen tadıım tuzum hiç yok 18 gelsede rahatlasak
bu bebek bu küçükkk tatlı bebekkkhayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı hamilelik nasip etsin kan testine koş koş koş:)))
gerekmezdi bünye nasılsa öyle yaşar çok şanslısın maşallah işte belirtin çok yokhadi sağlıklı bir gebelik olsun inşallahhh
evet burdada yağmur var yazın ağustosunda bu bol yağmurlar bize bebiş bereketi getirsin inşallah sağlıklarıyla sonucunu bekliyoruzz bu arada ıslak şortla oturma mahvolursun sakın bi daha öyle yapmmaaaa
herkes 6 gün önceden sonuç alıyor18 e yarını saymıyorum pazarları jet hızıyla geçiyor kaldı bi hafta benim gr umudum yok zaten tarihlerim de şaştı ayın kaçı 18 bu hafta mı öbür hafta mı diye bakıyrorum arada eylül desen inanıcam bu ara öyleyim hiç belirti yok sadece bu ara iştahım açık veee şu boğazımı tutmazsam çok kötü olacakkk
Evet ya hıc sorma ama benım cesaretım yok 6 gun onceden test yapmaya en ıyısı 18 de test yapmak ben takvımın gayet farkındayım canım benım belırtı olarakta su sıkayetlerım var dunden berı yuruken sağ bacagım bolgemle bırlesen yerı gerılıyor kramp gıbı cekılıyor sankı ve aksam lavaboya gıttıgımde yumurtlama donemının yaklastıgındakı gıbı akıntı geldı ve belım agrıyor dun temızlık yaptım ama cok bır temızlıkte degıl tuvalet banyo yıkadım dedım ondan agrıyor sanırım ama bugun hala agrıyor ve gece yatarken bacagımı ayırım dedım ama sag bacagımı ayıramadım agrıyor midem zaten tuhaf ama gastrıtım var benım durumum bu sekerımhakkımızda hayırlısı olsun
Ay siz böyle dedikçe nabzım hızlanıyor ya ama elimde 1er ovulasyon ve erken gebelik testi daha var son gün tekrar yapıcam sonra gideyim kan testine. Çok küçük bir ilçede öğretmenim hemşireler velim giderim olumsuz çıkar orada laf alır başını yürür. Başka bir ilçeye gideceğim zaten kan tsstine de. Yarın seçimde görevliyim bugün sandık kurmaya gideceğim biraz bu telaşlarla ilgilenerek şu 6 günü geçireyim. :)bu bebek bu küçükkk tatlı bebekkkhayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı hamilelik nasip etsin kan testine koş koş koş:)))
Günaydın canım inşallah hadi bakalm bugunun güzel haberinide senden alalım
temizlikkk ben işteyim şu an evimde temizlik yapılıyor dışarıdada yağmurbenim hiç bi belirtim yok zaten 1 ay geçmeden belirtiler olmazmış felsefesine takıldım yok diyorum testi de 18 nde yaparım hatta 20 si bile olur benim için öyle bi aydayım hayırlısı olsun bu ay çok şeyler yaşadığım için yorgunum neye heves etsem halim yok umarım 18inde hepinizin güzel sevinçlerini yaşarım
Ay siz böyle dedikçe nabzım hızlanıyor ya ama elimde 1er ovulasyon ve erken gebelik testi daha var son gün tekrar yapıcam sonra gideyim kan testine. Çok küçük bir ilçede öğretmenim hemşireler velim giderim olumsuz çıkar orada laf alır başını yürür. Başka bir ilçeye gideceğim zaten kan tsstine de. Yarın seçimde görevliyim bugün sandık kurmaya gideceğim biraz bu telaşlarla ilgilenerek şu 6 günü geçireyim. :)
malesef canım her zmanki gibi tek çizgi
45. günde yine yapacağım yılmak yok
malesef canım her zmanki gibi tek çizgi
45. günde yine yapacağım yılmak yok
Ohhh ne güzel tertemiz eve gideceksinncanım benımde yasadıklarım anlattıklarımdı belkı erken adet olacagım eger hamılelık varsa gercekten bana suprız olacak duzenlı calısma olmadı ne zaman hangı ılsıkıde kaldımı bıle bılemem 18 de hep beraber yasarız ınsallah hepımız güzel haberlerle dönerız canım bazen öyle oluyorum canım bırseyler yapmak ıstıyorsun ama yapacak halın ıstegın olmuyor
aslında ben bu ay sadece 5 gün kaçırdım geri kalanını iyi değerlendirdik ama umutlu olmam lazım aslında bu düzensizlik yüzünden çok test yaptım şu 2-3 ayda negatifi görmekten bıktım artık bu ayda 32 günde yaptım negatifti bugün 39. gün dayanamayacağım ama sanırım yarın bir test daha yapacağım
gozun aydın hamılesınnnnnn
ev temiz olur sanırım ama halılar yok benim düzenlemem gereken yerler varr ama bugün iş varrrçalışıyorum işte böyle oyalana oyalana senin düzenli ilişki olmadı benimde öyle ama olacağı varsa olur kısmet bekleyelim bakalım kocccaaa 7 gün pardon bi haftacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?