huu kızlar nasılsınız bakalım mınısler nasıl keyflerınız yerındedır ınsallh bu aralar pek gırremıyorum sole bı goz atıyorum bazen benım bebeım 2 gun cok az kımıldıyo zor hısedıyorum bazende delı gbı canlı acba sıze oluyo mu kızler 2 gun kımldamınca cook merk edıyorum benn
Slm kizlar bugub bi endise ile doktorumub aradim.2 gundur cok fena bir sekilde belim agriyo.gece sagdan sola donerken bacagima kramp giroyo ve 2 gundur sol kasigima 10 dk da bir bi sanci giriyodu.doktoruma telefonda bunlaro soyleyince hemen cagirdi.gittim allaha sukur biseyimiz yokmis.oglum cok iyi sekil degistirmis namaz kilar gibi duruyodu.1250gr ve 37.6 cm.sukurler olsun.sancilarimda buyuk olasilikla belimin agrisi yuzunden oluyo dedi ayakta cok fazla kalmamaya dikkat et dedi.15 gun sanra gene gel dedi.cok rahatladim.ben ole endise icinde iken benim pasam fildir fildir oynuyodu:) yer annesi onun ballarini:) allah herkese saglikli ve hayirli bi evlat nasip etsin
selam kızlar, bugün şeker yüklememizi olduk 126 çıktı doktor normal dedi ama yine de normal aralığı 110 yazıyordu kağıtta içimede şüphe düşmedi değil? 1100 olmuş kızım ve kansızlık başlamıs bende kan hapı verdi doktor kan hapı mide bulandırıyor diyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum zaten 7 aydır süreklı bulanıyor. yarında tetenoz 2.dozunu olacağım doktora olmasam olmazmı diye sordum ama kaçış yok tek doz korumaz yaptır dedibide öğretmen olup tatilde memleketine gidecek olanlar doktor uçak yada araba hangisini önerdi bana arabayla gitme dedi büyük ihtimal uçakla gideceğim sizler karar verdiniz mi nasıl gideceğinize?
Peki 3-4 gün boyunca bi kipirti dahi hissetmezken nasıl durabiliyosun kuzum yaa ben kaç gündür kafayı yiyecek gibiyim?
tatlımm bu kavonozları ne kadara aldın bende keçeden modeller buldum onlardanmı yapsam dıye düşünüyorum
pek tatlı olmuş bunlarda
Peki 3-4 gün boyunca bi kipirti dahi hissetmezken nasıl durabiliyosun kuzum yaa ben kaç gündür kafayı yiyecek gibiyim?
Kızlar bunları yapmakla meşgul oluyorum bir kaç gündür hemde vakit geçiriyorumm hepsini bitiremedim ama paylaşmak için sabırsızlandım :))))
Ya kızlar doktora gitmek için pazartesiyi bekleyim mi sizce?
canım hiç mi hissetmiyorsun hareketlerini hiç hissetmiyorsan git istersen için rahatlasın
Canım çok az hissediyorum sanki onunda psikolojik olup olmadığını bilmiyorum..
Günaydın, hayırlı cumalar:107:
Normal canım, benim 2 gündür hafif pıtpıtlar dışında birşey hissettiğim yok. Dönüp duruyorlar içeride, korkma:107:
Gözün aydın canım, maşallah tosununa
Maşallah prensesineŞeker yüklemesinde sınır 140 canım, hayırlı olsun şeker sorunun yok:107:
Yakınınızda sağlık ocağı varsa git kalp atışlarını dinle canım, endişelerin geçer böylelikle.
kalk git bugün ya bi sağlık ocağına ya da direk kendi doktoruna, suyu falan iyi mi bi baksınlar
Kötü bir haber almaktan çok korkuyorum..
Eşim çok kızıyo bana..
Şaşırdım arti iyice..
İnşallah sağlık ocağında vardır usg cihazı yoksa hastaneye tek gidemem..
niye kızıyo ki, bi kere bebekle ilgili eşin sana kayıtsız güvenmek zorunda, sen ne diyosan o hareket etmiyo diyosan etmiyodur senden iyi bilecekte değil çocuk doğurmuşta değil, sağlık ocağında var mıdır bilmiyorum Batmanda yok mesela
Kötü bir haber almaktan çok korkuyorum..
yoktur Allahın izniyle inşallah birşey. Dua et sadece korkma Allahın izniyle birşey olmaz Sağlık ocağına gitmeden bir ara telefonla sor sonra git boşuna gitmemiş olursun istersen öğlene kadar da dinle tekrar kendini ama hissetmezsen doktora gitmeye çalış içinin rahatlaması açısından.
Buradaki kızları da okadar çok seviyorum ki seni de okadar seviyorum inan aynı yerde olsaydık şuan işyerindeyim izin alır birlikte giderdik.
Ayyy canım benim söylemen yeterli..
Bende hepinizi ayrı ayri seviyorum..
Aradım sağlık o c agini yokmuş..
Elimi karnıma koyup konuşuyorum kipirdama var gibi hissediyorum ama kac gündür aynı pozisyonda olur mu? Hic mi dönmez?
Benim de aynı canım, bugün 3. gün. Bebeğin seviyorsa portakal-elma ye. Sonra yarı uzanır vaziyette arkana yastık alarak koltuğa otur. Elinle göbeğinde daireler çiz ve konuş. Cevap verecektir. Ama dışa doğru güçlü tekme bekleme. İçeriden böyle gaz patlaması gibi, hani hamileliğin ilk aylarında hissettiğimiz gibi hareketler hissedeceksin. Bende öyle şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?