Offff yat yat patladim skntidan yaaaa :banghead::banghead:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Offff yat yat patladim skntidan yaaaa :banghead::banghead:
Yavrucum üzülme yapmışssın bir kere keşke yapmasaydın. Israra daha geçmemiştir. Kanda sonuç belli olur.
İnan bana bütün motivem gitti. Bugüne kadar hep okudum bu sonuçları . Ama bugün kendim yaşıyorum. Yani doktor bir gün vermiş boşunamı. Yoksa demez mi . Dayanamazssan yap . Moralim bozuldu . Umutsuzluk iyi şey degil. Rabb'ine güven bekle
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Anlamadim neden moralin bozuldu. İstemeden kotu biseye mi sebep oldum ben? Sadece ya cikarsa diye yaptim negatif cikti diye uzulmuyorum cunku zamani erken farkindayim. Cnm istemeden senin moralini motivasyonunu bozduysam kusura bakma . Hakkini helal et
İdrarda ne çıktı canım yaa ben de zor sabredenlerdenim.:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabiii orasi oyle canim ama tek basima cikmam hem esimde izin vermez :)) ben sonradan pisman olmak istemiyorum olmazsa allah korusun yatmadim ondan oldu demek istemiyorum canim yaa benim huyum kotu acikYatmanın faydaları bunlar. Az çık yürüyüş yap canım . Sürekli yatmak faydalı degilki.
Ben çıktım alışveriş yaptım meyvem bitmişti. Ucuzluk başlamış ufak bir tur attım . Ama bişey almadım benim mağazalar burda yok ondan :)
Geldim yatıyorum . Kendimi yalnızlığa düşünceye karanlığa bırakmıyorum. Olacaksa olur olmasa rabbimdendir.
Ayyy ne zormus dimi su pozitif sonuclari alalim teyzesi sonra rahatlariz azicik dimi ama :))Bendeeeeeeee cok sıkıldım yatmaktan
Helal olsun canım benim ne hakkı . Ama kendini üzmemiş benide üzdü.
Dediğin gibi erken oldu . Kesin bişey yok . 9. Gündesin bir değişiklik var mı , kendinde fark görüyormusun
Ben bazen gerçekten içimdemi diye düşündüğüm oluyor. Transferin hemen sonrasında tuvalete gitmiştim . Hala etkisindeyim. Kendimi oyalıyorum . Bazen belirti arıyorum. Bu sabah göğüslerimde siyah damarlar çıkmış. Taşınamaz oldu . Bilmiyorum canım ya hakkımızda hayırlısını versin Rabbim
Benimde kasık ağrılarım vardı ama sanırım o yumurtalar toplandığından beri kalan agrıydı. Yavaşça geçti. Bazen anormal bir batma acısı oluyor. Ama hamilelik belirtileri için çok erkenBen son iki gundur cok uyuyorum. Kasiklarimda ve alt karin bolgesinde agrilarim bugun baya artti. Goguslerde agri yok ama ayiptir soylemesi renk degisimi var gibi. Ama tum bunlar igneler ilaclar yuzunden midir yoksa belirtimidir bilemiyorum
Tabiki negatif 5. Gunde cikmaz zatende bosuna yaptim bide adetten 4 gun once erken gebelik testi aldim pazar gunu yapicam onuda yada ptesi test gunumde sali ama sabredemiyorum 5 gun kaldi
Canim adetten 4 gun once demissin ben normalde pazar hasta olmam lazimdi gecti mi yani :)) anlamadim :))
Tabiii orasi oyle canim ama tek basima cikmam hem esimde izin vermez :)) ben sonradan pisman olmak istemiyorum olmazsa allah korusun yatmadim ondan oldu demek istemiyorum canim yaa benim huyum kotu acik(
Ayyy ne zormus dimi su pozitif sonuclari alalim teyzesi sonra rahatlariz azicik dimi ama :))
Canim adetten 4 gun once demissin ben normalde pazar hasta olmam lazimdi gecti mi yani :)) anlamadim :))
Canimmmm benim sakin yanlis anlama beni ben bilmiyordum ki kimsenin olmadigini yaninda inan seni uzmek degildi amacim sadece ben yatmazsam sonucum negatif olursa sucu kendimde ararim dedim cunku benim imkanlarim var israrla kalkma diye basimda dikilen insanlar var onlari dinlemeyip kalkalrsam kendimi suclu hissederim ben kendimi bununla sinirlandirdim o yuzden kalkmiyorum yaniÇok şanslısın valla iyi degerlendir:) eşim sabah 6 akşam 9 . Çalıştığı için alışverişimi kendim yapmak zorundayım. Burda kimsemiz olmadıgından. Her işimi yapmak zorundayım . . Eşimde bunalıma çok hava al diyor. Bunu söylerken boğazım dügümlensede burda komşum bile yok . Ailemden kimse yok. Ayrıca kimse bilmiyor tüp bebek yaptığımızı. Dertleşecek kimsem yok. Bu yüzden kendi başımın çaresine kendim bakıyorum .
He simdi anladim canim transferine bagli benim opum cok erken oldu ondan dolayi transferimde erkenden oldu normalde 6 temmuz adetim ama test gunum 1 temmuz adetim gecmeden cikicak eger pozitifss bende ondan dolayi erken gebelik testi aldim yapicam :)
Canimmmm benim sakin yanlis anlama beni ben bilmiyordum ki kimsenin olmadigini yaninda inan seni uzmek degildi amacim sadece ben yatmazsam sonucum negatif olursa sucu kendimde ararim dedim cunku benim imkanlarim var israrla kalkma diye basimda dikilen insanlar var onlari dinlemeyip kalkalrsam kendimi suclu hissederim ben kendimi bununla sinirlandirdim o yuzden kalkmiyorum yaniama senin gibi olsam keske bende oylesi daha iyi gercekten bak en azindan dusunmeye pek firsatin kalmiyo
Heee bende simdi anladim tatlim :)))
Ay hormon yüklemesi olunca böyle duygusal oluyoruz he :) yok kız ben zaten böyleyim biraz dertleşmiş oldum senle :) valla bak keyfini çıkart. Hafta sonu bi gelsin bak nasıl keyfimi yapıcam :)
Tabiii orasi oyle canim ama tek basima cikmam hem esimde izin vermez :)) ben sonradan pisman olmak istemiyorum olmazsa allah korusun yatmadim ondan oldu demek istemiyorum canim yaa benim huyum kotu acik(
Ayyy ne zormus dimi su pozitif sonuclari alalim teyzesi sonra rahatlariz azicik dimi ama :))
Merhaba başka topiğede yazdım ama cevap veren olmadı lütfen banada cevap verip yardımcı olur musunuz
Öncelikle
Rabbim hepimizin bir an önce bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin tüp bebek yaptıranların da pozitif sonucu görmelerini nasip etsin .
Ben 2 negatif aşılama sonucunda tüp bebek yaptırmaya karar verdim ankaradayım anatolia'yı düşünüyorum. Yalnız merak ettiğim şeyler var ilk ön muayene de ne yapılıyo sonra yumurtlama için iğnelere ne zaman başlanıyor reglden kaç gün sonra yani. iğnelerden kaç gün sonra yumurtalar toplanıyo bana bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?