2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kızlar herkese pozitif sonuçlar dilerim..benimde bu sabah transferim oldu.2 gün transferi oldu biraz endiseliyiM..4 hücreli dedi fotosunu gördük :)... yavaş yavaş 3 kere tuvalete gittim..çok korkuyorum allah hepimize yardım etsin.m

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beklemek iyice zor gelmeye basladi. Bugun 9.gunum. 3. Gun embriyosu. İdrar testi yapsammi ki

hiç idrar testi yapıp canını sıkma canım..3 gün kalmış sabret idrar testine asla yapma dedi benim doktorum

Dayanamadim yaptim. Negatif cikti. Ama uzulmuyorum. Sonucta daha erken. Ama cift cizgi ciksaydi sevincektim

Canim bende dun dayanamayio yaptim sen kacinci gundesin benim gecen cuma oldu transferim

İdrarda ne çıktı canım yaa ben de zor sabredenlerdenim.:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dayanamadim yaptim. Negatif cikti. Ama uzulmuyorum. Sonucta daha erken. Ama cift cizgi ciksaydi sevincektim

ah seni ah üzülme zaten kanda bile yaptirsan suan negatif çıkardı daha çok erken 11.12. gün yükselmeye başlıyor :) bende 7 temmuzda yaptıracağım..Bugün transferim oldu 2.gün embriyosu bakalım kaderi varmı yavrumun

Cnm insallah burdan pozitif sonuclarimizi paylasiriz

Beklemek iyice zor gelmeye basladi. Bugun 9.gunum. 3. Gun embriyosu. İdrar testi yapsammi ki

Kız uslu dur gününü bekle . 3 gün kalmış şurada . Neden 12 günde test yaptığımızı araştır oku . Ama doktor yazılarını :) aklına gelince kalk yemek yap tatlı yap alışverişe çık . :)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Yavrucum üzülme yapmışssın bir kere keşke yapmasaydın. Israra daha geçmemiştir. Kanda sonuç belli olur.
İnan bana bütün motivem gitti. Bugüne kadar hep okudum bu sonuçları . Ama bugün kendim yaşıyorum. Yani doktor bir gün vermiş boşunamı. Yoksa demez mi . Dayanamazssan yap . Moralim bozuldu . Umutsuzluk iyi şey degil. Rabb'ine güven bekle

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Offff yat yat patladim skntidan yaaaa :banghead::banghead:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…