- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Dr la gorusmedim 10.gun test dediler dua etmekten başka hiçbir care yok
yarın mutlaka görüş. bu gece ve yarın içmen gereken ilaçlarını unutma. iç ve dua etben de dua edicem sana canım.
Benim garip Hikayem.... ben 25 yaşında 5 yıllık evli bir bayanım 😊 4 yıl korunduk borç harç bitsin diye ... nitekim 4 yılın sonunda bebek yapmaya karar verdik 8 ay olmayınca eşim doktora gitti sperm sayımız hareketim iz düşük tek yol tüp bebek dedi sevgili doktorumuz. tabi bu arada varkosel ve hormonlar a baktılar varikosel yok hormonlar normal Eeee dedik niye bu sperm az hareket yok... eşim düşündu ve çocuklukta menenjit geçirmiş burdan kaynaklıymus.. neyse bende onun kaderini paylaştım ve tüp Bebek yoluba girdik. on görüşmeye gittik 5.000 tl bir merkezde istanbulda yaptırmaya karar verdik. Bu arada istanbul anadolu yakasında yaşıyorum... Bugün bir leke gördüm adet oldum sandım doktorumu aradım yarın sabah gel dedi adetin 2. Gunu ilaçlara baslatacakti.. Ana ama benim adetim devamı gelmedi 1 damla kahve leke sadece... yani hayırlısı herseyin çalışıyorum bir yandan izin almak zor olacak ama evlat için katlanacagiz.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yarın mutlaka görüş. bu gece ve yarın içmen gereken ilaçlarını unutma. iç ve dua etben de dua edicem sana canım.
Cansiniz :) tomurcugu agac eden Rabbim neleri hayra cevirmez bir dua bin yurek birlikteyiz :)
Aynen bende calisiorum tup bebek tedavisi isle beraber zor yuruo ama napalim :) her sey bebek icin
napalım pembe yalanlarla halledicez bu süreci... sen nerde tedavi oluyorsun canım
Leke??? hayırdır inşallahh :44:Benim garip Hikayem.... ben 25 yaşında 5 yıllık evli bir bayanım 😊 4 yıl korunduk borç harç bitsin diye ... nitekim 4 yılın sonunda bebek yapmaya karar verdik 8 ay olmayınca eşim doktora gitti sperm sayımız hareketim iz düşük tek yol tüp bebek dedi sevgili doktorumuz. tabi bu arada varkosel ve hormonlar a baktılar varikosel yok hormonlar normal Eeee dedik niye bu sperm az hareket yok... eşim düşündu ve çocuklukta menenjit geçirmiş burdan kaynaklıymus.. neyse bende onun kaderini paylaştım ve tüp Bebek yoluba girdik. on görüşmeye gittik 5.000 tl bir merkezde istanbulda yaptırmaya karar verdik. Bu arada istanbul anadolu yakasında yaşıyorum... Bugün bir leke gördüm adet oldum sandım doktorumu aradım yarın sabah gel dedi adetin 2. Gunu ilaçlara baslatacakti.. Ana ama benim adetim devamı gelmedi 1 damla kahve leke sadece... yani hayırlısı herseyin çalışıyorum bir yandan izin almak zor olacak ama evlat için katlanacagiz.....
yourapp_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
Aynen bende calisiorum tup bebek tedavisi isle beraber zor yuruo ama napalim :) her sey bebek icin
İst avrupa ykasi medipol univ. De
Leke??? hayırdır inşallahh :44:
biçoğumuz çalışıyor canım, merak etmeyin çok zor olmuyor. bulunduğunuz şehirdeyseniz saatlik izinler sizi idare edebilir. kadınsal bi problemim var diyin müdürünüze sormazlar. bulunduğunuz şehir dışında tedavi görüyorsanız benim gibi, günübirlik izinler idare eder.ama müdürünüz kıl biriyse malesef izin vermeyebilir. ozaman da rapor alabilirsiniz.ama raporda belli günden sonra çok cüzzi bi miktar maaştan kesiliyor. bence rapor alın yıllık izin bitmesin:) seneye lazım olcak. ama rapor vermezlerse yıllık izin hakkınızı kullanın. kimse diyemez niye kullanıyosun diye.
tek sıkıntı izin olsun:) bin türlü yolu var
Cansiniz :) tomurcugu agac eden Rabbim neleri hayra cevirmez bir dua bin yurek birlikteyiz :)
tüylerim diken diken oldu :116:
Bir Dua Bin Yürek Birlikteyiz..
