2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Hic agri sizi kanama belirtisi varmi cnm?? Düşen değerine göre kimyasal gebelik görünüyor😔😔 ilk denememde bn de yaşadım kimyasal gebelik lekelenmem hiç bitmemisti. Aklinda hiç soru işareti kalmasın 2ayri yerde test yaptirmakta Fayda var..allah yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım dualarımız seninle inşallah değerlerin kat ve kat artar :) Allah hayırlısıyla güzel sonuçları almayı nasip etsin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim merhaba benim surecimde de herzaman katkida bulundun seni hic unutamam :) insallah sonuclarimiz kotu olsada bu bize ders oldu 2. Si icin daha bilincliyiz.
Hangimiz erken baslarsak tedaviye bilgilendiririz birbirimizi.

Canim doktorum beni henuz cagirmadi biraz beklmemi istedi.

Lutfen olumsuz dusunme. Bak senle hep biseyler hissetmiyoruz dedik dedik negatifi yedik:)
Oluruna birak artik uzme canini.
Tabii bende bu sakinlikle ne kadar giderim bilmioyrm ama en azindan sakin oldugum anlarda sizinle sakinligimi de paylasmak istiyorm :) :)

Saol canim Allah razi olsun sanada kucagina almayi nasip etsin insallah..
İyi dusunucem iyi olsun insallah:)

canım dr kontrol amaçlı çağırdı hemen yapacağını düşünmüyorum hemen de istemiyorum zaten.evet belirtimiz yoktu ama transferin 9. günü pembe kanama olmuştu bende ve ertesi gün kasıklarım ağrımıştı o yüzden ümitlenmiştim sanırım.bi de çiftti embriyo olmamasına hiç ihtimal vermemiştim. yıkım büyük oldu o yüzden.şimdi bi iyiyim bi kötü ama genelde iyiyim. hayırlısını dilemekten başka şansımız yok zaten.

cnm test yaptırdın mı bugün?

Merhaba başka topiğede yazdım ama cevap veren olmadı lütfen banada cevap verip yardımcı olur musunuz
Öncelikle
Rabbim hepimizin bir an önce bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin tüp bebek yaptıranların da pozitif sonucu görmelerini nasip etsin .

Ben 2 negatif aşılama sonucunda tüp bebek yaptırmaya karar verdim ankaradayım anatolia'yı düşünüyorum. Yalnız merak ettiğim şeyler var ilk ön muayene de ne yapılıyo sonra yumurtlama için iğnelere ne zaman başlanıyor reglden kaç gün sonra yani. iğnelerden kaç gün sonra yumurtalar toplanıyo bana bilgi verebilir misiniz?

valla canım suan herhangı bır agrım yok hemsıre ılacı kes deyınce bugunku sabah ılacımı ıcmedım henuz kanamam lekelenmemde yok suana kadar hıc kanamam da olmamısdı yok ...hemen lekelenme olmurmuydu sende..kanamayla mı degerın tam dustu nasıl oldu..

Canim merhaba benim surecimde de herzaman katkida bulundun seni hic unutamam :) insallah sonuclarimiz kotu olsada bu bize ders oldu 2. Si icin daha bilincliyiz.
Hangimiz erken baslarsak tedaviye bilgilendiririz birbirimizi.
Evet canim mesela ben ikincide ailem dahil kimseye bahsetmeyecegim ve stres yapmayacagim ilkinde aşırı stres yapmistim bu defa kimse bilmediği için stres de yapmayacağım ayriyeten Rabbim nasip ederse kalp atışlarıni duyana kadar fazla sevinmeyecegim malum benim hayal kirikligim fazla oldu herşey normaldi nasip hersey

ilk değerim 59 küsürdü 629 kadar yükseldi..kanama değil ama sürekli kahverengi akıntım vardı..crinone jel kullandığımdan kanama başlayamamış,ilaçlar kanamayı engellemiş..kese görmeye gittik rahim kalın ama kese yok görünürde..yine kan tahlili verdim o gün değer 32 çıktı...sonuç kimyasal gebelik oldu..ilaçları kesince de 3.gün kanamam kendiliğinden başlamıştı.ama dedim ya lekelenme hiç bitmedi..bekle bakalım inş yükselme olur hayırlsı allahtan

aynen canım aynen ben de ikinciyi sessiz sedasız yapıcam rapor falan almıycam hemen işe başlıycam.birileri bildiği zaman insan kendine daha çok acıyor.ben stresten tutmadı diyemiyorum malesef çünkü hep olumluydum bi gün bile olumsuz düşünmedim sabırla test günümü bile bekledim benim gibi sabırsız bi insan ama olmayınca olmuyomuş bunu öğrendim.artık kimseye bişey söylemek yok

Arkadaslar maksimum kac haftaya kadar kimyasal gebelik riski oluyor biliyor musunuz?

Kesenin görünüp yerinin rahimin icinde olmasi önemli..allah etmesin bazen tüplere kaçıp yerleşme olabiliyormuş.. Forumda birkac arkadaş yazmıştı bu durumu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…