2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Zeytinyağıyla ov arada daha hızlı bir şekilde toparlar ama sadece burkulmaysa, lif kopması gibi bir şeyse doktora gidilmeli

ben de bugün erken gebelik testi almak istiyrum 2 gün var adetime çıkar mı acaba ? bir de ne marka alayım önerileriniz varm ı

çıkar mı bilemem kiminde 6 gün önceden bile çıkıyor o yüzden bilemiyorum :) predıctor early tavsiyem :))

çıkar mı bilemem kiminde 6 gün önceden bile çıkıyor o yüzden bilemiyorum :) predıctor early tavsiyem :))

Bende ondan alayım bugün ama öğle aramda annem gelicek birlikte yemek yicez onun yanında alamam bir de hamişsem pazar günü sanırım bana sürpriz doğum günü partisi hazırlıyorlar ben yapıcam onlara sürprizi inşallah gerçi adete bir gün kala akşam yaptım normal gebelik testi çıkmadı birşey. Burda kızlar 5-6 gün kala öğrendi hep. Olsa çıkardı diyorum.

kesin biliodum canim ve adetten 10 gun onceydi iki gun surdu ama azdi bide kahverengiydi canim
Anladim canim belki yumurta catladigi zamanda bazen kanli gelir acaba o mu dite dusunmustum. bekliycez baska care yok.insallah hamissindir gelmez kirmizilarin.

oooo bak senin işin cidden daha zor ergenlerden kaçtım ben hep onlarlaçalışmak da güç ama daha yoğun güzel ben çalıştım tabi.. tatlım benim biğrencinin annesi babasından ayrı ve o... yapıyor eve atıyor herifleri üstelik çck ise çok ürkek bi ara soracaktım yoktun napsam bilemedim böyle 4 öğrenci var ama burası küçük bi yer ve bu ilçenin en pis,bozuk,uyuşturucu kullanan kişiler arkalarında belalılar duyuyorum napsam bilemedim ..
Canim o dedigini yapan ogrencinin annesi dogru anladim degil mi ? Eger cocuktan sana yanisyan bir bilgi yoksa duyma gorme derim çünkü küçük yerlerde bu tur durumlarda susmamiz gerekiyo eger öğrenciyi cok fazla etkileyen bi durum yoksa.. ben mesela van da gorev yaparken bi kiz ogrencim enistesi tarafindan tavize ugradigini anlatmısti hemen mudur e kostum sikayet edelim diye, mudur beni susturdu burasi küçük yer sen zararli cikarsin diye..o zaman kizmistim falan ama gerçekten oyle birisi falan basimiza bela olsa bizi kim koruyacak ? Bu konuda bi güvencemiz yok malesef.. o yüzden sen uc maymun u oyna bi sure zor ama.. :(

ayy.. canım yaa.. bende ne anladım, ne cevap verdim ..
yok yoookk.. hakikatten de birşey var bu günlerde kızlar.. Rabbim sonumuzu hayır etsin.. Geçmiş olsun kuzum :KK43: çok mu fenasın ?
hala acıyo dilimde tatlım diyorum bak tatlı tatlı sohbet ediyoruz bi sürü güzel insan nazar değiyor ha valla bak ;)

Canim o dedigini yapan ogrencinin annesi dogru anladim degil mi ? Eger cocuktan sana yanisyan bir bilgi yoksa duyma gorme derim çünkü küçük yerlerde bu tur durumlarda susmamiz gerekiyo eger öğrenciyi cok fazla etkileyen bi durum yoksa.. ben mesela van da gorev yaparken bi kiz ogrencim enistesi tarafindan tavize ugradigini anlatmısti hemen mudur e kostum sikayet edelim diye, mudur beni susturdu burasi küçük yer sen zararli cikarsin diye..o zaman kizmistim falan ama gerçekten oyle birisi falan basimiza bela olsa bizi kim koruyacak ? Bu konuda bi güvencemiz yok malesef.. o yüzden sen uc maymun u oyna bi sure zor ama.. :KK43:
Rabbim su mubarek gunde insanlarin hayatini karartanlari islah etsin

Bende ondan alayım bugün ama öğle aramda annem gelicek birlikte yemek yicez onun yanında alamam bir de hamişsem pazar günü sanırım bana sürpriz doğum günü partisi hazırlıyorlar ben yapıcam onlara sürprizi inşallah gerçi adete bir gün kala akşam yaptım normal gebelik testi çıkmadı birşey. Burda kızlar 5-6 gün kala öğrendi hep. Olsa çıkardı diyorum.

bende öyle düşünüyorum yaşadım biliyorum adetten 1 gün önce bile çıkmadı ama ben yine de sanki olsa 5 6 gün önceden çıkardı diye düşünüyorum :)) doğum gününde onların sürprizine karşılık senin sürpriz yapman gerçekten inanılmaz güzel olurdu ama bir yandan da eğer bebiş varsa söylemekte acele etmemen taraftarı içimin bi köşesi :) doğum günü olmasaydı söylemezdin :) dur bakalım hele bir yarın olsun :)

bende öyle düşünüyorum yaşadım biliyorum adetten 1 gün önce bile çıkmadı ama ben yine de sanki olsa 5 6 gün önceden çıkardı diye düşünüyorum :)) doğum gününde onların sürprizine karşılık senin sürpriz yapman gerçekten inanılmaz güzel olurdu ama bir yandan da eğer bebiş varsa söylemekte acele etmemen taraftarı içimin bi köşesi :) doğum günü olmasaydı söylemezdin :) dur bakalım hele bir yarın olsun :)

Doğum günüm olmasa söylemezdim ama zaten daha bebişe dair bir şey yok ki ortada umutlu da değilim söyleyemicem zaten bu ay yumurtam geç olgunlaştı çatladı herhalde adet gelir bugün yarın.

