mrb arkadaslar ben dondurulmuslar denedım pazartesı 31.25 cıkmıstı sevındık bugun ıkıncı testı yaptık 9.36 cıktı hemsıreler ılacı ıcmeyı bırak ıkı gun sonra tekrar test yaptır ..dedı sızce yukselırmı bu arada kanamam gelımı bılmıyorum gelmezse ne olur kımyasal gebelıkmı sızce yoksa yukselme gıbı durum olur bılgınız varmı .... umudum bıttı bı umıt teske lavarotorda yanlıs deger cıkmıs olsa dıye dua edıyom ama bu seferde ılacları kesıyorum bısey olurmu endısesı sonra bı akıl baska yere de yaptır test dıyor bılmıyorum ne yapmak gerektıgını kımyasal gebelık yasayan varmı ????
Hayırlı sabahlar kızlar. .
Bugün ikinci sefer kan vereceğiz ilki transfer sonrası 9. Günde beta hcg 7.18 çıkmıştı bugün ikinci testi yapacağız Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ... umudum azalıyor ama elde olacak bir şey yok sabredecegiz dua edeceğiz Rahman a yönelecegiz sizde dua edin
s-4
Canim merhaba benim surecimde de herzaman katkida bulundun seni hic unutamam :) insallah sonuclarimiz kotu olsada bu bize ders oldu 2. Si icin daha bilincliyiz.Zeynep bende dondurulmuş larla devam ediyorum ikinci deneme olacak drum bi dahaki ay dedi ama kararsizim acaba iki aymi dinlense idim
Yasey tebrikler kacinci aydasin Rabbim kucağına almayida nasip etsin birde sorun ne idi bende şiddetli pko var(
canım ne zaman başlıyosun ben de bugün dr a gidicem ilk kontrolüm var olumsuz sonuçtan sonra kanamam dün bitti. ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum nedense aynı şekilde olumsuz sonuçlanması şimdiden korkutuyo beni. 1 tane dondurulmuşum var bakalım dr ne diyecek bugün:44:
Pozitif düşünce kazanır cnm, ben bunu 2. Tedavimde gördüm, olucak dedim bu sefer olucak hatta kendimi hep hamile gibi düşündüm:) Sanki olumsuz düşününce insan kendini koruma altına alıyor, sonuca da üzülmeyecek zannediyor, öyle birşey yok tabi. inşallah seninkide hayırlısı ile sonuçlanır.
Masallah canim senin ikizmiydi.Rabbim hayirlica kucagimiza almayi nasib eder insallah
Canim doktorum beni henuz cagirmadi biraz beklmemi istedi.
Lutfen olumsuz dusunme. Bak senle hep biseyler hissetmiyoruz dedik dedik negatifi yedik:)
Oluruna birak artik uzme canini.
Tabii bende bu sakinlikle ne kadar giderim bilmioyrm ama en azindan sakin oldugum anlarda sizinle sakinligimi de paylasmak istiyorm :) :)
Canım benim kesinlikle ondan sağlam bilgi yani merak etme ve moralini hiç bozma:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı sabahlar kızlar. .
Bugün ikinci sefer kan vereceğiz ilki transfer sonrası 9. Günde beta hcg 7.18 çıkmıştı bugün ikinci testi yapacağız Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ... umudum azalıyor ama elde olacak bir şey yok sabredecegiz dua edeceğiz Rahman a yönelecegiz sizde dua edin
s-4
Hic agri sizi kanama belirtisi varmi cnm?? Düşen değerine göre kimyasal gebelik görünüyor😔😔 ilk denememde bn de yaşadım kimyasal gebelik lekelenmem hiç bitmemisti. Aklinda hiç soru işareti kalmasın 2ayri yerde test yaptirmakta Fayda var..allah yardimcin olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim mesela ben ikincide ailem dahil kimseye bahsetmeyecegim ve stres yapmayacagim ilkinde aşırı stres yapmistim bu defa kimse bilmediği için stres de yapmayacağım ayriyeten Rabbim nasip ederse kalp atışlarıni duyana kadar fazla sevinmeyecegim malum benim hayal kirikligim fazla oldu herşey normaldi nasip herseyCanim merhaba benim surecimde de herzaman katkida bulundun seni hic unutamam :) insallah sonuclarimiz kotu olsada bu bize ders oldu 2. Si icin daha bilincliyiz.
Hangimiz erken baslarsak tedaviye bilgilendiririz birbirimizi.
valla canım suan herhangı bır agrım yok hemsıre ılacı kes deyınce bugunku sabah ılacımı ıcmedım henuz kanamam lekelenmemde yok suana kadar hıc kanamam da olmamısdı yok ...hemen lekelenme olmurmuydu sende..kanamayla mı degerın tam dustu nasıl oldu..
Evet canim mesela ben ikincide ailem dahil kimseye bahsetmeyecegim ve stres yapmayacagim ilkinde aşırı stres yapmistim bu defa kimse bilmediği için stres de yapmayacağım ayriyeten Rabbim nasip ederse kalp atışlarıni duyana kadar fazla sevinmeyecegim malum benim hayal kirikligim fazla oldu herşey normaldi nasip hersey
cnm test yaptırdın mı bugün?
Hadi hayirlisi...Yaptırdım az evvel 2 saat sonra sonuç alacağız inşallah
s-4
Kızlar nasılsınız bugün
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Arkadaslar maksimum kac haftaya kadar kimyasal gebelik riski oluyor biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?