2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Dondurulmus embriyo transferine don çöz diyolar cnm ben de ondan oyle dedim hastanede hep oyle diyolardida:)

O da güzelmiş :) hergün okumaktan yakında biolojiste olurum :) bunu duymamıştım .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

evet 5. embiryosu olduğu için 10. test günü verdiler..3,gün için 12 gün sonra veriliyor sanırım

Hayirli evlat olur insallah cok sevindim senin adina rabbim korusun masallah.bnmkide 5 gun embriyosuydu bnde 7 gun test yapmstm erkn yapmstm dayanamyip pozitif olduguna inanamanistim.insallah degerin kat kat artar taze annis

Kizlar gunaydiiiinnn.. 10.gun degerim 254 😊😊😊😊😊 degerimin katlanmasini bekleyeceğim artiikk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim canım kat kat artması dileğiyle....

Kizlar gunaydiiiinnn.. 10.gun degerim 254 😊😊😊😊😊 degerimin katlanmasini bekleyeceğim artiikk

Hayirli olsun canim hic belirtin oldumu anlatsana benimde 1 temmuzda test gunum kacinci denemen kacinci gun embriyosu cok sordum kbakmada merak ediom

Kızlar ya ağlama krizlerine giriyorum bugun çok kötüyüm

Kızlar ya ağlama krizlerine giriyorum bugun çok kötüyüm

Ne oldu canım niye ağlıyor bişey mi oldu bende dün girdim baya ağladım bari sen yapma üzme bebişlerini ;(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…