Selam kızlar bugün 5 günüm geçti ben halen adet olmadm dua bekliyorum sizden kızlar inşallah olmam
canım bi test yapsana 5 gün bide ne kadar diğer sıkıntından dolayı gecikmen olduysada belki hamilesindir bilemezsin ki...yap gitsin en azından kafanı kurcalamaz...

canım bi test yapsana 5 gün bide ne kadar diğer sıkıntından dolayı gecikmen olduysada belki hamilesindir bilemezsin ki...yap gitsin en azından kafanı kurcalamaz...

hanfendi25 hanfendi25 aklım sende benimde 3 gün geçti 28'inde olmam gerekiyordu hadi test yap bende bir kaç gün bekleyip yapmayı düşünüyorum.

Doğum günüm olmasa söylemezdim ama zaten daha bebişe dair bir şey yok ki ortada umutlu da değilim söyleyemicem zaten bu ay yumurtam geç olgunlaştı çatladı herhalde adet gelir bugün yarın.

tamam kötü düşünelim iyi olsun :) zaten yeteri kadar çalışmamıştınız :)

Günaydıınn...
Çok geçmiş olsun canım.. bismillah daha yeni evliyken hemde.. insan kem gözden korusun, hatta iyi bakan göz bile çoğu zaman nazar edermiş.. Hele ki şimdi bebik te var.. Dua lara daha da çok ihitiyaç olunan zamanlar.. Rabbim sana da doğuma kadar rahat bir hamişlik yaşatsın inşaAllah canım.. :)
Öyle kuzum , resmi bile var... kocaman bir balon gibi su toplamıştı kolum ah vah ...neyse ki izi kaldı , o da geçer yavaş yavaş ne yapalım :KK19: Aminnn o güzel yüreğinden dökülen dualar için, cuma vakti birde... amin amin...

esim işe gidecekti onun için kalktım alarm kurmuştum ama ben ondan önce kaltım:-) mide bulantıların ne zaman başladı ben hiçç yok bu da beni endişelendiriyo erken mi acaba bazen şüphe ediyorum ağız tadıyla bi naz bile yapamıyorum yaa:-)
Hmm anladım... mide bulantım 5+1 olduğum zaman başladı ama ağzımın tadı yoktu o zamanlar... 8.haftaya ne zaman girdim daha fena oldu mide bulantısı , telaş etme hem erken daha ... hemde bulanmazsa demek ki vücudun betayı normal algılıyor :)

Çok sevındım canım bın masallah kuzuma aferın hep böyle devam etsin :nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46:teyzesı totusunu ısırır :-)
Amiiin canım benim , amiiin... ısır ısır :KK53:

SirriEyvan SirriEyvan o minik kalbi mutlulukla pıt pıt atsın inş her zaman :) :KK68:

Amiiinn, Sağ olasın kuzumm benim... :KK19:
Sana da geçmiş olsun, ayağını burkmuşsun... dinlen bakalım bazen hiç bir şey olmasa da sadece eklem zarar görüyor onda da kremle filan geçer , yum. zamanınsa için de rahat etmez... aslında zararlı değil diye biliyorum ama senin içinin rahat etmemesi çok normal canım benim :KK19:

Canim o dedigini yapan ogrencinin annesi dogru anladim degil mi ? Eger cocuktan sana yanisyan bir bilgi yoksa duyma gorme derim çünkü küçük yerlerde bu tur durumlarda susmamiz gerekiyo eger öğrenciyi cok fazla etkileyen bi durum yoksa.. ben mesela van da gorev yaparken bi kiz ogrencim enistesi tarafindan tavize ugradigini anlatmısti hemen mudur e kostum sikayet edelim diye, mudur beni susturdu burasi küçük yer sen zararli cikarsin diye..o zaman kizmistim falan ama gerçekten oyle birisi falan basimiza bela olsa bizi kim koruyacak ? Bu konuda bi güvencemiz yok malesef.. o yüzden sen uc maymun u oyna bi sure zor ama.. :KK43:
evet bet başına bi iş gelse ilk milli eğitim seni yüz üstü bırakır bende çocuğu takipteyim o da yalanlar söylüyor, okuldan kaçıyor falan, annesi yapıyo o işi evet. :( napacam şaşırdım bende keşke sistem iyi bi sistem olsa adımız bi yerde geçmeden bu işi halletseler ama yok maalesef çok kızıyorum elimden bişey gelmiyor bunu yapan toplama 4 anne var düşünsene bi de hepsinin arkası pislik dolu:KK12:

Back
X