çok sevindim canım ama sen sakın kanama alanım bitti deyip iş güç yapma beni örnek al benimde öle olmuştu ona güvenip biraz evle uğraştım kanamalar geri geldi ayasklanma yat bebiş herşeyden önemli kendine dikkat etmeye devam et Allah bebişlerimizi korusun
Burcucum brn yarindan itibaren yalnizim yemegimi kendim yaocam kahvaltu vs buladiklari mak dizerim vs evi toplarin az cok ama sil supur vs yapmicam be dersin ?
bilmiyorumki cnm yanında kimse yoksa mecbursan yapmak zorundaysan yapabilirsin ama yapmasan daha ii olur çünkü ben öyle ağır bişey yapmamıştım bulaşıkları mak. dizmiştim 2 parça ütü yapmıştım kendime sofra hazırlamıştım ondan sonra kanama başlamıştı bunlar aslında basit şeyler ama benim kasıklarım acayip ağrımıştı yorulmuştum zaten azcık bişey yapsam sanki üstümden dözer geçmiş gibi yoruluyorum annenin evi yakındı sana yardım edemezmi
sağol canım sen de dikkat et çok yorma kendinianladım cnm dikkat et kendine bebişler herşeyden önemli bende süreklli yatıyorum
evet canım gitcem bugün anladım evde olmak beni daha çok yoruyor evde de yatamıyorum ki yine oturur vaziyetteyim hepIse gidecekmisin baharcik?
Anladım balım.. Allah acil şifa versin sizlere... İnşallah herşey düzelecek dua ediyorum sizler için...benimki tüp bebek canım hemde aspirin ve kan sulanrıcı iğne kullanıyorum bunlardan olduğunu düşünüyoruz..
hepimizin geçecek inşallah
Benim.ilk gebeligim tup 4 sene once oldu
Simdi normal yolla gebe oldum ilk gebeligindr hic kanamam yoktu ams erken dogum riskinden yatiyodum bu seferdr hersey normalken isler ters dondu 9+5 ken bugun 11+1
Yemin ederim ki, üzülüyorum artık... Sizlerden kötü bir haber duyunca..
Neden bu kadar kanamanız oluyor?
Normal şekilde gebe kalmadığınız için mi?
Tedavi sonucu mu yani, bilgim olmadığı için soruyorum...
benimki tüp bebek canım hemde aspirin ve kan sulanrıcı iğne kullanıyorum bunlardan olduğunu düşünüyoruz..
hepimizin geçecek inşallah
ben tüp bebek yapmadım normal yolla hamile kaldım ama heralde bende bi anormallik var zaten bünyem çok zayıf ondanmıdır bilmiyorum artık canım
maşallah bebişine canım
bende bi takla atarken görebilseydim hep uyuyor bizimki
Ya kızlar soğan kokusu çok fena yapmaya başladı beni. Midemi bulandırmasını geçtim, kokusunu duyunca başım tutuyo artık, deli gibi ağrıyo. Kapı kapı dolaşıp apartmandakilere üç beş gün yemek yapmayın allah rızası için diyesim var. Evde de ne kadar soğan varsa attırdım eşime. İçine soğan giren hiç bi yemeği yiyemiyorum. Şimdi yatıyorum baş ağrısından. Başıma da migren bantı yapıştırdım. Elimin altında da limon kolonyası, zeytin çiçeği kolonyası, oda parfümü... Çook fenayım çooookkk...
Simdi okudum aysunayy cok sevindim canim
aynı ben ya... bende soğandan o kadar çok tiksinmiştimki aynı benim gibi olmuşsun cnm migrenin varsa eğer parfüm koklama iyice çoğalır kolonya ii gelir benimde bugun migrenim azdı çok beter bişey ilaçda kullanamıyoruz ben bi jel aldırdım eşime rahatlatıyor vıcks viborup merhem alnına sür eşin masaj yapsın rahatlatır soğanlı yemek pişirme soğansız oluversin çok kötüysen parol içebilirsin ama migren ağrısını kesmiyor bende hiç etkilemiyo belki seninkşini keser
Kizlarrrr kanamam vard iki gundur hatirlarsiniz dr gttim..mujdeyle geldim..en son ki kanamayla beraber kanama alanim kapanmış sanirim o kanamayle orasi patladi..vebiriken kan bosaldi icerideki..insallah bir daha oluşmaz
Bebegim 13+0 cikti ultrasondave gene uyuyordu gun boyu uyuyor hehe 68 mm olmusuz.
Cinsiyeti dedim fal bakmak gibi olur simdi olmaz dedibekleyecegiz. Oteki dr kiza benziyo demisti atmis mi acaba
Hersey bir yana kanama alanim gitmis ya Allahim cok sukur.:26:
Oyyyy yerim ben onu canım benim çok sevindim
Şükürler olsun. yerim onun popoşunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?