2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım onu aylar öncesinden yazmıştık ben moral olsun diye benide ekimin sonuna koy mogami demiştim :) ama ekim 4 te adet olunca doğru adet tarihimin hemen hemen 6sı olduğunu düşünüyorum en geç :)
hımmm hayırlısıyla gelsin bebişte 3-5 günden bişi olmaz

ya sende de bende de bi tuhaflık var ama hayırlısı canım

Mogamim ben 14. gün yumurtlayan 30 günde bir adet olan biriyken anlamadım. Bir önceki adet tarihlerim 28 Eylül-27 Ağustos ve 29 Temmuz. 3'lü giriyorum bunları da nete döngünüz muhtemelen 31 gün diyor.

Hosbuldum canım evet canım cok sukur bıraz dınleneyım dedım sızlerle ıkı lafın belını kırayım dedım :-):-) evet canım ya gelsın artık hafta sonu ben bu hafta eve gıdıyorum dırek uyuyorum sabah uyanıyorum 12 saat uyku uyuyorum nerdeyse :KK36:

ohhh bebekler gibi bebekli ler gibi :):-) bata kaldı 6 :D

Bu ay hem topikte hem cevremde gozlemledigim kadariyla var bi tuhaflik geciken cok az geldi diyen. . Havadan midir mevsimden midit artik bilmiyorum ama.inşallah sizinki bebistendir
benimkinin bebek olduğunu sanmıyorum hiç bi belirti yok...muhtemelen geç yumurtlama ya da kist bakalım hayırlısı ile adet olaydım rahatlayacağım

Geçen ay 17-18. günler koyu görmüştüm 19. gün çatlamıştı ama o yüzden umutlanamıyorum.

Mogamim ben 14. gün yumurtlayan 30 günde bir adet olan biriyken anlamadım. Bir önceki adet tarihlerim 28 Eylül-27 Ağustos ve 29 Temmuz. 3'lü giriyorum bunları da nete döngünüz muhtemelen 31 gün diyor.
kuzum 30-31 arası döngün senin evet benimde 27-28... test yapacak mısın peki

Yarın sabah yapayım mı sence yoksa bekleyim mi daha az mı geçmiş üstünden sen ne dersim mogamim?
4 gün geçecek yarın itibariyle ve doğru sonucu alırsın gibi bende 2 gün sonra yapıcam istersen bana takıl ya da yarın yap

4 gün geçecek yarın itibariyle ve doğru sonucu alırsın gibi bende 2 gün sonra yapıcam istersen bana takıl ya da yarın yap

Pazar sabahı yapmak daha mantıklı geliyor bana yarın erken gibi geliyor geç yumurtladığımı düşünüyorum. Aslında en güzeli haftasonuna da geçirip pazartesi de bilemedim.

Pazar sabahı yapmak daha mantıklı geliyor bana yarın erken gibi geliyor geç yumurtladığımı düşünüyorum. Aslında en güzeli haftasonuna da geçirip pazartesi de bilemedim.
valla her türlü olur ben sonucu bildiğim için ha pazar olmuş ha pazartesi...en iyisi güzel bi haftasonu geçirip testi pazartesi yapmak dediğin gibi...gerçi ben o vakte kadar adet olacağıma inanıyorum

hala gelen giden yok ama ben şöyle düşünüyorum bu ay 20. gün ov. testi yapmıştım bayaa koyu çıkmıştı acaba diyorum 19. günkü test pozitifti de ondan mı 20. gün koyu çıktı...eğer 19 pozitifse geç yumuş oluyo ve üstüne 14 koy 33. gün adet olmam lazım daha 2 gün var dolayısıyla...2 gün daha bekleyeceğim hala gelmezse bi test yaparım artık kuzum
zaten beni sollandın gittin tur bindirdin resmen az bekle ağustos sıcağında birlikte doğurururz :)

evet çok güzeldi bi de ben kesin var dedim :KK43: kısmetse kesin dediğimizi gördüğümüz günlerde gelecek :)
inşallah canımmm :) ama yani okadar belirtim oldu ki kesin dememek elde değil yani kustum bide düşün hala midem bulanıo ama bu ay ağır geçircem demekki

Back
X