Sigortali fiyati dimi canim sigorta bana igne verniyirnus bayada fark var igneyidr bire dusurmus dr prulotonu haftadir bir gunluk ignelerdrn bir tane vurdururum herhalde canin sagol aysun refakatci gel
Sigortali fiyati dimi canim sigorta bana igne verniyirnus bayada fark var igneyidr bire dusurmus dr prulotonu haftadir bir gunluk ignelerdrn bir tane vurdururum herhalde canin sagol aysun refakatci gel
Aysun....tehlikeyi atlatmış olmana sevindim..
cute mom ve diğer kanaması olan arkadaşlar bebişlerinizi rabbim korusun,onları sizden ayırmasın..
ben fena grip oldum ilaç da alamıyorum malum, burnum tıkalıydı onu açmak için tuzlu su karışımı çektim, aman aman çekmez olaydım, midemde önce aşağı bibasınç oldu, söylemesi ayıp çişimi altıma kaçırdım sonrada kusmaya başladım....bu dediğim çarşamba oluyo, çarşambadan beri hala kusuyorum...bulantım vardı ama kusmam yoktu...grip olanlar benim yaptığım hatayı yapmasınlar
slm kızlar beni de aranıza alın benim ikizler olacak mayıstan önce olması çok büyük ihtimal nisan galibaa kızlar benim 3 gündür midem bulanmıyor başım dönmüyor daha önce oluyordu böyle olan var mı endişeleniyorum bebişlerime bi şey mi oldu diyee
Teşekkür ederiz teyzesi kurban olsun annesi gobusune ne tatlilar..tam bebek seklini almaya basladilar ya.bakmaya doyamiyor insan
Senin kontrol ne zaman balım.