2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Eki Görüntüle 1169514

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Hayirli evlat olur insallah cok sevindim senin adina rabbim korusun masallah.bnmkide 5 gun embriyosuydu bnde 7 gun test yapmstm erkn yapmstm dayanamyip pozitif olduguna inanamanistim.insallah degerin kat kat artar taze annis

Tebrik ederim canım kat kat artması dileğiyle....

Sağolun kizlaarr...2 gun sonra tekrarlayacagim testi degerim katlanir inş...hepimizin yuzu gülsün. Bu yok cok uzun ve meşekatli allah yardimcimiz olsuun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun canim hic belirtin oldumu anlatsana benimde 1 temmuzda test gunum kacinci denemen kacinci gun embriyosu cok sordum kbakmada merak ediom

Aaa ne demek sor tabiki.. 3. Denememdi 5.gun embiryosuydu daha öncekilerden tecrübe sahibi olunca kendimi dinlememeye özen gösterdim..inan belirtim olmadi..sadece bir kac gün kasıklarımda batma oldu o kadar...

Evet cbm benim de sol tarafima giriyo agri geldiginde bu benim 2.deneme bi te tek embriyo transferi oyuzden cok heyecanliyim
Benimde 5.gün embriyosu ve 1 tane . OHSS riski var diye diğerlerini koymayı Dr.um daha test gününe 9 gün var..sabır, sabır, sabır. ..

Canim senin ne zaman transfer olduki cumartesi mi benim persembe oldu ama seninle ayni gune test tarihi verdiler benimde blastosist embriyo :/

Senin kacinci gunun kiz ben mi yanlis sayiyorum yoksa benim 21 haxiran

Senin kacinci gunun kiz ben mi yanlis sayiyorum yoksa benim 21 haxiran

Benim 19 haziran ama bana ayin 1 inde test tarihi verdiler ben anlamadim benim bugun 7. Gunum anlamadim ki bana gec tarihte mi verdiler gunu yaa nedenn amaa (

Bugun benim 8.gun biraz once dayanamayip idrar testi yaptim negatif cikti erken oldugu icin umarim cikmamistir

Canim idrara gec geliyomus hormonlar neden baktin ben bakmayi dusunmuyorum sahsen cunku bende negatif sonucu gorunce karalar baglardim senin gibi hicte uzulme sonuc yanlis cikmistir cunku

Estğ canım ne demek benim3.gün embriyosu canım.bende 1temmuzgillerdenim :)2taneler teyzesi senin nasıl canım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim 19 haziran ama bana ayin 1 inde test tarihi verdiler ben anlamadim benim bugun 7. Gunum anlamadim ki bana gec tarihte mi verdiler gunu yaa nedenn amaa (

Canim eger 5.gun dedilerse transferin 29 haziran

Estğ canım ne demek benim3.gün embriyosu canım.bende 1temmuzgillerdenim :)2taneler teyzesi senin nasıl canım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ohhh ayni tarihteyiz desene 1 temmuz insallah hamileyim haberi diye bu topic yikilcak :) teyzesi yesin onlari :)benim 5. Gun embriyosu 2 tane tatlim :)

Bugun benim 8.gun biraz once dayanamayip idrar testi yaptim negatif cikti erken oldugu icin umarim cikmamistir

Neden yapıyorsunuz şu idrar testini ya . Atın evden şunları. İdrara geçmesi için zaman lazım . Boşuna moralinizi bozuyorsunuz. Ben 13 senedir bu günü bekliyorum . Sabır nedir iyi bilirim . Ssbırsızlıgıda. Yapmayın ha iki gün ha üç gün sonuçta o gün gelecek . Bir kaç gün için üzülmeye ne gerek var.
Üzülme sakın idrarda çıkmaz hemen .
Ya bir kaç yerde okudum . Kıza nasihat ediyor . 7. Günün 8. Günün yap tahlil nasıl dayanıyorsun falan . Her insan aynı degilki . Kadın kalp atışını duyacak hala idrarı negatif çıkıyor. . Böyle konuşuyorum çünkü sevinince çok seviniyoruz güzel haberlere. Ama böyle şeylerde üzücü. Şahsen

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Haftasonuna geliyor yaaaaa yarin gudip bi kan versene geliyor bebiş

Yaa erken yapip uzulmek istemiyorum hem gentilla kizarsa goruruz gunumuzu olmaz napayim sali dediler sali ogrencem bende sizinle birlikte :))

Ohhh ayni tarihteyiz desene 1 temmuz insallah hamileyim haberi diye bu topic yikilcak :) teyzesi yesin onlari :)benim 5. Gun embriyosu 2 tane tatlim :)

benimde transfer 19 haziran 5. gün embriyosu test tarihi verirken pazar gününe denk geldiği için pazartesi yaptırın dendi neden seninki 1 temmuz ?

benimde transfer 19 haziran 5. gün embriyosu test tarihi verirken pazar gününe denk geldiği için pazartesi yaptırın dendi neden seninki 1 temmuz ?

Yaaaa bilmiyoruummmm nedenn bak kafam karisti simdi neden olmus olabilir ne yapmaliyi yaa arayip sorsammi doktora arayip sorsam ne dicem ki bide benim 19 aksami saat 8:00 gibi yapildi transfer bir etkisi olabilir mi bunu ?? (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…