2014 nisan anne adaylarıııııı :))))

burcumila

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
24
1
8
35
İstanbul
sanırsam hepimiz 30. haftalarımızdayız :)
gelin son haftalarımızı beraber bekleyelim heyecanlaaa :49:

benim 32+4 şişen göbeğim büyüyen bebeğim ile daha da ağırlaşmış olmanın, ve sapıtık hormonlarım gerilmiş sinirlerim ile şafak sayıyorum :))
sizler peki ??

merhaba burcu hanım...Heyecan dorukta gerçekten.. benim kızım da şuan 30+3 günlük maşallah kızımı şuan kıpır kıpır:emir_bebek: ilk bebeğiniz mi ?

merhaba burcu hanım...Heyecan dorukta gerçekten.. benim kızım da şuan 30+3 günlük maşallah kızımı şuan kıpır kıpır:emir_bebek: ilk bebeğiniz mi ?

merhaba canım aynen ilk gebelik sanırım kız senesi bu sene kimle konussam kız :) benimde öyle dolanıp duruyo içimde bazen hıçkırıklarına bile şahit oluyorum ama zaman gecmiyor hiç ah bi doğsa sağ salim :)

merhaba canım aynen ilk gebelik sanırım kız senesi bu sene kimle konussam kız :) benimde öyle dolanıp duruyo içimde bazen hıçkırıklarına bile şahit oluyorum ama zaman gecmiyor hiç ah bi doğsa sağ salim :)
Benm ikinci bebeğim 32-3 haftadayım bu saatten sonra daha zor geçio bian önce sağlıkla alalım inş

amin Rabbim yardımcımız olsun..Beşik olarak ne aldınız ben hala park besik mi mobilya mı alayım karar vermiş değilim :44:

insallah canım..geceleride rahat yatamaz oldum bende...aman onlar sağlıklı doğsunlarda uyumamaya razıyım ben :emir_bebek: kontollerınız nasıl gidiyor

Benm ikinci bebeğim 32-3 haftadayım bu saatten sonra daha zor geçio bian önce sağlıkla alalım inş

Çok şükür iii baZen sorun larda oluyo tabi ama genel olarak ii sizin nasıl gidiyor

hamd olsun bizimde iyi..marttın ılk haftası kontorulm heyecanla beklıyoruz :49: adını düşündünüz mü kaç kilo aldınız bebeğinizin kilosu nasıl ... çok mu soru sordum :26:

hamd olsun bizimde iyi..marttın ılk haftası kontorulm heyecanla beklıyoruz :49: adını düşündünüz mü kaç kilo aldınız bebeğinizin kilosu nasıl ... çok mu soru sordum :26:

Adı deniz olacak bu ayın sonunda randevum ben şuan 13 kilo aldım bebekde 1 ay önce1600 gr falan dı sizin bellimi isim vs

Adı deniz olacak bu ayın sonunda randevum ben şuan 13 kilo aldım bebekde 1 ay önce1600 gr falan dı sizin bellimi isim vs

adıyla yaşasın insallah...bizde Neva düşünüyoruz.benımde bu ayın sonunda randevum var gecen ay kontrolde bebeğim 1500gr felandı. bende 9 kilo aldım...buarada agzımda aft çıktı :43: iştahımı kesti bebek için zorla yemek yiyorum..dua edinde hemen gecsin :(

adıyla yaşasın insallah...bizde Neva düşünüyoruz.benımde bu ayın sonunda randevum var gecen ay kontrolde bebeğim 1500gr felandı. bende 9 kilo aldım...buarada agzımda aft çıktı :43: iştahımı kesti bebek için zorla yemek yiyorum..dua edinde hemen gecsin :(
Güsel isim Cnm adıyla yaşasın inş bian önce düzelsin inş Cnm

evet canim son haftalarda akinti normal benim ikinci gebeligim bu ikisindede oldu hatta simdi gunde 2 3 defa ic camasirimi degistigim oluyoo o derece yani korkulacak bisey yokk

tsk canım ya sorma evet arkadaslarımada soruyordm normal dediler, bide iç çamaşırı bırak artık günlük ped yetiştiremiyorum. neyse artık az kaldı :)

Kızlar bişey sorcam bide çok akıntım oluyor normalmidir acaba son haftalar

sarı ve pis kokulu geliyorsa enfeksiyon kapmıssın demektir demişti doktorum....beyaz akıntı geliyor benımde . genital temizliğe dıkkat etmek gerekiyormus..gunluk ped kullanıyorum bende yoksa camasır yetmiyor :)

Back
X