Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 34 haftalığım dün dr tam doğruladı. boyunu gene unuttu sölemeyi bende soramadm unuttum muhabbete daldık. kilosu 2.300 iyi dedi dr :) son 5 hafta ama geçse bideee :)
Bende dün gittim Dr ye 2200 gr ama boyumuz biraz kısaymış 41 cm dedi normali 43 oluyormuş endişelendim biraz![]()
Cnm 29 haftada getmiştim 32 bilmiyorum 1400 falandı galiba ortalama hafta başına 250 gr alıyorlar sanırımSlm Cnm kilosu iyi bence Cnm 32. Haftada kaçtı senin bebişin kilosu
Cnm 29 haftada getmiştim 32 bilmiyorum 1400 falandı galiba ortalama hafta başına 250 gr alıyorlar sanırım
Sağol Cnm ben bu aralar kiloya takmış durumdayım halbuki sağlığı önemi işte annelik şimdiden gösteriyor kendini
Aynen Cnm bende boyuna taktım :) sağlıklı olsun larda hem diyorlarki küçük doğan daha çabuk büyürmüş![]()
Bebeklerimizin boy ve kilolarını paylaşsak ben çok merak ediyorum
Arar bulurum izini bilirsin zır deliyim ben :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bişi sorcam günde 3-4 bardak süt içiyorum sonuncusunu gece ballı yapıp içiyorum. acaba 1 2 bardakla aynı değeremi sahip ?? çünkü neredeyse 1 lt ye yakın içmiş oluyorum.yakınlarım bu kadar fazla tüketmeye gerek yok diyolar 1 2 bardak içsende yeter dediler. bende zaten daha güvenilir bi içecek bulamadığm için içmek istiyorum hazır meyve suları içmek yerine yani. bu arada 35 +2 olduk :)
Bana Dr günde 3 bardak iç Dio ama daha fazlası kansıZlık yapar die düşünüyorum maden suyu takviyeside yapabilirsin
Evet bencede ben sürekli içiyorum maden suyunu çok faydalı ne zaman kısmetsemaden suyu kemik gelişimine de iyi geliyormuş sanırsam, neyse son 1 ay kaldı zaten onuda böyle değerlendirim tşk :)
Evet bencede ben sürekli içiyorum maden suyunu çok faydalı ne zaman kısmetse
nisan ilk haftası :)
Benimde inş hakkımızda hayırlısı olsun