Kesenin görünüp yerinin rahimin icinde olmasi önemli..allah etmesin bazen tüplere kaçıp yerleşme olabiliyormuş.. Forumda birkac arkadaş yazmıştı bu durumu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz Iyiyiz canim sen nasilsin gece uyuyamadim ama olsun
Kızlar herkese pozitif sonuçlar dilerim..benimde bu sabah transferim oldu.2 gün transferi oldu biraz endiseliyiM..4 hücreli dedi fotosunu gördük :)... yavaş yavaş 3 kere tuvalete gittim..çok korkuyorum allah hepimize yardım etsin.m
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
amin canım inşallah sorun olmadan kucağına alırsın bebişini.tüp bebek için yaşi sınırı varmı.yada kaç yıllık evli olmak gerek.birde özelemi yaptırdın toplam fiyat ne tuttu.bilgi verirsen sevinirim canım.
Kızlar herkese pozitif sonuçlar dilerim..benimde bu sabah transferim oldu.2 gün transferi oldu biraz endiseliyiM..4 hücreli dedi fotosunu gördük :)... yavaş yavaş 3 kere tuvalete gittim..çok korkuyorum allah hepimize yardım etsin.m
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
amin canım inşallah sorun olmadan kucağına alırsın bebişini.tüp bebek için yaşi sınırı varmı.yada kaç yıllık evli olmak gerek.birde özelemi yaptırdın toplam fiyat ne tuttu.bilgi verirsen sevinirim canım.
Sağol canım.ben 25 yasindayim..özel de yaptırdım 5.000 tl verdim hersey dahil..ben 5.5 yıllık evliyim..sen yaptırdın mi
Beklemek iyice zor gelmeye basladi. Bugun 9.gunum. 3. Gun embriyosu. İdrar testi yapsammi ki
Sağol canım.ben 25 yasindayim..özel de yaptırdım 5.000 tl verdim hersey dahil..ben 5.5 yıllık evliyim..sen yaptırdın mi
bnde 25 yaşındayım 1 buçuk yıl oldu evlendiğim.şuan çatlatma iğnesi tedavisindeyim.olmazsa aşılamaya geçicek.5000 uygunmuş yine
hiç idrar testi yapıp canını sıkma canım..3 gün kalmış sabret idrar testine asla yapma dedi benim doktorum
Canim bende dun dayanamayio yaptim sen kacinci gundesin benim gecen cuma oldu transferimDayanamadim yaptim. Negatif cikti. Ama uzulmuyorum. Sonucta daha erken. Ama cift cizgi ciksaydi sevincektim
Canim bende dun dayanamayio yaptim sen kacinci gundesin benim gecen cuma oldu transferim
Dayanamadim yaptim. Negatif cikti. Ama uzulmuyorum. Sonucta daha erken. Ama cift cizgi ciksaydi sevincektim
Canim bende dun dayanamayio yaptim sen kacinci gundesin benim gecen cuma oldu transferim
ah seni ah üzülme zaten kanda bile yaptirsan suan negatif çıkardı daha çok erken 11.12. gün yükselmeye başlıyor :) bende 7 temmuzda yaptıracağım..Bugün transferim oldu 2.gün embriyosu bakalım kaderi varmı yavrumun
Beklemek iyice zor gelmeye basladi. Bugun 9.gunum. 3. Gun embriyosu. İdrar testi yapsammi ki
Cnm insallah burdan pozitif sonuclarimizi paylasiriz
Dayanamadim yaptim. Negatif cikti. Ama uzulmuyorum. Sonucta daha erken. Ama cift cizgi ciksaydi sevincektim
Arkadaslar ben burda yeniyim. Bende hikayemi yazip sizden yardim istiyorum. Nasil yapacam bunu. Bana anlata bilirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?