• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Kızlarr almak isteyip de almadığınız şeyleri kasım indirimini bekleyip o zaman da alabilirsiniz🫶🏻 Şu meşhur 11.11 kasım indirimlerine şunun şurasında ne kaldı 😂😂 ben daha erken diye bi şey almamıştım Allah izin verirse kasım indiriminden kaparım bi şeyler öyle öyle başlarım diye düşünüyorum
Aynen benimde favorilerimde bekliyorlar kasımda basacağım tuşa 🤣

Aynen benimde favorilerimde bekliyorlar kasımda basacağım tuşa 🤣
Ben daha favorilere bile eklemedim ya aşırı gamsızım sanırım biraz daha yaklaşsın diye bekliyorum😂 Yarın devlette detaylım var inşallah yarından sonra daha güzel hislerle favlamayı düşünüyorummm

Ben daha favorilere bile eklemedim ya aşırı gamsızım sanırım biraz daha yaklaşsın diye bekliyorum😂 Yarın devlette detaylım var inşallah yarından sonra daha güzel hislerle favlamayı düşünüyorummm
Ayyy buraya da yaz sonuçlarını tertemiz güzel haberlerle gel inşallah 🥰
Benim de cumartesi ben de sabırsızlıkla bekliyorum.

Kızlar doğum izni parası ne kadar alınır? Brüt maaşın 2/3 mü oluyor ve ne zaman alıyoruz?
Doğumdan önce izne çıktın ya mesela 4 hafta önce.
Doğurdun o izne çıktığın gün kadarı o zaman yatıyor.
Sonra diyelim geriye 12 haftan kaldı ya o da 12 hafta sonra yatıyor.
Hesaplaması da bildiğim kadarıyla brüt maaşlarının ortalaması alınıyor günlük maaşın çıkıyor. Ordan da kullandığın izin gün sayısına göre yatıyor 3 de. 2 si %66 lı bir rakamdı sanırım çok net değilim bi ara bakmıştım

ya doğum parası veriliyor ya ilk çocuğa onu haricinde bir para daha yatıyor demişlerdi bana onunla alakalı bir bilginiz var mı? bi 5 bin bi 7 bin yatıyormus galba

Doğumdan önce izne çıktın ya mesela 4 hafta önce.
Doğurdun o izne çıktığın gün kadarı o zaman yatıyor.
Sonra diyelim geriye 12 haftan kaldı ya o da 12 hafta sonra yatıyor.
Hesaplaması da bildiğim kadarıyla brüt maaşlarının ortalaması alınıyor günlük maaşın çıkıyor. Ordan da kullandığın izin gün sayısına göre yatıyor 3 de. 2 si %66 lı bir rakamdı sanırım çok net değilim bi ara bakmıştım
Çok teşekkürler 🌸

ya doğum parası veriliyor ya ilk çocuğa onu haricinde bir para daha yatıyor demişlerdi bana onunla alakalı bir bilginiz var mı? bi 5 bin bi 7 bin yatıyormus galba
Süt parası falan mı acaba. Herkese vermezler onu bence kırk tane kuralı vardır😂 5 binde zaten gram bile alınmıyor artık 😂

Süt parası falan mı acaba. Herkese vermezler onu bence kırk tane kuralı vardır😂 5 binde zaten gram bile alınmıyor artık 😂
valla doğurma parası gibi bir şeymiş fena şekilde sallıyor da olabilirim :D ama aklımda öyle kaldı o arkadaşla görüşeyim tekrar sorcam bunu .

Back
X