Günaydın...Keyifler nasıl, herkes iyidir inşallah. İyi hafta sonları
hafta sonlarını sevmıyorum tvde hıc program yok bakalım nasıl gececek bugun
bugun yemekte kofte patates pilav var patates ve kofteler pısırılecek sadece kayınvalıdem bıraz once gıttı oylee yanı
Günaydın canim.iyiyim aciktim evdekilerin uyanmasini bekliyorum
Insallah sen de iyisin minik prensesnde iyidir
sanada sonrakı gun ıs varsımdı nolcakkkkBende pazarlari hic sevmem kucuklugumden bu yana cutem.
Hem tv de bisey olmaz. Hem ertesi gun okul olurdu..
İnternet varken, kimin tv'ye ihtiyacı var ki. Hem bayıyor 10dk'da bir reklam. İzleyebileceğin bir dizi-film-program bul ve netten takip et, kesintisiz
Canım çekti parates-pilav diyince. Bayadır yoklar menümde. Sana afiyet olsun, bebeğine yarasın
Çok şükür iyiyiz. Aç kalma, uyandır ahaliyi. Hazırlasınlar kahvaltınızı
sanada sonrakı gun ıs varsımdı nolcakkkk
aslında oyle ama bı kac gundur baya alıstım takıp edemedıgım ıkı dızı var onları ızleırm bugun bakalaımmm
afıyet olsun bana bakalım nerdeyse 1 aydır ılk defa yemek yapıcam cenaze esımın ısdurumu ve hastalık sonolarakbayadır mutfaga gırmıyodum
yok canim uyanmaz daha bunlar.k.validem aksam 10 da yatsa sahab 10 a kadar uyur. hafta ici erken uyaniyo gerci
Ben 11 de yatmstim 6 da uyandim..acliktan oldururler
Sut aldim iciyorum bende
günaydın, ben de saatlerdir uyanığım da yapacak bişey bulamadığım için yatakta dönüp duruyorum, bilsem burda muhabbet erken başlıyor oktan gelirdim...kızlar bu arada kvlerinizle ilişkilere maşallah diyorum, bu devirde nerde geline bakan yemek yapan kv, kıskandım
merhabalar herkese
dün hastaneye gittim,2 li test için.şükür ense kalınlığı iyi çıktı. kan sonucunu bekleyecekmiş doktor.hayırlısı bakalım.
hastanede çok ağladım sıra beklerken.bir kadın vardı ilk bebeğiymiş,yaşını sorma dım ama 35 in üstündeydi sanırım...ikilisi riskli çıkınca direk amniyosentez yapmışlar down sendromu teşhisi koymuşlar.23 haftalık bebek.kocası da aldır o çocuğu doğurursan ben sevmem diyormuş kadın perişandı.sürekli ağladı.hatta benden önceydi sırası.doktora yalvarıyordu.normal olma ihtimali var mı diye.benimde down lu bir kardeşim oldu daha sonra öldüğü için biliyorum acısını..Allah yardımcısı olsun.
sizler de iyisinizdir inşallah bebeklerinizle.
maşallah diyorum size ,aynı şehirde olmamak güzelGünaydın canim.
Iyidir k.validem sagolsun.ufak tefek seyprr oluyo arada ama cabuk geciyo.
Insallah sonuna kadsr boyle devam eder.
Gerci biz k.validemle uzagiz ayni sehirde ayni binada vs olsak böyle olurmuyduk bilmiyorum. Ama boyle iyi
ben de üzüldüm o bayana, ilk çocuğumda bende de risk yüksek çıkmıştı, neyseki amniyosentez sonucum iyiyidimerhabalar herkese
dün hastaneye gittim,2 li test için.şükür ense kalınlığı iyi çıktı. kan sonucunu bekleyecekmiş doktor.hayırlısı bakalım.
