- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
- 548
bilmiyorum kı canım 1-2 defa arkadaslara cıktık aksam astronot bere atkı baglı ama ona ragmen yuzunden soguk yedi galıba töbe ettim yaza kadar bı yere gitmeye
Nasil oldu yavrun canim, iyilesmistir umarim.
YOK CANIM TARTILMADIM...evde baskül yok... eve giderkende eczane kapalı oluyor... denk gelirsem tartılırım bir yerde...
cep telefonuma indircemde videolarını...evde akşam bakarak yapmak daha kolay olur diye düşündüm... evde internet yok...video müzik indirme programı yükledim iş yerimdeki bilgisayara...oradan indirip cep telefonuna atacaktım fikrimce...kadının videolarını buldum. ama kaç saattir daha inmedi bekliyorum...
kızımıza balık al dedim eşime çocuk bari yesin diye... bizim kıza alacağımız 1 balık oldu mu sana 5 kilo...bu aileden gizli ne yiyebiliyoruz nede içebiliyoruz...balığı duyan yemeğe gelecekmiş...
Bakarak ta olur. Yaptigi 3-4 hareket var canim. Onlari ogrenip tv izlerken/muzik dinlerken de yapabilirsin canim. Zaman/yer sinirlamasi olmayinca daha rahat oluyor. Dilersen 10dk, vaktin bolsa 1 saat yaparsin.
Onlarin adam olacagi yok guzelim. Dilerim Allah tan bu yil ikramiye size nasip olsun. Hepsinin gozunu de karnini da omurluk doyurur rahat edersin...