2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Benim garip Hikayem.... ben 25 yaşında 5 yıllık evli bir bayanım 😊 4 yıl korunduk borç harç bitsin diye ... nitekim 4 yılın sonunda bebek yapmaya karar verdik 8 ay olmayınca eşim doktora gitti sperm sayımız hareketim iz düşük tek yol tüp bebek dedi sevgili doktorumuz. tabi bu arada varkosel ve hormonlar a baktılar varikosel yok hormonlar normal Eeee dedik niye bu sperm az hareket yok... eşim düşündu ve çocuklukta menenjit geçirmiş burdan kaynaklıymus.. neyse bende onun kaderini paylaştım ve tüp Bebek yoluba girdik. on görüşmeye gittik 5.000 tl bir merkezde istanbulda yaptırmaya karar verdik. Bu arada istanbul anadolu yakasında yaşıyorum... Bugün bir leke gördüm adet oldum sandım doktorumu aradım yarın sabah gel dedi adetin 2. Gunu ilaçlara baslatacakti.. Ana ama benim adetim devamı gelmedi 1 damla kahve leke sadece... yani hayırlısı herseyin çalışıyorum bir yandan izin almak zor olacak ama evlat için katlanacagiz.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bende calisiorum tup bebek tedavisi isle beraber zor yuruo ama napalim :) her sey bebek icin

Leke??? hayırdır inşallahh :44:
Aynen bende calisiorum tup bebek tedavisi isle beraber zor yuruo ama napalim :) her sey bebek icin

biçoğumuz çalışıyor canım, merak etmeyin çok zor olmuyor. bulunduğunuz şehirdeyseniz saatlik izinler sizi idare edebilir. kadınsal bi problemim var diyin müdürünüze sormazlar. bulunduğunuz şehir dışında tedavi görüyorsanız benim gibi, günübirlik izinler idare eder.ama müdürünüz kıl biriyse malesef izin vermeyebilir. ozaman da rapor alabilirsiniz.ama raporda belli günden sonra çok cüzzi bi miktar maaştan kesiliyor. bence rapor alın yıllık izin bitmesin:) seneye lazım olcak. ama rapor vermezlerse yıllık izin hakkınızı kullanın. kimse diyemez niye kullanıyosun diye.
tek sıkıntı izin olsun:) bin türlü yolu var

Aynen bende rapor aldim 10 gun pesinden 7 gun bu pers. İs basi bakalim hayirlisi haziran 3 de tahlilim var

Arkadaslar merhaba, haziran adetimi bekliyorum. Tahminen 10-12 haziran, haziranda tup bebek yaptiracaklar detoks veya yediklerinize dikkat ediyor musunuz, nasil hazirlaniyorsunuz?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen bende rapor aldim 10 gun pesinden 7 gun bu pers. İs basi bakalim hayirlisi haziran 3 de tahlilim var
ben raporsuz hallettim. benimki kıl biri ama sormadı hiç:) kıl olduğu için sormadı.
3 haziranda inşallah burda bizimle paylaşacaksın mutluluğunu
Arkadaslar merhaba, haziran adetimi bekliyorum. Tahminen 10-12 haziran, haziranda tup bebek yaptiracaklar detoks veya yediklerinize dikkat ediyor musunuz, nasil hazirlaniyorsunuz?

ben yapmadım hiç. sigaramı son güne kadar içiyordum. 2 mayısta doktorun yanından çıktığım gün bıraktım.
imkanın varsa diyetisyene git bence. program çıkarsın, daha sağlıklı olur.
hayırlı olsun şimdiden tedavin

Peki transferden sonra tutunmayi saglamak icin neler yapmak/yemek gerekir...Simdiden bunyeyi alistirmak lazim... bi de kabizlik problemini nasil cozecegiz...

İnsaallahh yok benim oyle olmadi mecbur soyledim rapor aldim gerci iii oldu 2 yildir dinlenmemistim :) ayrica sigara benimde aynii durumdu

Tavsiye icin tesekkur ederim. Kilo yapiyor mu tedavi?

Tavsiye icin tesekkur ederim. Kilo yapiyor mu tedavi?

valla aslında bende yapmadı. öncesinde ben biraz almıştım kilo. kan olsun can olsun beslensin yumurtalarım diye yedim durdum
57 kiloyken 60 a çıktım 15 gün içinde. 60 la hamile kaldım. şuan 59.5
ilaçlar ne koydu ne aldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…