bu arada doktordan geldim.doktor yüzde doksan erkeğe benziyo dedi ama kesin değilmiş küçük oldugu için :)
bir sürü iğne yazdı günde 5 kere kalçadan B12 vitamini için.ANca iğneyle alınıyo bu vitamin dedi.
elevit verdş ama o kızımda benim midemi mahvetmişti onu syledim kullanma o zaman dedi.beslenmene dikkat et vitaminli şeyler ye dedi.
ayda 1.5 kilo vermişim halbuki o kadar yattım annem baktı bana,onlar yaptı ben yedim daha 5 gündür yalnızdım.kilo vermem hayret verici ama bir o kadar sevindirici
:)
carrefour var kozyatağı diyegeçiyo galiba işte oraya çok yakın bu hastane zaten devlet hastanesi para ödemiyorsun
Kizlar bu elevit v ferra sanol icinde b12 var diyo o olmaz mi yani..
Kizlar elevitin icinde domuz yagida varmis.Duymus muydunuz daha once.Ben gecen gun okudum kk forumunda.Sok oldum.Hatta arayip uretici firmaya sormuslar dogrulamislar.Yani ilactada olsa domuz yagi iceren bisey kullanmam ben onunla esdeger domuz yagi icermeyen ilaclar var ondan alirim.Sizinlede paylasmak istedim.Arastirin once bence.
İlk kez duydum varsa igrenc ama pek ihtiml vermedim ben yine de
2014 mart annelerinde gezerken okudum.Bilgi ordan yani.Arastirmislar arayip onay almislar.
Simdi baktimda hamilelikte günlük b12 htiyaci 2.5 mikrogrammis.
Ferra sanolun icinde 2.5 mikrogram var elevitin icinde de var.
Gene de doktoruma sorucam kullan derse destek alirim.
Eksikligi yoksa yeterli geliyor virtaminlerdeki ama rksiklik varsa igne veriyor doktor
Anladim balim..bakmisti dr hamileligin basinda tum degerlerime eksiklik cikmamisti kirmizi eti cok sever yerin zatrn.
Elevitte de 1.8 miligram var da baya fazla.almama gerek yok ozaman benim.
Iste balik yemek gelmiyo icimden yemiyorum..omega alirim ins.
Bugun cok tenha sayfamiz
Kızlar yukarıda da yazdığım gibi ilk çocuğumda 2li test sonucu kötü çıkınca amniyosenteze karar vermişti dr...ben ağlamaktan mahvoldum, yaptırmak istemedim, nasıl olsa doğurucam diye, dr ve eşim ikna ettiler, amniyosentez yapıldı, o zaman sonucu için 3 hafta bekleniyordu, o 3 hafta en kötü haftasıydı hayatımın, kim bilir bebeğimde karnımda ne kadar etkilenmiştir...neyse sonuç güzel geldi,aylar sonra da sağlıkla doğdu bebeğim....
şimdi test sonucu kötü çıkan arkadaşlar olursa diye yazıyorum, amniyosentez sonucunu beklemeden kendinizi üzmeyin, bebeğinizi de, yüksek riskli grupta olup amniyosentez yaptıran o kadar çok tanıdık var ki (ben sonradan öğrendim) hepsinin bebeği de sağlıklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?