2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bende pazarlari hic sevmem kucuklugumden bu yana cutem.
Hem tv de bisey olmaz. Hem ertesi gun okul olurdu..

hafta sonlarını sevmıyorum tvde hıc program yok bakalım nasıl gececek bugun

bugun yemekte kofte patates pilav var patates ve kofteler pısırılecek sadece kayınvalıdem bıraz once gıttı oylee yanı

İnternet varken, kimin tv'ye ihtiyacı var ki. Hem bayıyor 10dk'da bir reklam. İzleyebileceğin bir dizi-film-program bul ve netten takip et, kesintisiz

Canım çekti parates-pilav diyince. Bayadır yoklar menümde. Sana afiyet olsun, bebeğine yarasın

cocuklara bir örnek battaniye almayı düşünüyorum battanıye nevresım fılan sımdınetten baktımda

meselaaa

ama ben wınne thepooh lu ıstıyorum odaya uysun dıye ama wınne the pooh bebek grubu daha zor bulmak zor bılemedım

Bende pazarlari hic sevmem kucuklugumden bu yana cutem.
Hem tv de bisey olmaz. Hem ertesi gun okul olurdu..
sanada sonrakı gun ıs varsımdı nolcakkkk

aslında oyle ama bı kac gundur baya alıstım takıp edemedıgım ıkı dızı var onları ızleırm bugun bakalaımmm

afıyet olsun bana bakalım nerdeyse 1 aydır ılk defa yemek yapıcam cenaze esımın ısdurumu ve hastalık sonolarakbayadır mutfaga gırmıyodum

Çok şükür iyiyiz. Aç kalma, uyandır ahaliyi. Hazırlasınlar kahvaltınızı

yok canim uyanmaz daha bunlar.k.validem aksam 10 da yatsa sahab 10 a kadar uyur.hafta ici erken uyaniyo gerci
Ben 11 de yatmstim 6 da uyandim..acliktan oldururler
Sut aldim iciyorum bende

Son düzenleme:

Sorma.evde kalmaya alistik zor gelecek ilk hafts simdi.
Gidicez mecburen

yok canim uyanmaz daha bunlar.k.validem aksam 10 da yatsa sahab 10 a kadar uyur.hafta ici erken uyaniyo gerci
Sut aldim iciyorum bende

Afiyet olsun. Ben de süt içiyorum; yanında ceviz, fındık ve kuru üzüm yiyorum. Yarasın

günaydın, ben de saatlerdir uyanığım da yapacak bişey bulamadığım için yatakta dönüp duruyorum, bilsem burda muhabbet erken başlıyor oktan gelirdim...kızlar bu arada kvlerinizle ilişkilere maşallah diyorum, bu devirde nerde geline bakan yemek yapan kv, kıskandım

Günaydın canim.
Iyidir k.validem sagolsun.ufak tefek seyprr oluyo arada ama cabuk geciyo.
Insallah sonuna kadsr boyle devam eder.

Gerci biz k.validemle uzagiz ayni sehirde ayni binada vs olsak böyle olurmuyduk bilmiyorum. Ama boyle iyi

merhabalar herkese
dün hastaneye gittim,2 li test için.şükür ense kalınlığı iyi çıktı. kan sonucunu bekleyecekmiş doktor.hayırlısı bakalım.
hastanede çok ağladım sıra beklerken.bir kadın vardı ilk bebeğiymiş,yaşını sorma dım ama 35 in üstündeydi sanırım...ikilisi riskli çıkınca direk amniyosentez yapmışlar down sendromu teşhisi koymuşlar.23 haftalık bebek.kocası da aldır o çocuğu doğurursan ben sevmem diyormuş kadın perişandı.sürekli ağladı.hatta benden önceydi sırası.doktora yalvarıyordu.normal olma ihtimali var mı diye.benimde down lu bir kardeşim oldu daha sonra öldüğü için biliyorum acısını..Allah yardımcısı olsun.
sizler de iyisinizdir inşallah bebeklerinizle.

günaydın kızlar 2 saat sonra randevum var aydır gitmemiştim bakalım cinsiyet gösterecek mi.bu arada ben baya baya hissediyorum artık hareketlerini.özellikle geceleri uyanıyorum,bi tarafa toparlanıp iki dakika kalıyo sonra gidiyo :) bu sabaha karşı oldu yine,kızımda öyle yapardı hep.karnımın yarısı yamulurdu resmen :)

2linin iyi cikmasina cok svindim canim.kan sonuclarimizda iyi cikar inş.

