2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sinem bende şey yapıyorum miskin olduğu zaman, çikolata yiyorum üstüne 2 bardak su azcık geziyorum evde sonra sol yanıma yatıyorum bikaç dakika sonra tepinmeye başlıyo bunları denemiş olman mümkün tabi, sen kocana falan bakma gerekirse başka bi problemim var de gidin yani

günaydın kızlar hayırlı cumalar ve bugün en sevdiğim gün yuppi yarında mısafirim var kızlar cok sevdiğim 19 yıllık arkadaşım gelecek onunda 5 aylık cok tatlı bır kızı var

Kızlar bunları yapmakla meşgul oluyorum bir kaç gündür hemde vakit geçiriyorumm hepsini bitiremedim ama paylaşmak için sabırsızlandım :))))

canım cok güzeller bayıldım sağlıkla ıkram et inşallah :34:

Ya kızlar doktora gitmek için pazartesiyi bekleyim mi sizce?

canım benım bak cok stres yapıyorsun buda bebği etkiliyor sen ne kadar yok desende onlar hıssediyor :20: ayrıca azda olsa hıssetmem bıle ıyı sen nasıl bır kuvvet beklıyorsun daha 23 haftalık bebekten 28 haftalara gelde ozaman dıyeceksınkı hıc durmuyor ayrıca benım kı ılk 22 haftada hissettim ben sende panık yapıp kuzumuda üzme yok ılla ıcın rahat edecekse bu kadar stres yapacağına hemen gıt doktora

ben karar vermiştim park yatak alacaktım kesin sonra bir bebek mağazasına girdik adam bütün fikrimi değiştirdi park yatak çin malıymış bütün markalar öyle dedi yıkanmıyor, hijyenik değil ,sağlam değil,sallanması düzgün değil dedi ve bize çok güzel sallanan çekmeceli 10 yaşına kadar yatabileceği mobilya sattı:D ama bayıldım ve gerçekten daha mantıklı geldi park yatak 300 iken 500e sağlam ve çok şık bir mobilya beşik aldımD: ne kadar düşünsende bebek dükkanlarına girince insan kendini kaybediyor:emir_bebek::1:

canım hayırlı olsun sağlıkla kullansın meleğin :16:

selam kızlar, bugün şeker yüklememizi olduk 126 çıktı doktor normal dedi ama yine de normal aralığı 110 yazıyordu kağıtta içimede şüphe düşmedi değil? 1100 olmuş kızım ve kansızlık başlamıs bende kan hapı verdi doktor kan hapı mide bulandırıyor diyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum zaten 7 aydır süreklı bulanıyor. yarında tetenoz 2.dozunu olacağım doktora olmasam olmazmı diye sordum ama kaçış yok tek doz korumaz yaptır dedi :( bide öğretmen olup tatilde memleketine gidecek olanlar doktor uçak yada araba hangisini önerdi bana arabayla gitme dedi büyük ihtimal uçakla gideceğim sizler karar verdiniz mi nasıl gideceğinize?:emir_bebek:

Kansızlık bende sürekli var olan bişeydi gebelik öncesinde de kullanıyordum, şimdide günde iki tane olmak üzere kullanıyorum, mide bulantısı yapmıyor bende ama sende yaparsa yemeklerden sonra alırsın, aç karnına alman daha iyi ama içememekten iyidir, öğretmen değilim ben ama banada doktorum 32. haftada araba ile yolculuk yapabilirsin 36. haftaya kadar uçak ile yapabilirsin dedi, sonrasında zaten izin yok hiç bir şekilde, bende o yüzden 32. haftada kullanmaya karar verdim iznimi

Tamam canım kahvaltıdan sonra bunu denicem..
Biraz önce çikolatalı gofret yedim kipirdama var ayni ilk zamanlarda hissettiğim gibi..
Ben biraz kafamı rahatlstayim bence kuzumda çok etkilendi..

tatlım uzun zamandır hissetmiyorsan ve hareketlerinde yavaşlama olduğunu takip ettiysen hiç vakit kaybetme git bir ultrason ile baktır, Allah korusun göbek bağı felan dolanmasın, içini ferah tut ama mutlaka 2 dk görün gel,

günaydın kızlar hayırlı cumalar ve bugün en sevdiğim gün yuppi yarında mısafirim var kızlar cok sevdiğim 19 yıllık arkadaşım gelecek onunda 5 aylık cok tatlı bır kızı var

canım cok güzeller bayıldım sağlıkla ıkram et inşallah :34:

canım benım bak cok stres yapıyorsun buda bebği etkiliyor sen ne kadar yok desende onlar hıssediyor :20: ayrıca azda olsa hıssetmem bıle ıyı sen nasıl bır kuvvet beklıyorsun daha 23 haftalık bebekten 28 haftalara gelde ozaman dıyeceksınkı hıc durmuyor ayrıca benım kı ılk 22 haftada hissettim ben sende panık yapıp kuzumuda üzme yok ılla ıcın rahat edecekse bu kadar stres yapacağına hemen gıt doktora

canım hayırlı olsun sağlıkla kullansın meleğin :16:

Günaydın canım hayırlı cumalar..
Bugün 25 haftalık olduk..
Ayın 31 ine kadar net bi şekilde hissediyordum o yüzden bu kadar gelgitlerim var kafamda. .

