2014 nisan anne adaylarıııııı :))))

bende 34 haftalığım dün dr tam doğruladı. boyunu gene unuttu sölemeyi bende soramadm unuttum muhabbete daldık. kilosu 2.300 iyi dedi dr :) son 5 hafta ama geçse bideee :)

inş bendede başladı sabırsızlık hakkımızda hayırlısı olsun valla buzamana kadar geldik inş son beş hafta :) inş

Aynen Cnm bende boyuna taktım :) sağlıklı olsun larda hem diyorlarki küçük doğan daha çabuk büyürmüş ;)

Evet Cnm banada öyle diyorlar küçük Doğunca daha çabuk toparlıyormuş artık biZi teselli etmek için söylemiyorlarsa iyi :)

kızlar bişi sorcam günde 3-4 bardak süt içiyorum sonuncusunu gece ballı yapıp içiyorum. acaba 1 2 bardakla aynı değeremi sahip ?? çünkü neredeyse 1 lt ye yakın içmiş oluyorum.yakınlarım bu kadar fazla tüketmeye gerek yok diyolar 1 2 bardak içsende yeter dediler. bende zaten daha güvenilir bi içecek bulamadığm için içmek istiyorum hazır meyve suları içmek yerine yani. bu arada 35 +2 olduk :)

kızlar bişi sorcam günde 3-4 bardak süt içiyorum sonuncusunu gece ballı yapıp içiyorum. acaba 1 2 bardakla aynı değeremi sahip ?? çünkü neredeyse 1 lt ye yakın içmiş oluyorum.yakınlarım bu kadar fazla tüketmeye gerek yok diyolar 1 2 bardak içsende yeter dediler. bende zaten daha güvenilir bi içecek bulamadığm için içmek istiyorum hazır meyve suları içmek yerine yani. bu arada 35 +2 olduk :)

Bana Dr günde 3 bardak iç Dio ama daha fazlası kansıZlık yapar die düşünüyorum maden suyu takviyeside yapabilirsin

Back
X