2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Yaa erken yapip uzulmek istemiyorum hem gentilla kizarsa goruruz gunumuzu olmaz napayim sali dediler sali ogrencem bende sizinle birlikte :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) Allah senin kucağını doldursun emi güldürdün beni . Ya yanlış anlamayın yemin ederim erkenden üzülenlere üzülüyorum. Birisi hamileyim dediğinde nasıl içimden bişey kopuyorsa üzülenede öyle üzülüyorum.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Yaa erken yapip uzulmek istemiyorum hem gentilla kizarsa goruruz gunumuzu olmaz napayim sali dediler sali ogrencem bende sizinle birlikte :))

Aaaah gentilla var dogru neyse bekle canim benim yarin 7 yapsam mi diye dusunuyorum saglik ocagini arastirayim yakinsa gitmeyi dusunuyorum da cikar mi ki 7.gun kanda idrar da cikmaz da

Guldurduysem seni ne mutlu tatlim :)) yaa moralim bozuldu azicik benim test tarihimi neden gec tarihe vermis olabilirler (

Ara sor hemen kafanı bide buna yor ma .
Ben transferden iki gün önce bi hata yapmıştım kafama takıldı . Ama öyle arayıp sorulması zor bişey:) aradım valla çaresiz düşünüp hata yapacağıma o benim doktorum sordum valla . Ikimizde güldük ama kızmadı panik yapma dedi :) sormayın söylemem :)

Aaaah gentilla var dogru neyse bekle canim benim yarin 7 yapsam mi diye dusunuyorum saglik ocagini arastirayim yakinsa gitmeyi dusunuyorum da cikar mi ki 7.gun kanda idrar da cikmaz da

Benim bugun 7. Gunum oluyor . Senin yarin 6. Gun olmasi gerekmiyor mu cumartesiydi degilmi transferin ??

Son düzenleme:

Canim hic yanlis anlar miyiz surda takilarak stres atiyoruz rabbim hepimiz mutlu etsin icinde beni de tabi sana bi soru yarin 7.gunumuz oluyor ya kan versem cikar mi kiz

Benim bugun 7. Gunum oluyor . Senin yarin 6. Gun olmasi gerekmiyor mu cumartesiydi degilmi transferin ??

Aaaaaaayyy kiz evet sasirdim 6.gunum oluyor cok heyecanlandim ya benim gunler gelmiyor bak 7 diyorum 6 oluyor bunda da var bi hayir ama cooooooooooooooook heyecan basladi

Canim hic yanlis anlar miyiz surda takilarak stres atiyoruz rabbim hepimiz mutlu etsin icinde beni de tabi sana bi soru yarin 7.gunumuz oluyor ya kan versem cikar mi kiz

Canım ya bazılarında çıkmış okuduklarımda ama bunu % 2 diyebiliriz . Sabırlı ol istiğfar Çek . Rabbim hayırlısını nasip et de . Hakkımda hayırlısı de . Kaç gün kalmış . Ben derimki böyle bişey için risk alma . Bu durumda bize en lazım gelen moral . Boşuna bozma moralini . Valla olumsuz düşünmüyorum ama . Timsah gibi ağlıyorum . Ne oldu bilmiyorum içinden geliyor

Nreyse canim simdi bunu stres yapma 1-2 gunden bisey olmaz daha iyi kan degerlerin kat kat artmaya devam eder

Kiz zaten 6.gunumuz oluyormuş ben heyecandan şaşirmişim bende de var bu duygusallik bide yemegi yedikten sonra basim donuyor midem bulaniyor pek bi tuhaf oldum hic sorma tmm testi unuttum gununde yaparim

Kiz zaten 6.gunumuz oluyormuş ben heyecandan şaşirmişim bende de var bu duygusallik bide yemegi yedikten sonra basim donuyor midem bulaniyor pek bi tuhaf oldum hic sorma tmm testi unuttum gununde yaparim

Hormonlardandır diyorum bende . Eşim bile ne oluyor sana diyor:)
Ya kızlar ne düşünüyorum biliyormusunuz . Hani Türk filmlerinde genellikle hamile kadın belirtisi bayılarsk olur ya. Ben hiç gerçek hayatta duymadım. Tabiki o da bir belirti . Şöyle bayılsam yantarafa doktor hamilesiniz dese eşim sevinçten ağır çekimle koşarak gelse . Nayır nolamaz daha erken kanda bakacaktık biz dese :):))

Kızlar valla heyecanınıza beni de kattınız :) sanki 1 Temmuz'da ben test yapacak gibi heyecan yaptım :) benim daha 3. üç iğne günüm genelde bu iğneler sırasında batmalarım olurdu bu sefer hiç bişi hisstemiyorum yumişler olmuyor mu acaba

Vayyy hayale bak süpermişşş:))

Kızlar bugün transferimin 2
günü belim ağrıdan kopuyor...2.gün embriyosu koydular.inşallah tutar.7 temmuzda test yaptiriyorum..inşallah herkesin bebişi tutar

Tmm Gentille kizma :)ya ben ilk denememde hamile kalmistim ilk tup bebek denememde ozaman 8.gun falan ikinci cizgi silik cikmisti ona dayanarak yapmistim buseferde ama dondurulmuslarda daha gec cikiyo diyolar bide

Aaaaaaayyy kiz evet sasirdim 6.gunum oluyor cok heyecanlandim ya benim gunler gelmiyor bak 7 diyorum 6 oluyor bunda da var bi hayir ama cooooooooooooooook heyecan basladi

Nreyse canim simdi bunu stres yapma 1-2 gunden bisey olmaz daha iyi kan degerlerin kat kat artmaya devam eder

Heyecandan heyecannn :))) ama gunumuz yakinlastikca bende catliyorum inann hayirlisi allahimdan :))Aynen canim takmicam net sonuc alalim diye herhalde o gune verdi kizlar bide rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr demin bir arkadas paylasmis bu duanin bize gelecegine inaniyorum transfer gununde hep bu duayi okudum allahim oyle buyuk ki 7 tane diye bildigim yumurtalarim 12 tane toplandi cok sukur devamli bu dduayi zikredin birde fetih suresinin ilk ayetini herkes cok iyi soyluyor bilginize olsun devamli bu dualari zikredin gerisini rabbime birakin :)

Kiz bizim turkan soraydan filiz akindan nemiz eksik. Bayiliverelim nolcak eslerimiz de nayir nolamaz desin, haklaridir bunca seneden sonra
Ya ben de bi uyumusum yoklugumda sohbet koyulasmis. Ya agliyorum ya uyuyorum 3 gundur. Hormonlarim tuhaflasti. Sen hala aglamiyosun dimi

Olur tabi canim olmaz mi bize heryer BEBEK haberi gelsin var diye de insallaaaaaaaaah duyacagiz da kiz

Insallah canim insallaaaaaaaaahhhhhhhh rabbim dualarimizi kabul eder insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…