• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

arkadaşlar maydanoz suyu buharına oturmanızı öneririm yeni aklıma geldi ben yumurtlama zamanı değilde 5 gün öncesi buharına oturmuştum aslında yum zamanındada yapmam lazımdı ama o gün yapamadım ilk çocuğumdada hamile kaldığım ay bunu denemiştim mutlaka deneyin derim
Nasıl yapılıyor o cnm

Kizlar aklima bişi takildi sorayım dedim gecenlerde birliktelik sirasinda spermlr cikti bi kismi yani birlikteliktn snr diil yaparkn baska bi günde bn kendimi kastim eşim tam olarak içeri giremedi ama Afedersiniz giriş kismindan tamamen içeri oldu şimdi yarisinn disari akmasi mi daha ii yoksa hepsinin içeri olmasi mi cünkü giriş kismindn olunca spermlrin ilerleyeceği yol uzuyor diğer türlü de gitti mi gitmedi mi bilemiyorum bi sorayım dedim

Kizlar aklima bişi takildi sorayım dedim gecenlerde birliktelik sirasinda spermlr cikti bi kismi yani birlikteliktn snr diil yaparkn baska bi günde bn kendimi kastim eşim tam olarak içeri giremedi ama Afedersiniz giriş kismindan tamamen içeri oldu şimdi yarisinn disari akmasi mi daha ii yoksa hepsinin içeri olmasi mi cünkü giriş kismindn olunca spermlrin ilerleyeceği yol uzuyor diğer türlü de gitti mi gitmedi mi bilemiyorum bi sorayım dedim
canım ilk yarım saat spermlerin cıkmaması önemli zaten daha sonrasında işe yaramayanlar ölür gider ama yinede kafaya takma Allah ol dedimi olur:KK46:

ÇOK SAĞOLUN SİZİN DUALARINIZA İÇTENLİĞİNİZE İNANIYORUM O YÜZDEN HEMEN İHTİMAL OLSADA OLMASADA PAYLAŞTIM RABBİM ŞU İYİ NİYETLİ GÖNÜLLERİMİZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :)
Amiiin tatlim amiiin...

Yurekler aynı şey için atınca sıcaklık doğuyor ;)

Canim sen icini ferah tut rabbim ol dedikten sonra olur insallah hayirlisiyla olsun gelsin bebisin

ÇOK SAĞOLUN SİZİN DUALARINIZA İÇTENLİĞİNİZE İNANIYORUM O YÜZDEN HEMEN İHTİMAL OLSADA OLMASADA PAYLAŞTIM RABBİM ŞU İYİ NİYETLİ GÖNÜLLERİMİZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :)
Amin canim isteyen herkesin gobusu dolsun insallah

biliyomusun sana katılıyorum bazan insanın hiç tanımadığı insanlar cok süredir tanıdığı insanlardan daha iyi gelebiliyor insana karşılık beklemeden cıkarsızca kurulmuş ilişkiler bi bakıma daha sağlam allah dualarımızı kabul eder inşallah hepimiz arzuladığımız bebeklerimize kavuşuruz

bence cnm senınkı gec dollenme benımde hamılelıgımde oyle olmustu adetımden 9 gun gectı kan testım 70 cıkmıstı gec döllenme olasıgı cok yuksek

Back
X