oğlun olduğunu bilmiyordum kuzum.. zor tabiii.... dikkat et sen kendinee yorma kendini... ev dağınık kalsınnn hiç bişi olmazzz... derli toplu olan günlere say![]()
Evet pglum var 3 yasinda

bebeğinin seninle olmasına çok sevindim canım, ama çok dikkat et kendine... yat dinlen ve dua et. 10 gün sonra kontrolde herşey daha da iyi olur inşallah
benim de bu ctesi kontrolüm var ve çok sabırsızlanıyorum3 hafta 1 ay arayla gel derse bundan sonrası için nasıl sabredeceğimi bilemem vallahi
dün çok bulantım vardı, şükür kusmadım ama sıkıntılı geçti bütün günüm. bugün daha iyiyim gibi ama saatim saatimi tutmuyor bazen. inşallah kötü olmam.
benim doktorum da geçen kontrole gittiğimde, ikisi de erkek bunların bence dedi ama şaka mıydı gerçek miydi bilmem, bu gittiğimde soracağım. çünkü iki erkekten çok korkuyorum![]()
İki erkek ikiz amaniiiin abimin ikizler erkek biraz zor ama guzel

Balum
Geçmiş olsun canım...Çok dikkat et kendine.Hiçbişey yapma boşver ev dağınık kalsın nolcak sanki.
İnş bi daha olmaz kanaman.Kendine ve çocuklarına çok iyi bak.Tekrar geçmiş olsun...
Cok tesekkur ederim canim ins.
Çok şükür sevindim iyi olmana ama keşke doktoru dinleseydin orada bakarlardi ve oradayken kalkmadan yatardın canım ya
Oglumda kalcqkti aklim uatamazdim ki. Hemde makarna istemisti benden tam yapmistim yedircektim kanamam olmustu. Hastaneye gidip gelene kadar aklimdan cikmadi