hastanede çok ağladım sıra beklerken.bir kadın vardı ilk bebeğiymiş,yaşını sorma dım ama 35 in üstündeydi sanırım...ikilisi riskli çıkınca direk amniyosentez yapmışlar down sendromu teşhisi koymuşlar.23 haftalık bebek.kocası da aldır o çocuğu doğurursan ben sevmem diyormuş kadın perişandı.sürekli ağladı.hatta benden önceydi sırası.doktora yalvarıyordu.normal olma ihtimali var mı diye.benimde down lu bir kardeşim oldu daha sonra öldüğü için biliyorum acısını..Allah yardımcısı olsun.
güzel haberlerle dön inşallahgünaydın kızlar 2 saat sonra randevum var aydır gitmemiştim bakalım cinsiyet gösterecek mi.bu arada ben baya baya hissediyorum artık hareketlerini.özellikle geceleri uyanıyorum,bi tarafa toparlanıp iki dakika kalıyo sonra gidiyo :) bu sabaha karşı oldu yine,kızımda öyle yapardı hep.karnımın yarısı yamulurdu resmen :)
merhabalar herkese
günaydın kızlar 2 saat sonra randevum var aydır gitmemiştim bakalım cinsiyet gösterecek mi.bu arada ben baya baya hissediyorum artık hareketlerini.özellikle geceleri uyanıyorum,bi tarafa toparlanıp iki dakika kalıyo sonra gidiyo :) bu sabaha karşı oldu yine,kızımda öyle yapardı hep.karnımın yarısı yamulurdu resmen :)
kızlar geçmiş olsun bende de migren var ve drum kriz geldiğinde dahası gelmeden önce ilaç içebilirsin dedi minoset geçmezse günde 4 tane ye kadar izin veriyoruz korkma iç dedi.. bilginiz olsun inş gerek duymazsınız kızlar..aynı ben ya... bende soğandan o kadar çok tiksinmiştimki aynı benim gibi olmuşsun cnm migrenin varsa eğer parfüm koklama iyice çoğalır kolonya ii gelir benimde bugun migrenim azdı çok beter bişey ilaçda kullanamıyoruz ben bi jel aldırdım eşime rahatlatıyor vıcks viborup merhem alnına sür eşin masaj yapsın rahatlatır soğanlı yemek pişirme soğansız oluversin çok kötüysen parol içebilirsin ama migren ağrısını kesmiyor bende hiç etkilemiyo belki seninkşini keser
Pruloton depotun fiyati ne kizlar
slm kızlar beni de aranıza alın benim ikizler olacakmayıstan önce olması çok büyük ihtimal nisan galibaa kızlar benim 3 gündür midem bulanmıyor başım dönmüyor daha önce oluyordu böyle olan var mı endişeleniyorum bebişlerime bi şey mi oldu diyee
hafta sonlarını sevmıyorum tvde hıc program yok bakalım nasıl gececek bugun
bugun yemekte kofte patates pilav var patates ve kofteler pısırılecek sadece kayınvalıdem bıraz once gıttı oylee yanı
Afiyet olsun. Ben de süt içiyorum; yanında ceviz, fındık ve kuru üzüm yiyorum. Yarasın
yok canim uyanmaz daha bunlar.k.validem aksam 10 da yatsa sahab 10 a kadar uyur. hafta ici erken uyaniyo gerci
Ben 11 de yatmstim 6 da uyandim..acliktan oldururler
Sut aldim iciyorum bende
günaydın kızlar 2 saat sonra randevum var aydır gitmemiştim bakalım cinsiyet gösterecek mi.bu arada ben baya baya hissediyorum artık hareketlerini.özellikle geceleri uyanıyorum,bi tarafa toparlanıp iki dakika kalıyo sonra gidiyo :) bu sabaha karşı oldu yine,kızımda öyle yapardı hep.karnımın yarısı yamulurdu resmen :)
günaydın, ben de saatlerdir uyanığım da yapacak bişey bulamadığım için yatakta dönüp duruyorum, bilsem burda muhabbet erken başlıyor oktan gelirdim...kızlar bu arada kvlerinizle ilişkilere maşallah diyorum, bu devirde nerde geline bakan yemek yapan kv, kıskandım
merhabalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?