2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yine bir kanama + dolu mesane +tuvalete gidemeyen birde ben :) refakatcim yok ortaligi velveleye veremem cesaretimi toplayip gitmem lazim

Sigortali fiyati dimi canim sigorta bana igne verniyirnus bayada fark var igneyidr bire dusurmus dr prulotonu haftadir bir gunluk ignelerdrn bir tane vurdururum herhalde canin sagol aysun refakatci gel

Sigortali fiyati dimi canim sigorta bana igne verniyirnus bayada fark var igneyidr bire dusurmus dr prulotonu haftadir bir gunluk ignelerdrn bir tane vurdururum herhalde canin sagol aysun refakatci gel

canım biz yazdırmadan direk eczaneden gidip aldığımız fiyatı bu..eğer yazdırırsan daha ucuzdur.

propektüsünde eğer kanama devam ediyorsa 3 günde bir kullanabilirsiniz diyor bence sen öyle yap.

kanama bitince haftada bire geçersin..ben öyle yapıyorum canım haftada 2 kez...p.tesi vurdurmuştum birde bugün vurdurdum.şimdi haftada 1 e dönücem

Son düzenleme:
geleyim canım adresi ver

ama bana da k.validem bakıyo onu da alır gelirim

Ya bismillah dedim girdim :) ped degistim inssllah bitmistir

Medcezir sonrada kayip izlicrm tv kolik oldum ciktim yarinda hafta sonu bisi yok

kızlar maşalah ne kadar çok yazıyorsunuz ben hiç yetişemiyorum buraya girmeye fırsat bulamıyorum kanamaları olan arkadaşlar inşalah kısa sürede geçer

Aysun....tehlikeyi atlatmış olmana sevindim..
cute mom ve diğer kanaması olan arkadaşlar bebişlerinizi rabbim korusun,onları sizden ayırmasın..
ben fena grip oldum ilaç da alamıyorum malum, burnum tıkalıydı onu açmak için tuzlu su karışımı çektim, aman aman çekmez olaydım, midemde önce aşağı bibasınç oldu, söylemesi ayıp çişimi altıma kaçırdım sonrada kusmaya başladım....bu dediğim çarşamba oluyo, çarşambadan beri hala kusuyorum...bulantım vardı ama kusmam yoktu...grip olanlar benim yaptığım hatayı yapmasınlar

beyaz melek- e3sme3r maşallah göbüşlerinize kızlarrr

zayıf olduğunuz için göbüşleriniz ço güzel belli oluyor

ben zaten göbekliydim göbek mi bebek mi hiç belli değil

Şimdi gördüm canım geç oldu ama =)
Çok teşekkür ederim...
Sende ki gazdır,gaz =)

slm kızlar beni de aranıza alın benim ikizler olacak mayıstan önce olması çok büyük ihtimal nisan galibaa kızlar benim 3 gündür midem bulanmıyor başım dönmüyor daha önce oluyordu böyle olan var mı endişeleniyorum bebişlerime bi şey mi oldu diyee

Ultrason fotonuz da cok tatli masallah . Genelde gobekli gorunurler ultrasonda...
Teşekkür ederiz teyzesi
kurban olsun annesi gobusune ne tatlilar..tam bebek seklini almaya basladilar ya.bakmaya doyamiyor insan
Senin kontrol ne zaman balım.

Ana aksam uyuya kaldım sabahın korundede uyandım
3adetmandalına soydum yıyorum kahvaltıdan sonra esım uyuyacak ısten geldı bende dunaksam ızlıyemedıgım dızıyı ızlıcem

Günaydın...Keyifler nasıl, herkes iyidir inşallah. İyi hafta sonları

hafta sonlarını sevmıyorum tvde hıc program yok bakalım nasıl gececek bugun

bugun yemekte kofte patates pilav var patates ve kofteler pısırılecek sadece kayınvalıdem bıraz once gıttı oylee yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…