Canım yaaa...dün eşim ilk defa kızımzla yanlız dışarıya çıktı,20dakika falan sürmüştür gidip gelmeleri.özledim...kendimi suçlu hisetim gitmediğim icin.eşimde duygu sômürüsü yapıyor,sonrada şaka yaptım diyor.şakası bile hoş değil,resmen kendimi kötü anne gibi hisetim....bencede bende aynı şekilde hissediyorum ama iyi bir şey değiş şuan o yüzden stres atamıyorum ama kimsede demiyorki git dinlen annem dün diyorki diyorum vaktim geldi işe gidiyorum eşimin eski patronundan kalan araç bozuldu iş arkadaşım geçerken alıp işe bırakıcaktı iniyim aşağıya evi bilmiyor dedim çaldırmadı inip gezicekmisin diyor yani böyle sinirden küp oldum artık zaten yanında konuştum girdim 5 dak geliyorum dedi yok çocuk arayana kadar salmadı.eşimde bu sıra sorumluluk almaktan iyice kaçar oldu çocuğa su dahi vermiyor bir şey olur sen ve sen yap sadece biraz oynuyor.annem zaten sürekli takipte wc bilr giremiyorum evde düşün kızım durmuyor bi bak wc giricem diyorum gelip wc kapısında bekliyor kızla artık komik ama wc bile işe gelince giriyorum yani o derece baskı yapıyor ben evden çıkacağım saniyye kadar kesinlikle bana nefes aldırmıyor daraltıyor beni çok anlıyorum oda daralıyor ama ne yapacağımı şaşırdım nasıl memnun edeceğimi bir dediğini iki etmiyorum kendime almayıp ona alıp yapıyorum her şeyi yok.tamam mecbur değil ama ben bakarım diyip sonrada bana olmadık laflar söylüyor .yani beni artık öyle bir psikolojiye soktularki artık istesemde boş bir kaç dak. olunca madem doğurdun senin hakkın yok gibi bir şey anlamadım bende.yaz gelsinde işten çıkıp kızımı alıp geziceğim stres atmak için .