• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ayyy inşallah 6 gibi test yaparım sipariş verdim arkadaşa o getirecek inşallah çıkar

İnşallah canım ben artık aksam eve gıttıgımde bakabılrıım 7 gıbı falan 6 da ısten cıkıyorum cunku merakla beklıyorum
bu ayki bebeler sabırsız baksana :-)

Benımde aklım celınıyor sabah bendemı yapsam acaba ne dersın canım sence yapmalıyım hamıle oldugumu cok buyuk hıssedıyorsun yap dersen varsa cıkar dersen yarın sabahta ben yaparım

İnşallah canım ben artık aksam eve gıttıgımde bakabılrıım 7 gıbı falan 6 da ısten cıkıyorum cunku merakla beklıyorum

Benımde aklım celınıyor sabah bendemı yapsam acaba ne dersın canım sence yapmalıyım hamıle oldugumu cok buyuk hıssedıyorsun yap dersen varsa cıkar dersen yarın sabahta ben yaparım
ayy şimdi ne desem ki çıkmazsa ben çok üzülürüm ama dür canım ben yapım çıkarsa sende yap çünkü benim bata da daha var ama çıkmazsa pazartesi hep beraber yapalım ne dersin

Kızlar ben çıkıyorum akşama yola çıkçaz hiçbişey yok ortada eşya hazırlıyım duşumu alayım duamı edeyim kocamı karşılayım içim kıpır kıpır Allahım sizlerede yaşatsın bana dua edin değerim yükselsin çok kendimi kaptırmak istemiyorum:( Sizlerede dua edicem

çok dikkat et o daha minicik kendinize dikkat edin iyi tatiller dinlen ye iç gez mutluluğunu yaşa canım:))

ya ama ben telefondan zor girerim buraya meralta ederim :(( ben pazartesi yapıcam göğüslerim acımaya başladı adet geliyorrr :((

ya ama ben telefondan zor girerim buraya meralta ederim :(( ben pazartesi yapıcam göğüslerim acımaya başladı adet geliyorrr :((
biyerde okumuştum bi bayan yazmış hatta üstüne basa basa idda ediyor.diyorki yumurta catladıktan sonra döllenmenin oldugunu,koyu sarı bir akıntı ve goguslerdekı hafif sancılarla hıssedıleblır demıstı.yumurta catladıktan 3-4 gun sonra bunlar gözlenmeliymiş.eğer varsa hamıleymıs :KK64:

ben senden bekliyorum ama yapmıyorsun bat ne zaman ?
canım ben dün öyle gün ortası 1 saatlık bile degıldı idrarım normal bi testle bakayım dedım.negatıftı..benim bat 18i cnm.olmadıgını biliyorum zaten hiçbir belirtim yok vucut ısım hep 36.5 yukselmedıde. :KK61: üzüntüm büyük aslında cnm.bu benım 2. evliliğim.diğerindede 3 yıllık evliliğimde olmamıştı hiç.gerci onda sperm sorunu vardı öyle demıstı doktor.ama şimdi acaba bendede bi sorun varmı dıe dusunmeden edemıyorum.kan tahlıllerım normal bu ay yaptırdım..regli oluncada rahim filmi için gün alıcam :KK42: ben yıllardır hergun bebek hasretıyle yandım tutustum.adaklar adadım patikler ördüm :KK42: onları öpüp kokladım sarıldım ağladım.yasadıklarımın cektıklerımın haddi hesabı kalmadı.defalarca aldatıldım....bunca şey içinde yinede sabrettim.2 kez aşılama oldum.kilom 78e kadar cıktı.ilaçlardan butun vucudum ödem olmuştu..ben onca şeye katlanırken bır evlat sahıbı olmak ıcın,o hiç ilaçlarını bıle içmemiş beni aldatmaya devam etmişti..Herkesin sınavı başka bu dünyada..aldatılmayı bile gururumu bir kenara atıp boynuzlarımı hergun bıleyıp yasamaya calısmak cok zordu.mevla sonumuz hayırlı olmayınca evlat vermedı belkıde hakkımda hayırlısı buymus...ama şimdi yeni bir yuvam var ve anne olmayı istiyorum deli gibi hemde.aynı şeyleri yasama korkusu hala ıcımde var.düşünmemeye calısıyorum lakin yaşananlar kolayca silinecek cinsden degıl malesef.insanın bahtı gülmeli,kaderi güzel olmalı... ne demiş;
“ Zamanı gelince olur.
Vâkti tamamlanınca geçer.
Sabredersen değer.
Ama evvela kısmet, evvela kâder. . ”:KK43:

heyyy kızlar ne var ne yok listeye bakındım ama bulamadım kimler hamiş yeni haberler var mı internetim yoktu son günlerde kopuk kaldım hayattan .....mogami nerelerde

heyyy kızlar ne var ne yok listeye bakındım ama bulamadım kimler hamiş yeni haberler var mı internetim yoktu son günlerde kopuk kaldım hayattan .....mogami nerelerde
Mogamı tatıle cıktı canım frındlyy hamıle bugun onu ogrendık rahıs hamıle betaıful hamıle durumlar bunlar canım

Back
X