2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın, hayırlı cumalar:107:

Normal canım, benim 2 gündür hafif pıtpıtlar dışında birşey hissettiğim yok. Dönüp duruyorlar içeride, korkma:107:

Gözün aydın canım, maşallah tosununa

Maşallah prensesine Şeker yüklemesinde sınır 140 canım, hayırlı olsun şeker sorunun yok:107:

Peki 3-4 gün boyunca bi kipirti dahi hissetmezken nasıl durabiliyosun kuzum yaa ben kaç gündür kafayı yiyecek gibiyim?

Yakınınızda sağlık ocağı varsa git kalp atışlarını dinle canım, endişelerin geçer böylelikle.

tatlımm bu kavonozları ne kadara aldın bende keçeden modeller buldum onlardanmı yapsam dıye düşünüyorum

pek tatlı olmuş bunlarda

Teşekkür ederim kızlar kavonozları internetten akgün züccaciyeden aldım, üzerindeki resimleri zazzle diye siteden yaptım orda hazır beğeniyorsun ismini yazıyorsun sadece basım işinide merkeze gönderdim fotocuda bastırdım fotoğraf baskısı, sonrası yapıştır seker koy ve kurdele... Benim bulunduğum yerde baskı içinde kimse olmadığı için foto baskısı oldu, ama bunu asıl öğrendiğim arkadaş kalın kağıtta renkli çıktı almış

günaydın günaydın günaydın ... hayırlı cumalar hayırlı hafta sonları herkese.

Peki 3-4 gün boyunca bi kipirti dahi hissetmezken nasıl durabiliyosun kuzum yaa ben kaç gündür kafayı yiyecek gibiyim?

sinemcim için rahat etsin git bence de bişey olduğunu düşündüğümden değil yanlış anlama ama bende panik atak var o panik halini iyi bilirim evde kendini yemektense doktora git gör bebeğini

Kötü bir haber almaktan çok korkuyorum..

Eşim çok kızıyo bana..
Şaşırdım arti iyice..
İnşallah sağlık ocağında vardır usg cihazı yoksa hastaneye tek gidemem..

niye kızıyo ki, bi kere bebekle ilgili eşin sana kayıtsız güvenmek zorunda, sen ne diyosan o hareket etmiyo diyosan etmiyodur senden iyi bilecekte değil çocuk doğurmuşta değil, sağlık ocağında var mıdır bilmiyorum Batmanda yok mesela

yoktur Allahın izniyle inşallah birşey. Dua et sadece korkma Allahın izniyle birşey olmaz Sağlık ocağına gitmeden bir ara telefonla sor sonra git boşuna gitmemiş olursun istersen öğlene kadar da dinle tekrar kendini ama hissetmezsen doktora gitmeye çalış içinin rahatlaması açısından.
Buradaki kızları da okadar çok seviyorum ki seni de okadar seviyorum inan aynı yerde olsaydık şuan işyerindeyim izin alır birlikte giderdik.

Eşim kafana çok takiyosun stres yapiyosun o yüzden hissedemiyosundur diyo..
Simdi sağlık ocağında ki hemsireyi aradım bizim burda yok dedi..
En yakın hastaneyede arabayla gidiliyo..
Offff şimdiden elim ayağım buz kesti..

Kötü bir haber almaktan çok korkuyorum..

Birşeyi yoktur prensesinin inşallah canım. Şu an en mantıklı olan, gidip kontrol ettirmek. Sağlık ocağında usg yok ama kalp atışlarını dinleyebiliyorlar bildiğim kadarıyla. Hadi kalk git, bize de haber ver gülüm.

Ayyy canım benim söylemen yeterli..
Bende hepinizi ayrı ayri seviyorum..
Aradım sağlık o c agini yokmuş..
Elimi karnıma koyup konuşuyorum kipirdama var gibi hissediyorum ama kac gündür aynı pozisyonda olur mu? Hic mi dönmez?

Benim de aynı canım, bugün 3. gün. Bebeğin seviyorsa portakal-elma ye. Sonra yarı uzanır vaziyette arkana yastık alarak koltuğa otur. Elinle göbeğinde daireler çiz ve konuş. Cevap verecektir. Ama dışa doğru güçlü tekme bekleme. İçeriden böyle gaz patlaması gibi, hani hamileliğin ilk aylarında hissettiğimiz gibi hareketler hissedeceksin. Bende öyle şuan.

Tamam canım kahvaltıdan sonra bunu denicem..
Biraz önce çikolatalı gofret yedim kipirdama var ayni ilk zamanlarda hissettiğim gibi..
Ben biraz kafamı rahatlstayim bence kuzumda çok etkilendi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…