2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Galıba canım ya her gun hergun yordu sanırım benı :):) bunye kaldırmadı bu kadar yogun calısmayı kasıkalrımdan bırsey benı sıkıyor sankı bebısım galıba bana uzme sen kendını annecıgım dıyor :-):-):-) Bırden heyecan oluyor sonra duruluyor vucut napsın bu kadar anı degısımlere haklı :-):-)

:-):-) evet kendimizi nasıl gaza getiriyorsak bu derece :-) kağıtta kocaman 0 değeri var ben hala test yapıyorum gerçeklerden kaçmak böyle bi şey olsa gerek :-))

:-):-):-) aman sen çakılma ben fazla gaza basmışım havalanmışım farketmeden :):-) bi daha da girmiyorum çatladı patladı oldu vs işlerine zaten battan sonra olayı tamamen akışına bırakıyorum :)
aslında en doğrusu dediğin gibi ama işte ben yaa kocam bile bıktı artık benden kurtulmak için bu belirti ben de var mı deyince hehe dio geçiştirio şimdi de sorudm ddm ki bu aralar iştahım sence de çok açılmadı mı die ddiki aşkım senin her zaman iştahın çok açık belirti arıosan bu belirti değil sen hep aşırı yiodun dio :D

hem hamiş olmaya da faydalı olur belki sonuçta vücutta bişeyler eksikse bebişe de yansır yani onları düzene sok erkenden bebiş gelince üşümesin ;)

evette daha üç ay önce hamile kaldım aylardır folic asit alıyorum folic plusta kullandım epey ek vitaminler aldım yani üstüne tatile gittim organik meyveler vs bu ara köy ürünleri yani vitamin topu gibiyim :-):-) böyle yersem gelecek yer bulamıcak yavrum sıkışacak yağların arasında :)

canim rabbimiz oglunu kucagina almayi nasip etsin evinizin ne

ya butun bayanlarda mi var el ayak soguklugu bende ayniyim esim yataga girene kadar bekliyorum o beni isitiyo zaten esimde kisi oyuzden seviyor sarilipta uyumak icin

:) Ya sorma ben de ayağımı ısıtamıyorum, sırf gece yatarken giydiğim ayrı çorabım var, kışın onunla uyuyorum.

:-):-) evet kendimizi nasıl gaza getiriyorsak bu derece :-) kağıtta kocaman 0 değeri var ben hala test yapıyorum gerçeklerden kaçmak böyle bi şey olsa gerek :-))

Evetya ben ılk baslarda korunmayı bıraktıgımda adet oldum ama hala kendımı hamılegıbı hıssedıyor belırtım var dıyordum acaba ustunemı gordum dıyıp test bıle yapmıslıgım var artık nasıl bır psıkolojı ıse :) hayır hayır bu oalamaz test sen yalan soyluyorsunnnnnnnnnn :-):-):-)

:) bende bazen dıyorum ohh evde ne guzel kafa rahat kuzenlerlefalan bulusma 5 cayları :) ben sımdı hıcbırsey yapamıyorum kımseyle goremıyorum vaktım olmuyor cunku:)
ayyy kuzumm öle ddin üzüldüm şimdi olsun bebişin olursa doğum izninde bebişinlen gezersin :)

evette daha üç ay önce hamile kaldım aylardır folic asit alıyorum folic plusta kullandım epey ek vitaminler aldım yani üstüne tatile gittim organik meyveler vs bu ara köy ürünleri yani vitamin topu gibiyim :-):-) böyle yersem gelecek yer bulamıcak yavrum sıkışacak yağların arasında :)
oh maşallah bebişine yarıcak bunlar hep ve merak etme yicek nasibi varsa kıvrılıverir bi köşeye ;)

aslında en doğrusu dediğin gibi ama işte ben yaa kocam bile bıktı artık benden kurtulmak için bu belirti ben de var mı deyince hehe dio geçiştirio şimdi de sorudm ddm ki bu aralar iştahım sence de çok açılmadı mı die ddiki aşkım senin her zaman iştahın çok açık belirti arıosan bu belirti değil sen hep aşırı yiodun dio :D

:-):-)ben ilk hamile olduğumu öprendiğimde arkadaşım sormuştu karnın çıktı mı diye daha 4 haftada ne karnıysa bende demiştim benim zaten karnım hep böyle bebekle farketmez :-):-)

önce kendimize biz mutlu sağlıklı olmazsak etrafa verecek bi şeyimiz olmaz öncee bizzzz :))

kesınlıkle canım be gecen hafta cok mutlu enerjıktım kv de defalan hep guldum guzeldı ama ben bu hafta kendıme ahyrım yokkı etrafa nese sacım :)

Evetya ben ılk baslarda korunmayı bıraktıgımda adet oldum ama hala kendımı hamılegıbı hıssedıyor belırtım var dıyordum acaba ustunemı gordum dıyıp test bıle yapmıslıgım var artık nasıl bır psıkolojı ıse :) hayır hayır bu oalamaz test sen yalan soyluyorsunnnnnnnnnn :-):-):-)

:-):-) evet tüm gün her şeyi bebeğe endekslemek çok yanlış o yüzden ben battan sonra sıyırıyorum kendimi o ihtimal ve testlerden :)

bence de çok ii fikir eşin kpss ye mi girdi kaç aldı ben de girdim ama beklicem bu sene olmaz zaten :)

Yok canı esım ısten ayrıldı dershaneye yazıldı kpss haızrlanıyor ogretmenlıkten ınsallah atanır canım senın bolum ne Allah herkese atanmayı nasıp etsın

:-):-)ben ilk hamile olduğumu öprendiğimde arkadaşım sormuştu karnın çıktı mı diye daha 4 haftada ne karnıysa bende demiştim benim zaten karnım hep böyle bebekle farketmez :-):-)
:-):-) sen yine hamileymişsin benim kuzenim bekar onunda göbüşü var otobüste yaşlı bi teyze kalkmış kızım gel iki canlısın die o da utanmış bişey diememiş oturmuş :-):-):-)

:-):-) evet tüm gün her şeyi bebeğe endekslemek çok yanlış o yüzden ben battan sonra sıyırıyorum kendimi o ihtimal ve testlerden :)

Ben artık battan once test yapmıyorum canım gunumun en az 2 gun gecmesı lazım test yapmam ıcın negatıfı gormemız ayrı yıkıım bosuna bırde para gıdıyor :-):-)

Back
X