Cok uzuldum bende o bayana.cok zor bir durum Allah yardimcisi olsun

Günaydın canim.
Iyidir k.validem sagolsun.ufak tefek seyprr oluyo arada ama cabuk geciyo.
Insallah sonuna kadsr boyle devam eder.

Gerci biz k.validemle uzagiz ayni sehirde ayni binada vs olsak böyle olurmuyduk bilmiyorum. Ama boyle iyi
maşallah diyorum size ,aynı şehirde olmamak güzel
ben de üzüldüm o bayana, ilk çocuğumda bende de risk yüksek çıkmıştı, neyseki amniyosentez sonucum iyiyidi
güzel haberlerle dön inşallah

Kızlar yukarıda da yazdığım gibi ilk çocuğumda 2li test sonucu kötü çıkınca amniyosenteze karar vermişti dr...ben ağlamaktan mahvoldum, yaptırmak istemedim, nasıl olsa doğurucam diye, dr ve eşim ikna ettiler, amniyosentez yapıldı, o zaman sonucu için 3 hafta bekleniyordu, o 3 hafta en kötü haftasıydı hayatımın, kim bilir bebeğimde karnımda ne kadar etkilenmiştir...neyse sonuç güzel geldi,aylar sonra da sağlıkla doğdu bebeğim....
şimdi test sonucu kötü çıkan arkadaşlar olursa diye yazıyorum, amniyosentez sonucunu beklemeden kendinizi üzmeyin, bebeğinizi de, yüksek riskli grupta olup amniyosentez yaptıran o kadar çok tanıdık var ki (ben sonradan öğrendim) hepsinin bebeği de sağlıklı...

Hayırlı olsun, kan sonucun da güzel çıkar inşallah. O hanıma çok üzüldüm; hem bebeğinde problem olma ihtimali hem de bu denli anlayışsız ve duygusuz bir eşi var. Allah yardımcısı olsun. Umarım aldırmaz.

Güzel haberlerle gel İkincı hamileliğin sanırım, tecrübelisin. Bebeğin hareket ettiğinde neler hissettiğini biraz tarif eder misin? Bende de son bir haftadır oluyor ama emin olamıyorum

günaydın kızlar biz geldik umarım hepiniz çok iyisinizdir.

kızlar geçmiş olsun bende de migren var ve drum kriz geldiğinde dahası gelmeden önce ilaç içebilirsin dedi minoset geçmezse günde 4 tane ye kadar izin veriyoruz korkma iç dedi.. bilginiz olsun inş gerek duymazsınız kızlar..

Pruloton depotun fiyati ne kizlar

çok ucuz cnm yazdırmadan da alsan 4.5 tl ..

cnm hoş geldin aramıza.korkma cnm bişey olmaz inş sağlıkla alıcaksın kucağına ..

hafta sonlarını sevmıyorum tvde hıc program yok bakalım nasıl gececek bugun

bugun yemekte kofte patates pilav var patates ve kofteler pısırılecek sadece kayınvalıdem bıraz once gıttı oylee yanı

Afiyet olsun. Ben de süt içiyorum; yanında ceviz, fındık ve kuru üzüm yiyorum. Yarasın

Sut aldim iciyorum bende

ay kızlar bende erkenden uyanıyorum hafta içi iş hafta sonu eşim gidiyor gitmesede uyuyamıyorum.
bugün bende de sulu köfte pilav var :)
off tv bomboş..hava kapalı yağdı yağacak.. ama sizler varsınız iyiki sizle sohbet sırasında geçiyor vakit..
yarasın mamalar sizlere şifa olsun inş bebişlere:)kan olsun can olsun :) ben kahvaltımı sabahtan yaptım..

Güzel haberlerle gel ins.canim.
Ulstasonu iyi olan dr lar erken tahminde bulunuyor ne guzel.
Belk belli olur Seninki de bugun

Son düzenleme:

cnm bende öyleydim uyandım kahvaltı yaptım çamaşır atmıştım makineye çıktı astım..ve geleyim burda geçmişi okuyayım dedim baktım kızlar sohbete başlamış bile hemen atladım ohh bee dedimm..sizleri özlüyorum ben

cnm çok şükür iyi çıkmış ve okadınıda mevlam yardımcısı olsun .hiç kimseyi bizleride evlatla terbiye etmesin sınamasın mevlam inş.

ay cnm ya hadi iyi sonuçlarla dön inş..bende tuhaf şeyler hissediyorum ya.ama daha erken diyorlar bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…