• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

MERHABA yaş kaç? listeyle mogami ilgileniyor ama şu an şehir dışında dönünce yazacaktır bi kaç sayfa öncesinde yazısı var alıntıyla cevaplarsan beklediğin adet gününü ve kaç aydır deniyorsun belirtirsn dönünce ekleyecektir :)

Merhaba, tamam eklerim şimdi alıntı yapıp :) Yaşım 35, 2 aydır deniyoruz korunmadan.

keşke temizlik falan yapıpda cok yormasaydın kendını.hamıle oldugunu öğrendiğinden beri en az bır hafta yatıp dınlendırseydın kendını.
tatlım ben temizlikten sonra öğrendim hamileliğimi ondan sonra da zaten ben bi yemek yaptım evde yatagımızı bile eşim topladı yani düşüğe neden hiçbişi yapmadım sürekli kafamda bi neden arıyorum düşükten önceki günleri kafamda tekrar tekrar yasıyorum

Evet canım hatırlıyorum tatlım benım umudum yok zaten ben bunu adet belırtısı olarak göruyorum ama benı rahatsız edıyor bolgemle bacagımın bırlestıgı yere agrı kasılma gırıyor bırden ve üst bacaklarım o kadar sızlıyorkı bır adet olsam rahatlasam ama hıc adet oncesınde bu kadar olmadım ve hıc bu kadar 1 hafta oncedende baslamamıstı ve canım bende kalp atısını duyana kadar kayınvalıdeme bıle söylemıyı dusunmuyorum tabı esım durursa ama uyaracagım esımıde
söylemeyin tatlım ben nazara inanıyorum allah korusun ..

tatlım ben temizlikten sonra öğrendim hamileliğimi ondan sonra da zaten ben bi yemek yaptım evde yatagımızı bile eşim topladı yani düşüğe neden hiçbişi yapmadım sürekli kafamda bi neden arıyorum düşükten önceki günleri kafamda tekrar tekrar yasıyorum
bir ablamız vardı 2. cocuguna hamıle kalmıstı.o ay evde temızlık yaptım duvar tavan sılmıs epey yormus kendını sonra hamıle oldugunu ogrenmıs.düşük riski var demıs doktor ve hıc kalkmadan doguma kadar yatmıs.dogumdan sonrada psıkolojısı cok bozulmus aylarca yatmaktan.kırkı bıle cıkmadan atmıs kendını sokaklara sabahtan aksama kadar gezmıs.bebegını bıle gozu gormemıs resmen.anneannesı bakmıs torununu ılk zamnalar.sonra kadın pskologlar falan derken duzelmıs..zor durum gercekten.nasıbınde bu varmıs demekkı canım.mevla nasıp edecek olana ne yaparsa yapsın oluyor.sırf dussun dıye cok sey yapıpda dusuremeyenlerde var.rabbım ızın vermıyor dusmesıne işte.kaderde yazılan neyse o oluyor.nasıp kısmet artık cnm.ben senın yerınde olsam korunmam bundan sonrada.rahım gebelıgı yaşamısken yenısını ıster.hemen hamıle kalırsın yıne belkı..bosver korunma sen

canım kendini boşuna üzme sağlıksızsa doğmayacaksa doğmaz bende aynını çok düşündüm. hep kendimde yaptığım kusurları aradım hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce amasyayı gezmeye gitmiştik dağlara mağralara tırmandım 3 gün sabah çıktım gece otele girdik hiç yerimde oturmadım acaba omu yaptı diye çok düşündüm. en son eşim doktora anlattı bu durumu o dedi temizlik geziler misafir ağırlamak çok çalışmak bunların etkisi yok dedi pek çok kişi hamileliğini geç fark ediyor dedi onlarda aynılarını yapıyorlar fark etmeden ama bebeklerine bir şey olmuyor o yüzden rabbim önce sağlık sıhhat versin.

hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah aramıza hoş geldin :KK66: burda kızların tespitine göre hep 2. 3. tutuyor inşallah seninde öyle olur :KK66:

Çok teşekkür ederim, inşallah. Bende rahimde polip var, hatta polipler. Onları aldırmadan zor kalırsın dedi doktor ama bakalım. 6 ay deneyip hamile kalamazsam gidip aldırıcam polipleri.

bir ablamız vardı 2. cocuguna hamıle kalmıstı.o ay evde temızlık yaptım duvar tavan sılmıs epey yormus kendını sonra hamıle oldugunu ogrenmıs.düşük riski var demıs doktor ve hıc kalkmadan doguma kadar yatmıs.dogumdan sonrada psıkolojısı cok bozulmus aylarca yatmaktan.kırkı bıle cıkmadan atmıs kendını sokaklara sabahtan aksama kadar gezmıs.bebegını bıle gozu gormemıs resmen.anneannesı bakmıs torununu ılk zamnalar.sonra kadın pskologlar falan derken duzelmıs..zor durum gercekten.nasıbınde bu varmıs demekkı canım.mevla nasıp edecek olana ne yaparsa yapsın oluyor.sırf dussun dıye cok sey yapıpda dusuremeyenlerde var.rabbım ızın vermıyor dusmesıne işte.kaderde yazılan neyse o oluyor.nasıp kısmet artık cnm.ben senın yerınde olsam korunmam bundan sonrada.rahım gebelıgı yaşamısken yenısını ıster.hemen hamıle kalırsın yıne belkı..bosver korunma sen
korunmıcam ben de öyle düşünüyorum canım çevremde herkes bunu söylüyo rahim temizlendi nasılsa daha kolay hamile kalırsın diyo bence de öyle sadece 1 kez adet olayım ki yumurtamın oluştuğunu bileyim istiyorum sonra da tekrar ovu test kullanıcam .. eşim de dün anlattı arkadasının eşi hiç çocuk istememiş ona rağmen hamile kalmış doğuma kadar da düşürmeye calışmış hergün eşyaların yerini değiştiriyormuş tek basına odaları badana etmiş ilaç falan kullanmış ama düşmemiş nasipte ne varsa o oluyo işte en güzel örneği sanırım bundan sonra da cok dikkatlı olcam