Leke???
canım valla cumartesi günde kahverengi görmüştüm... bazen oluyor bende... az biraz pko var dedi doktor.. geçen sene yoktu bu sene çıktı bilmem ondan midir ama düzenli adet görüyorum.. bekliyorum adet olmayı... Hemen gitcem doktoruma tedavi için sabırsızlıkla bekliyorum... benim işyerinde uzun almak değilde bu isi saklamak zor oluyo.. hayırdır diye soruyorlar yalan söylemek zorunda kalacağım.. olSun artık zaten 28 gün yıllık iznimi var onu kullanicam transferden sonra... birde haftada 1 gün gidip işleri toparliycam izinli olduğum süreçte.. yoksa vergi günlerinde mecbur gitmeliyim..
tüylerim diken diken oldu :116:
Bir Dua Bin Yürek Birlikteyiz..
Bak alxfa sen bana cok pozitif yukledin aksm 5 de adet olcm die beklerken simdiki halime bak :)
ben raporsuz hallettim. benimki kıl biri ama sormadı hiç:) kıl olduğu için sormadı.Aynen bende rapor aldim 10 gun pesinden 7 gun bu pers. İs basi bakalim hayirlisi haziran 3 de tahlilim var
Arkadaslar merhaba, haziran adetimi bekliyorum. Tahminen 10-12 haziran, haziranda tup bebek yaptiracaklar detoks veya yediklerinize dikkat ediyor musunuz, nasil hazirlaniyorsunuz?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben raporsuz hallettim. benimki kıl biri ama sormadı hiç:) kıl olduğu için sormadı.
3 haziranda inşallah burda bizimle paylaşacaksın mutluluğunu
ben yapmadım hiç. sigaramı son güne kadar içiyordum. 2 mayısta doktorun yanından çıktığım gün bıraktım.
imkanın varsa diyetisyene git bence. program çıkarsın, daha sağlıklı olur.
hayırlı olsun şimdiden tedavin
ben raporsuz hallettim. benimki kıl biri ama sormadı hiç:) kıl olduğu için sormadı.
3 haziranda inşallah burda bizimle paylaşacaksın mutluluğunu
ben yapmadım hiç. sigaramı son güne kadar içiyordum. 2 mayısta doktorun yanından çıktığım gün bıraktım.
imkanın varsa diyetisyene git bence. program çıkarsın, daha sağlıklı olur.
hayırlı olsun şimdiden tedavin
hayırlara çıkar yarabbim:44:Leke???
canım valla cumartesi günde kahverengi görmüştüm... bazen oluyor bende... az biraz pko var dedi doktor.. geçen sene yoktu bu sene çıktı bilmem ondan midir ama düzenli adet görüyorum.. bekliyorum adet olmayı... Hemen gitcem doktoruma tedavi için sabırsızlıkla bekliyorum... benim işyerinde uzun almak değilde bu isi saklamak zor oluyo.. hayırdır diye soruyorlar yalan söylemek zorunda kalacağım.. olSun artık zaten 28 gün yıllık iznimi var onu kullanicam transferden sonra... birde haftada 1 gün gidip işleri toparliycam izinli olduğum süreçte.. yoksa vergi günlerinde mecbur gitmeliyim..
yalan söyleme canım. bi sıkıntım var pkos var tedavi gerekti dersin. hamile kalınca da sıkıntı oluyordu onu halledince hamile kaldım diyiverirsin.
erkeklere denmez bu da bayanlara de gitsin
muhasebecimiydinn?
Bak alxfa sen bana cok pozitif yukledin aksm 5 de adet olcm die beklerken simdiki halime bak :)pozitiftin sen zaten kuzucuummm sadece bazen unutuveriyosun
Tavsiye icin tesekkur ederim. Kilo yapiyor mu tedavi?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?