Ayın 31 ine kadar net bi şekilde hissediyordum o yüzden bu kadar gelgitlerim var kafamda. .

canım sıkma canını bendede zaman zaman panik oluyor bazen pıt pıt atışları bile az geliyor sanki ama zaten bebişlerimiz çok ufak onların gücü ne kadarki sürekli tekmelesinler su iç ve tatlı ye gerçekten işe yarıyor Allah a emanet hepsi ama gerçekten stres oldukça bebişlerde etkileiyor bende 1 gün boyunca elim karnımda uyumadığımı biliyorum ama işte annelik iç güdüsü insan evham yapıyor... ayrıca için rahat edecekse dr. a git canım... bizide merak içinde bırakma..

Tamam canım kahvaltıdan sonra bunu denicem..
Biraz önce çikolatalı gofret yedim kipirdama var ayni ilk zamanlarda hissettiğim gibi..
Ben biraz kafamı rahatlstayim bence kuzumda çok etkilendi..

Canım herhün aynı şiddetle hareketleri hissetmen mümkün değil benim doktorum nasıl bizler birgün daha enerjik başka birgün daha az pasif oluyorsak onlarda da aynı durum geçerli sendeki canda onunki değilmi diyor:)Ben mesela bazen daha az hissediyorum bazende o kadar kuvvetli hissediyorum ki canım yanıyor resmen.Şimdi hele yavaş yavaş büyüdükçe yukarı çıkmaya kendilerine yer aramaya çalışıyorlar bu zamanlarda ben midemin orada yan boşluklarımda bile hissediyorum:)Hiç tafana takma eğer çok dert edersen sırt üstü yat iki elini karnına koy kalp atışlarını duyabilirsin sonuçta en büyük hissiyat o atışları hissetmek..

Canım birde yediklerinle olmuyorsa müzik dinle biraz yüksek sesle bu dönemde özellikle tiz seslere tepki verirlermiş benimkisin de işe yarıyor hatta damar şarkıları seviyor Halil Sezai çalınca kendini kaybediyor:1:

Eşim kafana çok takiyosun stres yapiyosun o yüzden hissedemiyosundur diyo..
Simdi sağlık ocağında ki hemsireyi aradım bizim burda yok dedi..
En yakın hastaneyede arabayla gidiliyo..
Offff şimdiden elim ayağım buz kesti..

Canım arkadaşım sırf bu yuzden angel talk bebek kalp atışı dinleme cihazı almıştı.Şimdi bebek doğdu da 4 aylık oldu.
Çok normalmiş böyle hissetmediğimiz günler olması,9 aylıkken bile hissetmeyen var.

Bence hiçbişeyi yok,hiç boşuna üzme kendini.İstersen gürültüye tepki veriyolar diye elektrik süpürgesi aç,uzan bak nasıl oynuyo.hatta yabancı radyo aç,hareketli şarkıları dinle,onda da tepki veriyo(şimdi benim kızım radyoya tepki veriyo mesela)
Doktora gidince görüceksin,orda keyifli keyifli yatıyo :16:

Son düzenleme:
sinemcim çoğumuzun ilk bebeği ilk tecrübesi herşeyin acemiliği zor, bizler iyi niyetle ve tecrübelerimize dayanarak sana tavsiyeler veririz lakin hiçbirimiz doktor değiliz belki doktorda bizlerle aynı şeyleri söylicek ama en azından doktor söylemiş olacak için rahat edecek valla ben bile tedirgin oldum

bu forumu seviyorum ya,Sinem bir sıkıntı yazdı,kaç kişi cevap yazdı,insan kendini güçlü hissediyo:49::16::16:

Canım arkadaşoım sırf bu yuzden angel talk bebek kalp atışı dinleme cihazı almıştı.Şimdi bebek doğdu da 4 aylık oldu.
Çok normalmiş böyle hissetmediğimiz günler olması,9 aylıkken bile hissetmeyen var.

