2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Offff yat yat patladim skntidan yaaaa :banghead::banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yatmanın faydaları bunlar. Az çık yürüyüş yap canım . Sürekli yatmak faydalı degilki.
Ben çıktım alışveriş yaptım meyvem bitmişti. Ucuzluk başlamış ufak bir tur attım . Ama bişey almadım benim mağazalar burda yok ondan :)
Geldim yatıyorum . Kendimi yalnızlığa düşünceye karanlığa bırakmıyorum. Olacaksa olur olmasa rabbimdendir.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Anlamadim neden moralin bozuldu. İstemeden kotu biseye mi sebep oldum ben? Sadece ya cikarsa diye yaptim negatif cikti diye uzulmuyorum cunku zamani erken farkindayim. Cnm istemeden senin moralini motivasyonunu bozduysam kusura bakma . Hakkini helal et

Helal olsun canım benim ne hakkı . Ama kendini üzmemiş benide üzdü.
Dediğin gibi erken oldu . Kesin bişey yok . 9. Gündesin bir değişiklik var mı , kendinde fark görüyormusun
Ben bazen gerçekten içimdemi diye düşündüğüm oluyor. Transferin hemen sonrasında tuvalete gitmiştim . Hala etkisindeyim. Kendimi oyalıyorum . Bazen belirti arıyorum. Bu sabah göğüslerimde siyah damarlar çıkmış. Taşınamaz oldu . Bilmiyorum canım ya hakkımızda hayırlısını versin Rabbim

İdrarda ne çıktı canım yaa ben de zor sabredenlerdenim.:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki negatif 5. Gunde cikmaz zatende bosuna yaptim bide adetten 4 gun once erken gebelik testi aldim pazar gunu yapicam onuda yada ptesi test gunumde sali ama sabredemiyorum 5 gun kaldi

Kızlar bugün transfer günüm..bol su iç dedi diye içtim suyu yarım saatte bir tuvalete çıkıyorum bişey olur mu...nasıl bişey bu kuşku..keşke yapıştırıcı ile yapıştırma yapsalar

Tabiii orasi oyle canim ama tek basima cikmam hem esimde izin vermez :)) ben sonradan pisman olmak istemiyorum olmazsa allah korusun yatmadim ondan oldu demek istemiyorum canim yaa benim huyum kotu acik (
Bendeeeeeeee cok sıkıldım yatmaktan
Ayyy ne zormus dimi su pozitif sonuclari alalim teyzesi sonra rahatlariz azicik dimi ama :))

Ben son iki gundur cok uyuyorum. Kasiklarimda ve alt karin bolgesinde agrilarim bugun baya artti. Goguslerde agri yok ama ayiptir soylemesi renk degisimi var gibi. Ama tum bunlar igneler ilaclar yuzunden midir yoksa belirtimidir bilemiyorum

Ben son iki gundur cok uyuyorum. Kasiklarimda ve alt karin bolgesinde agrilarim bugun baya artti. Goguslerde agri yok ama ayiptir soylemesi renk degisimi var gibi. Ama tum bunlar igneler ilaclar yuzunden midir yoksa belirtimidir bilemiyorum
Benimde kasık ağrılarım vardı ama sanırım o yumurtalar toplandığından beri kalan agrıydı. Yavaşça geçti. Bazen anormal bir batma acısı oluyor. Ama hamilelik belirtileri için çok erken

Canim adetten 4 gun once demissin ben normalde pazar hasta olmam lazimdi gecti mi yani :)) anlamadim :))

Çok şanslısın valla iyi degerlendir:) eşim sabah 6 akşam 9 . Çalıştığı için alışverişimi kendim yapmak zorundayım. Burda kimsemiz olmadıgından. Her işimi yapmak zorundayım . . Eşimde bunalıma çok hava al diyor. Bunu söylerken boğazım dügümlensede burda komşum bile yok . Ailemden kimse yok. Ayrıca kimse bilmiyor tüp bebek yaptığımızı. Dertleşecek kimsem yok. Bu yüzden kendi başımın çaresine kendim bakıyorum .

