2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Aminn canim ya insallahhh :) valla benimde oyle dusundukce heycanlaniyorum inan :)) valla canim yuruyus yapiyorum aslinda evde benim antrede seninki gibi 1 km ahahaha eveeet benimde oyle oluyor yaa bilmiyorum yaa hamisler soylesin bize sizinde oldumu boyle :)) senin kacinci gun transferiydi canim yaa ben cok cabuk unutuyorum soylediysende aklimda degil suan kusruma bakma olurmu kuzum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim bi okuyan goren yorum yapsa Allah rizasi icin benimki 5.gun transferi canim ya senin

Kizlar yarin büyük gün😇😇😇 sabahtan kan tahlili vereceğim bakalim hakkimda hayirlisi olsun.. ama hicbir belirtim yok..belirti arayip kendimi yipratmicam demiştim transfer günü...afedersiniz sadece jelden dolayi akintim oldu transferden sonra...inş güzel haberler veririm👪

Insallah canim hayirli sonuclarla geleceksin bak gor sen bizim umudumuz olacaksin Allahin izniyle

Evet canim bi okuyan goren yorum yapsa Allah rizasi icin benimki 5.gun transferi canim ya senin 2 tane atildi canim bide duzeltceme garip biseyler yapmisim :)))

Ayyy evet canimm yaa benimde 5. Gun transferi

Son düzenleme:

İnş hayırlı sonuçlarla geleceksin . Bizede umut olacaksın. Hele ki şuan tıkırtıda bile belirti ararken :)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Canım sana kaç tane transfer edildi . Bende 5. Gün

Cevaplamışşın zaten :) senin kaçıncı denemen . Bana bitane transfer edildi . Ilk deneme oldugu için . Bu beni umutsuzlandırıyor. 5. Günleri genellikle iki tane transfer etmişler.

Insallah canim hayirli sonuclarla geleceksin bak gor sen bizim umudumuz olacaksin Allahin izniyle

İnş hayırlı sonuçlarla geleceksin . Bizede umut olacaksın. Hele ki şuan tıkırtıda bile belirti ararken :)

Inş hayirlisi olsuunn😇😇😇 öğleden sonra sonuç almış olurum sanirim haber veririm hemencecik...ay sakın stres yapipta kendinizi yıpratmayin günler geçmez...bn 10 gündür el isine verdim kendimi kafam dağıldı. .ama biraz fazla dağıtmişım 😊😋😊😊 son gun heyecan bastı

İnş haberini sabırsızlıkla bekliycem .
Nedir bilmem sebep yok şuan ama ağlamak istiyorum içimde bir heyecan var. Hadi inş Rabbim yarın güzel haberlerle gelmeni nasip etsin .

Allah heyecanını hayra çıkarsın cnm sevinç gözyaşları dökesin...moralini yüksek tut ve kendini koru dikkatli ol yorulma...güzel haberler ardi adina gelsin inş...

Cnm merak ettim seni. İnsallah hersey yolundadir

Canim dualariniza eksik etmeyin ilk değer 9. Gün de 7. 18 di iki gün sonra test 14.08 çıktı değerler düşük gidiyor Dr la görüştük 2 gün sonra tekrar bir test ve ilaçlara devam dedi pozitif ama devam mı eder sonlandırma bu kimyasal gebelik olur bilmiyoruz Rabbim den hayırlısı

s-4

Canim benim 2. Denemem ama benim ilkinde transfer yapilmamisti gittigim doktor hatirlamak dahi istemiyorum bana hastaligimin ciddi oldugunu hatta anne olmamin cok zor oldugunu soyledi tedaviye basladik madem hastayim iyilestirmeye calis hicbirsey yapmadi direkt ilaclara basladi ilk 5 -6 tane olan yumurtamdan 2 tanesini topladi ve hicbiri dollenmedi adam moralimi bozmak icin elinden geleni yapti cok kotu donemdi benim icin taaaki simdiki doktorumla tanisana dek cok memnunuz esimle :)) oburu cok kuralci bir doktordu o yuzden tedavim yarida kaldi sende hiic umutsuzluga kapilma canim rabbim ol derse olur 2 yada 1 hangisinin tutacagi belli olmaz tatlim takilma bence

Merhaba arkadaslar benim bu gun transferimin 6 ci gunu,hiçbir belirti yok ya cok canim sıkılıyor bazen normal eski ben arada bir de kayınvalide siruyor oran agriyormu buran agriyormu göğüslerin hassaslastimi vebenzeri kadincazda merak ediyor acaba tutundumu die ama benim moralim dahada koyuleniyo niye belirti yok tutunmadilarmi die ikitane emriyo konuldu ama 👶🙏🙏👶

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

Cnm insallah hayirlisiyla yukselis devam eder.
Allah yuzunu guldursun

Canlarım yeni anne adayları kuzucuklarınızla sizlere kocaman günaydın:) geldik 8.güne bende hafif göğüs acısı dışında tık yok sizlerde varmı bişey. İyimisiniz?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım bu defa bende rapor almayacaim hemen baslayacaim işe bu defa kimse bilmeyecek en azindan netleşecene kadar 3-4 ay soylememek lazim Rabbim gonlumuze göre versin...

Bendede goguslerde acima disinda bide akinti var baska agrim sizim yok cok sukur :)) sende 1 temmuz mu sonucunu alicaksin canim ? Kacinci gun emvriyosu ve kac tane atildi tatlimm :) daha once yazdiysan bilmiyorum guzelim cok soru sordum ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…