2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

yok canım iş yapmıyorum hiç.yapmam da.
iğnemi ilacımı da 4 ay bitene kadar bırakmam kanamam olmasa bile.

amin canım.inşallah hepimizin rüskli günleri bitecek güzel şeyler paylaşıcaz inş.

Burcucum brn yarindan itibaren yalnizim yemegimi kendim yaocam kahvaltu vs buladiklari mak dizerim vs evi toplarin az cok ama sil supur vs yapmicam be dersin ?

bilmiyorumki cnm yanında kimse yoksa mecbursan yapmak zorundaysan yapabilirsin ama yapmasan daha ii olur çünkü ben öyle ağır bişey yapmamıştım bulaşıkları mak. dizmiştim 2 parça ütü yapmıştım kendime sofra hazırlamıştım ondan sonra kanama başlamıştı bunlar aslında basit şeyler ama benim kasıklarım acayip ağrımıştı yorulmuştum zaten azcık bişey yapsam sanki üstümden dözer geçmiş gibi yoruluyorum annenin evi yakındı sana yardım edemezmi

Yemin ederim ki, üzülüyorum artık... Sizlerden kötü bir haber duyunca..
Neden bu kadar kanamanız oluyor?
Normal şekilde gebe kalmadığınız için mi?
Tedavi sonucu mu yani, bilgim olmadığı için soruyorum...

Eder ama surekli evde kalmasi gibi olamaz onunda babasi burda memleketten geldi yurt disi ilgilenmek istiyo,zaten egeyi alir oglen aksam getirir diger isleride ufak udak umarim hasarsiz yapabilirim

Benim.ilk gebeligim tup 4 sene once oldu

Simdi normal yolla gebe oldum ilk gebeligindr hic kanamam yoktu ams erken dogum riskinden yatiyodum bu seferdr hersey normalken isler ters dondu 9+5 ken bugun 11+1

benimki tüp bebek canım hemde aspirin ve kan sulanrıcı iğne kullanıyorum bunlardan olduğunu düşünüyoruz..

hepimizin geçecek inşallah

Son düzenleme:
benimki tüp bebek canım hemde aspirin ve kan sulanrıcı iğne kullanıyorum bunlardan olduğunu düşünüyoruz..

hepimizin geçecek inşallah
Anladım balım.. Allah acil şifa versin sizlere... İnşallah herşey düzelecek dua ediyorum sizler için...
Benim.ilk gebeligim tup 4 sene once oldu

Simdi normal yolla gebe oldum ilk gebeligindr hic kanamam yoktu ams erken dogum riskinden yatiyodum bu seferdr hersey normalken isler ters dondu 9+5 ken bugun 11+1

Allah büyüktür... İnşallah herşeyin hayırlısıyla sende atlatırsın.. Yorma kendini..
Bırak kalsın temizlik falan.. Egeyi de etkiliyordur bu durumun...
Dua ediyorum sizin için.. İnşallah normal bir şekilde tadını çıkartacağız şu hamileliğin.

ben tüp bebek yapmadım normal yolla hamile kaldım ama heralde bende bi anormallik var zaten bünyem çok zayıf ondanmıdır bilmiyorum artık canım

ben tüp bebek yapmadım normal yolla hamile kaldım ama heralde bende bi anormallik var zaten bünyem çok zayıf ondanmıdır bilmiyorum artık canım

Çalışıyor musun?
Çok oturmaktan benimde 7. haftalarda lekelenmem ve şiddetli sancım oluyordu..
Düşük riskin var demişti..

geçmiş olsun cnm ya ben de soğana dayanamıyorum. çok fena yapıyo. zaten hamilelikten önce de öle severek yemezdim...

Migrenim yok benim ama soğan kokusu duyunca koşullu şartlanma oldu sanırım. Yine rahatsız edicek diye stres yapıyorum o da başıma vuruyo sanırım. Bi jel kullanmadım da buzdolabında bekletilen baş ağrısı migren bantları var hafiften mentollü gibi. O biraz iyi geldi, daha iyiyim şimdi. Yemek zaten nerdeyse gebeliğin başından beri pişiremiyorum ama pişmişini de yiyemiyorum. Çubuk krakerle idare ediyorum işte. Sabah bulantılarım geçti ya, ona şükrediyorum. Senin de olmaz inş ağrın, çok fena

ablam çatlaklar için özel yaptıracakmış karışım yaptıracakmış kakao yağ fln ama şimdiden bebek yağı ya da zeytin yağ sür dedi

Oyyyy yerim ben onu canım benim çok sevindim
Şükürler olsun. yerim onun popoşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…