Canim adetten 4 gun once demissin ben normalde pazar hasta olmam lazimdi gecti mi yani :)) anlamadim :))

He simdi anladim canim transferine bagli benim opum cok erken oldu ondan dolayi transferimde erkenden oldu normalde 6 temmuz adetim ama test gunum 1 temmuz adetim gecmeden cikicak eger pozitifss bende ondan dolayi erken gebelik testi aldim yapicam :)

Canimmmm benim sakin yanlis anlama beni ben bilmiyordum ki kimsenin olmadigini yaninda inan seni uzmek degildi amacim sadece ben yatmazsam sonucum negatif olursa sucu kendimde ararim dedim cunku benim imkanlarim var israrla kalkma diye basimda dikilen insanlar var onlari dinlemeyip kalkalrsam kendimi suclu hissederim ben kendimi bununla sinirlandirdim o yuzden kalkmiyorum yani ama senin gibi olsam keske bende oylesi daha iyi gercekten bak en azindan dusunmeye pek firsatin kalmiyo

Heee bende simdi anladim tatlim :)))

Ay hormon yüklemesi olunca böyle duygusal oluyoruz he :) yok kız ben zaten böyleyim biraz dertleşmiş oldum senle :) valla bak keyfini çıkart. Hafta sonu bi gelsin bak nasıl keyfimi yapıcam :)

Olsun canim rahatladiysan ne mutlu bana o zaman sebep olmus oldum :)) yaa tabi esin evde mi oluyo hafta sonu :) amaaann sende varsin kalsin isler yorma kendini senden ve bebeginden hic onemli degil bence sikma canini moralini yuksek tutmalisin tatlim :-*

Insallah canim rabbim sabrimizi mukafatlandirir insallah biyerim agriyinca iyi mi kotu mu diye dusunmekten aklim bulandi esime diyorum yuruyus bari yapalim diye bizim evin antresi 13 metre orda yuru diyor hemen gobegimin altinda tatli tatli kramp gibi biseyler girip cikiyor sende de oluyor mu canim

Kızlar 5 yıllık evliyim.3 yıldır uğraşıyoruz. 1 kimyasal gebelik yaşadım. 1 yıl önce ege Üniversitesine başvurdum. Yaklaşık 7 ay sonra aşılama yapıldı sonra bir aşılama daha ve en son tüp denendi. Geçen ay olumsuz.moralim alt üst oldu.kendime gelmedim günlerce çünkü tüp de olmadı diye artık benim çocuğum olmayacak dedim.daha sonra özel bir doktora gittik.bizim sebepsiz infertilite dendi.ama özel doktorumuz Eşinizin Sperm hızı yıkadıktan sonra hızlanıyor dedi.esime proxed ve co- q banada multi vitamin balık yağı falan verdi tabi ilaçlar biraz yüksek.bende bu arada incir kuru ve keçiboynuzu kuru yapıyorum. 2 ay normal yolla denemeye başladık. Inşallah olumlu sonuç alırız. Tüp bebekte olumsuz olup doğal hamile kalan varmı. Birde Bu ay presed jel kullanayim mi sizce bana dua edin

Arkadaslar merhaba...benim LH hormonum normalden yuksek oldugu icin (19-35 arasinda degisti) 3 aşilama yaptirdim sonuclar negatifti.suan 3 haziranda baslayan lucrin ve devaminda gonalf igneleri ile yumurtalarim buyutuldu 16 haziranda yumurta toplandi,7adet yumurta olusmustu.bunlardan5tanesi istenilen sekilde döllenmiş.19 haziranda da transfer yapildi.5'in birini yerlestirdiler bakalim o yerini begenip bizimle kalmak isteyecek mi?dr'um iki gun istirat et sonra gunluk hayatina devam edebilrsin dedi ama ben yinede tedbirli davranmaya calisoyorum,eşimin destegi ile.30 haziran bizim sonuc gunumuz..geri sayim yapiorum ilk gunden beri...stres yok demek her seyi çözmüyor,Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin demekten başka çare yok sanirim.

Canim bnde ankara anatoliada yaptrdm hakan bey ve ekibi tek kelimeyle mukemmeller bana iki transfer edildi ikisi de tutmustu biri dustu digeri duruyo surekli irtibat halindeyiz ilk muayanede altran bakiyo sizinle konusuyo.sonra adetin ikinci yada ucuncu gunu gidyrsn kan veriyorsun yine alttan muayane degerler iyi cikarsa hemn ignelere basliyrsn bnm ignelerden 8 gun sonra yumurta toplamak icin cagrdilar.yumurtalrm toplndktn snra bi odaya aldilar genart tup bebek merkeznden geln biri vardi 2 defa orda yaptrms sonuc alamynca oda anatoliada yaptrmya karar vermus pahali diyorlar ama islerini cok guzel yapyorlar Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…