- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
daha çok var 3 eylül :) bende heyecanla bekliyorum.HEYECANL BEKLİYORUZ ÖYLEYSE BAT NE ZAMAN?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha çok var 3 eylül :) bende heyecanla bekliyorum.HEYECANL BEKLİYORUZ ÖYLEYSE BAT NE ZAMAN?
Nasıl yapılıyor o cnmarkadaşlar maydanoz suyu buharına oturmanızı öneririm yeni aklıma geldi ben yumurtlama zamanı değilde 5 gün öncesi buharına oturmuştum aslında yum zamanındada yapmam lazımdı ama o gün yapamadım ilk çocuğumdada hamile kaldığım ay bunu denemiştim mutlaka deneyin derim
ilk cevap yazan sizsiniz beni de ne yalan söyliym yüreklendirdiniz. hakkınızda hayırlısı olsun pozitif pozitif sonuçlarınızı bekliyoruz hayırlısıyla inşallah :)daha çok var 3 eylül :) bende heyecanla bekliyorum.
Hadi hayirlisi ne zaman belli olacak canim...:) umutsuz olma... Rabbimden hayırlısı kiz...gittim kan verdimumutsuzca kısmet bekliyorum yarın sonuçlarımı yazarım telefondan fotoğrafı atmak için çok uğraştım yapamadım
(
Hadi hayirlisi ne zaman belli olacak canim...:) umutsuz olma... Rabbimden hayırlısı kiz...
Zaman çabuk geçiyor... Hep beraber bekliyoruz... Hoşgeldiniiiz :)daha çok var 3 eylül :) bende heyecanla bekliyorum.
Girip yazmayi dene canim... Çok merakta birakmaRABBİM HAYIRLISINI VERSİN SONUÇLAR 7 GİBİ BELLİ OLACAK AMA BEN BURAYA YARIN YAZABİLİRİM SANIRIMAMA SONUÇ POZİTİFSE Bİ ŞEKİLDE GİRER YAZARIM SANIRIM
napıyoruz negatif düşünmüyoruz sonucu yaz cnm merak ettimRABBİM HAYIRLISINI VERSİN SONUÇLAR 7 GİBİ BELLİ OLACAK AMA BEN BURAYA YARIN YAZABİLİRİM SANIRIMAMA SONUÇ POZİTİFSE Bİ ŞEKİLDE GİRER YAZARIM SANIRIM
Aynen hep beraber dua ile hayırlısını bekliyoruz.bu arada çok teşekkür ederim. hoşbuldum. göbişler hayırlısıyla sene sonuna kadar dolsun. inşallah..Zaman çabuk geçiyor... Hep beraber bekliyoruz... Hoşgeldiniiiz :)
Batlarimiz yakin haberleselim benimkide 2 eylulde ovulasyona goredaha çok var 3 eylül :) bende heyecanla bekliyorum.
Canim merakla beklitorum sonucunuRABBİM HAYIRLISINI VERSİN SONUÇLAR 7 GİBİ BELLİ OLACAK AMA BEN BURAYA YARIN YAZABİLİRİM SANIRIMAMA SONUÇ POZİTİFSE Bİ ŞEKİLDE GİRER YAZARIM SANIRIM
evet evet haberleşelim mutlaka :) inşallah hamiş haberleriyle dolsun buralar bizimkiyle beraber :)Batlarimiz yakin haberleselim benimkide 2 eylulde ovulasyona gore
canım ilk yarım saat spermlerin cıkmaması önemli zaten daha sonrasında işe yaramayanlar ölür gider ama yinede kafaya takma Allah ol dedimi olurKizlar aklima bişi takildi sorayım dedim gecenlerde birliktelik sirasinda spermlr cikti bi kismi yani birlikteliktn snr diil yaparkn baska bi günde bn kendimi kastim eşim tam olarak içeri giremedi ama Afedersiniz giriş kismindan tamamen içeri oldu şimdi yarisinn disari akmasi mi daha ii yoksa hepsinin içeri olmasi mi cünkü giriş kismindn olunca spermlrin ilerleyeceği yol uzuyor diğer türlü de gitti mi gitmedi mi bilemiyorum bi sorayım dedim
Amiiin tatlim amiiin...ÇOK SAĞOLUN SİZİN DUALARINIZA İÇTENLİĞİNİZE İNANIYORUM O YÜZDEN HEMEN İHTİMAL OLSADA OLMASADA PAYLAŞTIM RABBİM ŞU İYİ NİYETLİ GÖNÜLLERİMİZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :)
Canim sen icini ferah tut rabbim ol dedikten sonra olur insallah hayirlisiyla olsun gelsin bebisinKizlar aklima bişi takildi sorayım dedim gecenlerde birliktelik sirasinda spermlr cikti bi kismi yani birlikteliktn snr diil yaparkn baska bi günde bn kendimi kastim eşim tam olarak içeri giremedi ama Afedersiniz giriş kismindan tamamen içeri oldu şimdi yarisinn disari akmasi mi daha ii yoksa hepsinin içeri olmasi mi cünkü giriş kismindn olunca spermlrin ilerleyeceği yol uzuyor diğer türlü de gitti mi gitmedi mi bilemiyorum bi sorayım dedim
Amin canim isteyen herkesin gobusu dolsun insallahÇOK SAĞOLUN SİZİN DUALARINIZA İÇTENLİĞİNİZE İNANIYORUM O YÜZDEN HEMEN İHTİMAL OLSADA OLMASADA PAYLAŞTIM RABBİM ŞU İYİ NİYETLİ GÖNÜLLERİMİZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :)
biliyomusun sana katılıyorum bazan insanın hiç tanımadığı insanlar cok süredir tanıdığı insanlardan daha iyi gelebiliyor insana karşılık beklemeden cıkarsızca kurulmuş ilişkiler bi bakıma daha sağlam allah dualarımızı kabul eder inşallah hepimiz arzuladığımız bebeklerimize kavuşuruzÇOK SAĞOLUN SİZİN DUALARINIZA İÇTENLİĞİNİZE İNANIYORUM O YÜZDEN HEMEN İHTİMAL OLSADA OLMASADA PAYLAŞTIM RABBİM ŞU İYİ NİYETLİ GÖNÜLLERİMİZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :)
bence cnm senınkı gec dollenme benımde hamılelıgımde oyle olmustu adetımden 9 gun gectı kan testım 70 cıkmıstı gec döllenme olasıgı cok yuksekÇOK SAĞOLUN SİZİN DUALARINIZA İÇTENLİĞİNİZE İNANIYORUM O YÜZDEN HEMEN İHTİMAL OLSADA OLMASADA PAYLAŞTIM RABBİM ŞU İYİ NİYETLİ GÖNÜLLERİMİZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :)