Hayirli evlat olur insallah cok sevindim senin adina rabbim korusun masallah.bnmkide 5 gun embriyosuydu bnde 7 gun test yapmstm erkn yapmstm dayanamyip pozitif olduguna inanamanistim.insallah degerin kat kat artar taze annis
Tebrik ederim canım kat kat artması dileğiyle....
Hayirli olsun canim hic belirtin oldumu anlatsana benimde 1 temmuzda test gunum kacinci denemen kacinci gun embriyosu cok sordum kbakmada merak ediom
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde 5.gün embriyosu ve 1 tane . OHSS riski var diye diğerlerini koymayı Dr.um daha test gününe 9 gün var..sabır, sabır, sabır. ..Evet cbm benim de sol tarafima giriyo agri geldiginde bu benim 2.deneme bi te tek embriyo transferi oyuzden cok heyecanliyim
O zaman bugun benim 5.gunum
Canim senin ne zaman transfer olduki cumartesi mi benim persembe oldu ama seninle ayni gune test tarihi verdiler benimde blastosist embriyo :/
Senin kacinci gunun kiz ben mi yanlis sayiyorum yoksa benim 21 haxiran
Bugun benim 8.gun biraz once dayanamayip idrar testi yaptim negatif cikti erken oldugu icin umarim cikmamistir
Bugun benim 8.gun biraz once dayanamayip idrar testi yaptim negatif cikti erken oldugu icin umarim cikmamistir
Bendede goguslerde acima disinda bide akinti var baska agrim sizim yok cok sukur :)) sende 1 temmuz mu sonucunu alicaksin canim ? Kacinci gun emvriyosu ve kac tane atildi tatlimm :) daha once yazdiysan bilmiyorum guzelim cok soru sordum ama :))
Benim 19 haziran ama bana ayin 1 inde test tarihi verdiler ben anlamadim benim bugun 7. Gunumanlamadim ki bana gec tarihte mi verdiler gunu yaa nedenn amaa (
Ohhh ayni tarihteyiz desene 1 temmuz insallah hamileyim haberi diye bu topic yikilcak :) teyzesi yesin onlari :)benim 5. Gun embriyosu 2 tane tatlim :)Estğ canım ne demek benim3.gün embriyosu canım.bende 1temmuzgillerdenim :)2taneler teyzesi senin nasıl canım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim eger 5.gun dedilerse transferin 29 haziran
5. Gun dediler canim orasi kesinde test taihini niye oyle dediler ayy yaa cok heycanlandim ama benn :))
Haftasonuna geliyor yaaaaa yarin gudip bi kan versenegeliyor bebiş
Ohhh ayni tarihteyiz desene 1 temmuz insallah hamileyim haberi diye bu topic yikilcak :) teyzesi yesin onlari :)benim 5. Gun embriyosu 2 tane tatlim :)
benimde transfer 19 haziran 5. gün embriyosu test tarihi verirken pazar gününe denk geldiği için pazartesi yaptırın dendi neden seninki 1 temmuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?