iyi geceler kızlar 2 gündür evcek gribiz yine babamız 1 ay oldu askerden geleli 2.kez grip bulaştırdı kavga ettım artık bı daha grip olursa eve almayacam annem 3 gün sonra gidiyor iyileşebilmek için ne varsa yiyip içiyorum
süpürmeyi beceremıyor benım kı sulu işleri pis işleri yaptırıyorum tuvalet banyo yıkama çöp dökme bulasık toplama

gönlü olursa yemekte yapar gönlü olmazsa kılı kıpırdamaz
amin canım görmediğin koklamadığın halde unutamamıssın allah onun ömrünüde kucagındakıne versin onun acısını tattırmasın
bazen biz planlıyoruz kader işliyor canım olsun kuzun sağlıklı ya masallah şimdi çalıssan saatlerin cokmuş bebişine zor olurdu
evet bi gelir daha olması işlerine geliyo benimkıde pek maçoydu hiç çalışmasam çalış demezdi hepsi söndü.tatlım benim hamilelik cok kötüydü 9 ay pijama esofman spor ayakkabı kusmaktan yataktan cıkamadım su an o günleri hatırlıyorum iiyim sağlıklııyım niye böyle gezeyim diyorum gecen hamileyken giydiğim kıyafetleri çöpe attım görmeye dayanamıyorum hele yarım metre karda bile spor giyiyordum bı daha ayakkabı gıyemem diyordum aldım topuklu botları bütün gün üstünde kosturuyorum sınıfta alıstım rahata alısması kolay ama kendini mutlu hıssettiğin seye de hemen alısıyorsun
ayy bende

ücretsiz izindeyken ihtiyacı kadar alıyordum elim gitmiyordu bu ara cozuttum yine kendime hiç almıyorum hep kuzuma
maşallah korsana benimki benden ayrı yatmıyor alıstı babası yokken su an cok sıkıntı yasıyoruz park yatakta var karyolada epeyide geniş ikiside ama yetmiyor dönmeye calısıp dönemeyınce ağlamaya başlıyor

çekmeceler sıkıntı ya güvenlık kılıdı aldım ama takmadım oynasın bıksın diye yok bıkmıyo elini sıkıstırdı dün taktım artık birde halısız yerlerde ayagı cok kayıyor kosarken hep düşüyor kafayı kaç kez vurduk sizdede oluyor mu
geçmiş olsun canım bizde aynıyız burun akıntısı keyifsizlık. maşallah kuzuna yakında koşmaya baslar.bende katılıyorum canım asırı yoruluyorum ama calısmak bana ii geldi hem maddi hem manevi yavrum benim herseyım ama arada bebek maması kakası dısında normal muhabbet edebilecegin bi ortama girmek ii geliyor gerçi ben arkadaslarada sureklı kızımı anlatıyorum ama olsun
alısverişle basla netten bir ıkı kıyafet sıpariş ver az fön az ruj kendini öyle ii hissedeceksın kı gerisi gelecek
Benim oglsn delu ediyo beni butun gece meme agzinda yoksa uyumuyo gunduzde oyle yapiyo uc gundur.sirtim tutuldu.karni tok devam sutu veriyorum iki kere gece..hastaligids gecti sayilir ama cok fena bise oldu..ust dis yeri morarmis ondan sanirim..benim iki oflandada basima bi is geldi diye emmeyi biraktirdim..buguk oglan onbes ay emdi ikinciye hamileyim diye biraktik..ikinci on dokuz ay emdi bobregim patladi bes gun hastanede kaldim oyle birskti.insaAllahh bunda sorunsuz iki yasta birakiriz.