Çok teşekkür ederim, inşallah. Bende rahimde polip var, hatta polipler. Onları aldırmadan zor kalırsın dedi doktor ama bakalım. 6 ay deneyip hamile kalamazsam gidip aldırıcam polipleri.

geçmiş olsun...peki hamile kalırsan bu polipler hamilelik süresince gelişirse senin için sıkıntı yaratır mı ya da hamileliğe zararı olur mu yani doktor ne önerdi ?

canım kendini boşuna üzme sağlıksızsa doğmayacaksa doğmaz bende aynını çok düşündüm. hep kendimde yaptığım kusurları aradım hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce amasyayı gezmeye gitmiştik dağlara mağralara tırmandım 3 gün sabah çıktım gece otele girdik hiç yerimde oturmadım acaba omu yaptı diye çok düşündüm. en son eşim doktora anlattı bu durumu o dedi temizlik geziler misafir ağırlamak çok çalışmak bunların etkisi yok dedi pek çok kişi hamileliğini geç fark ediyor dedi onlarda aynılarını yapıyorlar fark etmeden ama bebeklerine bir şey olmuyor o yüzden rabbim önce sağlık sıhhat versin.
orası da doğru canım ne diyelim hakkımızda hayırlısı

geçmiş olsun...peki hamile kalırsan bu polipler hamilelik süresince gelişirse senin için sıkıntı yaratır mı ya da hamileliğe zararı olur mu yani doktor ne önerdi ?

Teşekkür ederim. Evet, hamile kalmayı zorlaştırır dedi, kalırsan da düşük olabilir dedi. Ameliyat şart dedi ama bunu diyen özel hastaneydi. Sonra başka doktora gittim. Polip ille gebeliğe engel olacak diye bi şey yok. Bünyeye göre değişir, benim birçok hastam poliple gebe kalıp doğurdu dedi. 6 ay dene olmazsa tekrar bakarız, ona göre alırız polipleri dedi.

Teşekkür ederim. Evet, hamile kalmayı zorlaştırır dedi, kalırsan da düşük olabilir dedi. Ameliyat şart dedi ama bunu diyen özel hastaneydi. Sonra başka doktora gittim. Polip ille gebeliğe engel olacak diye bi şey yok. Bünyeye göre değişir, benim birçok hastam poliple gebe kalıp doğurdu dedi. 6 ay dene olmazsa tekrar bakarız, ona göre alırız polipleri dedi.

anladım ama kısmet olur bebek olursa doğumdan sonra ameliyat olman ilaç kullanman mümkün olmayacak ayrıca bebeğin bir sene emerse seni bu polip tedavini 2 sene ertelemek olur bence en az 3 bildiğin güvendiğin duyduğun doktora gidip içine ençok sinen doktorun dediğini yapmak polipler doğum sonrasına bırakılacak kadar önemsizler belli ki . hakkında hayırlısı hangisi olacaksa o olsun

kızlar bizim uzaktan akrabann kızı vardı 19-20 yaslarında evlendi hemen hamiş kaldı bebeği şimdi 11 aylık sanırım korunmamış ki kazara 2.ye kalmış cok sasırdm sevindm de imrendim de :((( inş bize de nasip olur millet kazara kalıyo biz gününde bilerek yapıyz olmuyo ALLAHIN takdiri

buarada günasırı çalışmaya devam ediyodk her ne kdr cmts iğne ile catlayacak olsalarda yumlar ama belki kendiliğinden çatlar diye bua kasam da çalışma vardı ama dr test istemiş eşimdn çalışma artık pzr a kdr yok:(

kızlar bizim uzaktan akrabann kızı vardı 19-20 yaslarında evlendi hemen hamiş kaldı bebeği şimdi 11 aylık sanırım korunmamış ki kazara 2.ye kalmış cok sasırdm sevindm de imrendim de :((( inş bize de nasip olur millet kazara kalıyo biz gününde bilerek yapıyz olmuyo ALLAHIN takdiri

buarada günasırı çalışmaya devam ediyodk her ne kdr cmts iğne ile catlayacak olsalarda yumlar ama belki kendiliğinden çatlar diye bua kasam da çalışma vardı ama dr test istemiş eşimdn çalışma artık pzr a kdr yok:(

19 ne haberlerde görmüyor musun 15inde doğuruyorlar hadi şimdi bunu da duy iyice karamsar ol akıllım çatlayan yumurtalar civcive dönüşecekken niye moralimi min düzeyde tutuyorsun acaba senin kendine garezin mi var hemen çevreyi bırakta yumurtan civciv olsun diye dua et moralini max seviyede tut hadi hadi seninde olacak kısmetse herkesin olacak :)

Kızlar bu ağrımın sebebı ne olabılır ayaga kalktıkca daha cok agrıyor ılk defa böyle birşey yaşıyorum sızlıyorlar ve sanki bacakla bölgemın bırlestıgı yerde ayaga kalktıgımda birşeykasılıyor gerılıyor sızlıyor tuhaf bırsey bunların sonuncunca kotu bırsey cıkmaz dımı korkmaya başladım bu yaşta bacaklarda anıden bu kadar sızının olması o_O:KK17::KK64:

Back
X