Insallah canim rabbim sabrimizi mukafatlandirir insallah biyerim agriyinca iyi mi kotu mu diye dusunmekten aklim bulandi esime diyorum yuruyus bari yapalim diye bizim evin antresi 13 metre orda yuru diyor hemengobegimin altinda tatli tatli kramp gibi biseyler girip cikiyor sende de oluyor mu canim
Yaptırdım az evvel 2 saat sonra sonuç alacağız inşallah
s-4
Aminn canim ya insallahhh :) valla benimde oyle dusundukce heycanlaniyorum inan :)) valla canim yuruyus yapiyorum aslinda evde benim antrede seninki gibi 1 km ahahahaeveeet benimde oyle oluyor yaa bilmiyorum yaa hamisler soylesin bize sizinde oldumu boyle :)) senin kacinci gun transferiydi canim yaa ben cok cabuk unutuyorum soylediysende aklimda degil suan kusruma bakma olurmu kuzum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar yarin büyük gün😇😇😇 sabahtan kan tahlili vereceğim bakalim hakkimda hayirlisi olsun.. ama hicbir belirtim yok..belirti arayip kendimi yipratmicam demiştim transfer günü...afedersiniz sadece jelden dolayi akintim oldu transferden sonra...inş güzel haberler veririm👪
Evet canim bi okuyan goren yorum yapsa Allah rizasi icinbenimki 5.gun transferi canim ya senin 2 tane atildi canim bide duzeltceme garip biseyler yapmisim :)))
Ayyy evet canimm yaabenimde 5. Gun transferi 2 tane atildi
Kizlar yarin büyük gün😇😇😇 sabahtan kan tahlili vereceğim bakalim hakkimda hayirlisi olsun.. ama hicbir belirtim yok..belirti arayip kendimi yipratmicam demiştim transfer günü...afedersiniz sadece jelden dolayi akintim oldu transferden sonra...inş güzel haberler veririm👪
Ayyy evet canimm yaabenimde 5. Gun transferi
Canım sana kaç tane transfer edildi . Bende 5. Gün
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Insallah canim hayirli sonuclarla geleceksin bak gor sen bizim umudumuz olacaksin Allahin izniyle
İnş hayırlı sonuçlarla geleceksin . Bizede umut olacaksın. Hele ki şuan tıkırtıda bile belirti ararken :)
İnş haberini sabırsızlıkla bekliycem .Inş hayirlisi olsuunn😇😇😇 öğleden sonra sonuç almış olurum sanirim haber veririm hemencecik...ay sakın stres yapipta kendinizi yıpratmayin günler geçmez...bn 10 gündür el isine verdim kendimi kafam dağıldı. .ama biraz fazla dağıtmişım 😊😋😊😊 son gun heyecan bastı
İnş haberini sabırsızlıkla bekliycem .
Nedir bilmem sebep yok şuan ama ağlamak istiyorum içimde bir heyecan var. Hadi inş Rabbim yarın güzel haberlerle gelmeni nasip etsin .
Cnm merak ettim seni. İnsallah hersey yolundadir
Cevaplamışşın zaten :) senin kaçıncı denemen . Bana bitane transfer edildi . Ilk deneme oldugu için . Bu beni umutsuzlandırıyor.5. Günleri genellikle iki tane transfer etmişler.
Canim dualariniza eksik etmeyin ilk değer 9. Gün de 7. 18 di iki gün sonra test 14.08 çıktı değerler düşük gidiyor Dr la görüştük 2 gün sonra tekrar bir test ve ilaçlara devam dedi pozitif ama devam mı eder sonlandırma bu kimyasal gebelik olur bilmiyoruz Rabbim den hayırlısı
s-4
aynen canım aynen ben de ikinciyi sessiz sedasız yapıcam rapor falan almıycam hemen işe başlıycam.birileri bildiği zaman insan kendine daha çok acıyor.ben stresten tutmadı diyemiyorum malesef çünkü hep olumluydum bi gün bile olumsuz düşünmedim sabırla test günümü bile bekledim benim gibi sabırsız bi insan ama olmayınca olmuyomuş bunu öğrendim.artık kimseye bişey söylemek yok
Canlarım yeni anne adayları kuzucuklarınızla sizlere kocaman günaydın:) geldik 8.güne bende hafif göğüs acısı dışında tık yok sizlerde varmı bişey. İyimisiniz?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?