Bence hiçbişeyi yok,hiç boşuna üzme kendini.İstersen gürültüye tepki veriyolar diye elektrik süpürgesi aç,uzan bak nasıl oynuyo.hatta yabancı radyo aç,hareketli şarıları dinle,onda da tepki veriyo(şimdi benim kızım radyoya tepki veriyo mesela)
Doktora gidince görüceksin,orda keyifli leyifli yatıyo :16:

Ayy canım sanırım bu farklı bi psikoloji..
Sanki eski yaşadıklarımı yasayacakmisim gibi geliyo ve çok korkuyorum..
Zaten her doktor gidisimde içeri girene kadar ellerim ayaklarım buz oluyo ve titriyorum..
Yani kendime hakim olamayişimin tek sebebi eski olan olay..
Eşimi aradım bakalım ne zaman gelirse

sinemcim çoğumuzun ilk bebeği ilk tecrübesi herşeyin acemiliği zor, bizler iyi niyetle ve tecrübelerimize dayanarak sana tavsiyeler veririz lakin hiçbirimiz doktor değiliz belki doktorda bizlerle aynı şeyleri söylicek ama en azından doktor söylemiş olacak için rahat edecek valla ben bile tedirgin oldum

Eşim dükkanda işleri yoluna koyarsa bugün gidicez inşallah..
Hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi ayaklandirdim..
Allah razı olsun ne muradiniz varsa versin bi avazda hepimiz kurtulalim inşallah. .

bu forumu seviyorum ya,Sinem bir sıkıntı yazdı,kaç kişi cevap yazdı,insan kendini güçlü hissediyo:49::16::16:

dimi, çok güzel bişey bebekler doğduktan sonrada emzirmesi gazı şusu busu gene yazarız :1:
ilk günlerin kusmaları açlıkları kanamaları sıkıntıları, ikili tarama stresleri, cinsiyetlerin bir bir belli olması, detaylı ultrasonlar, şeker yüklemeleri sırada nts'ler var sanırım neler neler gördü bu sayfa Allahın izniyle sineminde bebeğininde bişeyi yoktur :nazar:

Eşim dükkanda işleri yoluna koyarsa bugün gidicez inşallah..
Hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi ayaklandirdim..
Allah razı olsun ne muradiniz varsa versin bi avazda hepimiz kurtulalim inşallah. .

sen rahat olda beni takma ben zaten delirmeye yer arayan bi insanım sinem :1:

Ayy canım sanırım bu farklı bi psikoloji..
Sanki eski yaşadıklarımı yasayacakmisim gibi geliyo ve çok korkuyorum..
Zaten her doktor gidisimde içeri girene kadar ellerim ayaklarım buz oluyo ve titriyorum..
Yani kendime hakim olamayişimin tek sebebi eski olan olay..
Eşimi aradım bakalım ne zaman gelirse

işte eskiye veda etmen şart.Yoksa hep peşinden gelir.Bütün endişen,korkun bebeğe geçiyo,ilerde bişeylerden korktuğunda sebebini bilemez.O kadar etkiliyoruz onları düşün.Demiştim daha önce,ben sırf bu yüzden bilinçaltı temizliğine gittim.Kadın dedi ki,keşke herkes hamile bile kalmadan gelse,hamile kalma anımızdan itibaren etkiliyomuşuz.Senin eski olayla bağını kesmen,şifalandırman lazım.Binbir yolu var bunun.Kişisel gelişim merkezleri var.Pahalı dersen kitapları oku,kafan dağılır.youtube da bile bağ kesme videoları var.
Kötü olay yok artık,sen yolun yarısından fazlasını bitirdin.
Ben biliyorum,hissederim,sen çook güzel bir anne olucaksın,onu kucağına alınca hamileliği hatırlamıycaksın bile.Mutlu bebek için mutlu anne olmamız lazım kuzum unutma:16:

işte eskiye veda etmen şart.Yoksa hep peşinden gelir.Bütün endişen,korkun bebeğe geçiyo,ilerde bişeylerden korktuğunda sebebini bilemez.O kadar etkiliyoruz onları düşün.Demiştim daha önce,ben sırf bu yüzden bilinçaltı temizliğine gittim.Kadın dedi ki,keşke herkes hamile bile kalmadan gelse,hamile kalma anımızdan itibaren etkiliyomuşuz.Senin eski olayla bağını kesmen,şifalandırman lazım.Binbir yolu var bunun.Kişisel gelişim merkezleri var.Pahalı dersen kitapları oku,kafan dağılır.youtube da bile bağ kesme videoları var.
Kötü olay yok artık,sen yolun yarısından fazlasını bitirdin.
Ben biliyorum,hissederim,sen çook güzel bir anne olucaksın,onu kucağına alınca hamileliği hatırlamıycaksın bile.Mutlu bebek için mutlu anne olmamız lazım kuzum unutma:16:

bu yazdıkların o kadar doğru ki kasımın 24'ünde dedem vefat etti haberi alınca kapıp koyverdim kendimi bi ağlama ki sorma gitsin katıla katıla ağlıyorum, bebeğim içerde taklalar atmaya başladı resmen her zamanki hareketlerinden farklıydı nasıl anlatsam bilemiyorum sanki içerde sıkışmışta çıkmak istiyo gibiydi, dedim özlem kendine gel 84 yaşına kadar elden ayaktan düşmeden yaşamış bir adamdı senin deden,Allah o yattıkça bizlere ömür versin dedim kendime geldim bebekte normale döndü :31:

Back
X