2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canim rabbimiz oglunu kucagina almayi nasip etsin evinizin ne

ya butun bayanlarda mi var el ayak soguklugu bende ayniyim esim yataga girene kadar bekliyorum o beni isitiyo zaten esimde kisi oyuzden seviyor sarilipta uyumak icin
Ayyy canimin ici aminn cok sagol duan icin Rabbim sanada bi bebis versin insaAllahhb:D

Herşeyin iyi olmasına sevindim canım, dişinden de kurtulmuşsun çok şükür.. Amaaaaa Elif ben sana erkek demedim mi haa demedim mi :D Sende erkek anası oluyorsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin :)
Evet abla sen demistin artik cinsiyet tahminlerini sana yaptircaz :-) amin guzel ablam cok sagol:KK60:

Evet abla sen demistin artik cinsiyet tahminlerini sana yaptircaz :-) amin guzel ablam cok sagol:KK60:
Sadece canının çektiği yiyecek içeceklere göre tahmin yaptım..Sen anlattıkça kendi hamileliklerim geldi aklıma aynııııı ben dedim :D Öpüyorum tatlım ama bu sefer küçük paşayı :KK60:

Hahaha gülüm seninle konuşamıyoruz günlerdir.. Nasılsın sanırım zahmetli geçiyor hamileliğin? Ne yiyorsun en çok canın ne çekiyor :)
Topicin falcı bacısı, medyumu olcam ben büyünce :p
Birazcık... Mutfak ve tuvalet beni mahvediyor...her şey kokuyor... Ogurme geliyor oyle olunca... Kusmadim henüz ama... Hmm... Her şeyi yiyorum aslında ... Canim dondurma , pogaca, kek çekti... İlk zaman çığ köfte kısır çekiyordu ablam...şimdi bir de et çekmeye başladı... Çok karmasik sanırım :D
Sen nasılsın abllaamm:) ben takılıyorum sana. :)

Amin canım amin. İsim düşünmeye başlayın hemen :) Bize de söyle isim varsa aklında, fikir veririz nacizane :)
Bizde dün düşündük biraz... Ama daha bir yere varamadik... Çok zor bu isim işi tospam... Sen sıkı tutacakmissin çalışmalari Ohhh gelsin bebisss :D

Aammiiinnn
Sagolsun Allah basınızdan eksık etmesın babanızla bebısınızle ve ılerde olacak kardesle bır omr musmutlu yasamayı nasip etsin RAbbim :)
Amiin... Canim benimm... Senin de esin yardımcı olur inşaAllah... Çok ihtiyacın 'olacak kuzumm...gerçi kayinvaliden yemek yaparsa rahat olursun :)

Çalısmaları gece yapınca sancılarda akşam baslıyor sanırım :-):-):-) aksam olunca ısten cıkınca ben sancılar baslıyor

Bizde dün düşündük biraz... Ama daha bir yere varamadik... Çok zor bu isim işi tospam... Sen sıkı tutacakmissin çalışmalari Ohhh gelsin bebisss :D

Sağol kuzum, çalışıcaz bakalım :)
Zor olmaz mııı isim işi, çok zor tabii. Dur bakalım senin bebişinin cinsiyeti de belli olsun, önerileri yazarız hepimiz. Hissin var mı hiç cinsiyetiyle ilgili?

Back
X