2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
aaa ikili testi söylemeyi unuttum,yaptırıcan mı dedi yaptırmıcam dedim.insan onun sonuçlarını beklerken sinir stres sahibi oluyo valla.

Gozun aydin evet dedox muydu neydi o igne sadece igneyle oluyor o b12

Bir de kac gundur omega 3 bakiniyorum.kan sulandirici kullananlar gnelde marincap kullanıyor sanırım forumlera baktimda.
Gene de arastirmadayim. Cocuk dogmadan alicam ins

Kizlar elevitin icinde domuz yagida varmis.Duymus muydunuz daha once.Ben gecen gun okudum kk forumunda.Sok oldum.Hatta arayip uretici firmaya sormuslar dogrulamislar.Yani ilactada olsa domuz yagi iceren bisey kullanmam ben onunla esdeger domuz yagi icermeyen ilaclar var ondan alirim.Sizinlede paylasmak istedim.Arastirin once bence.

İlk kez duydum varsa igrenc ama pek ihtiml vermedim ben yine de

Simdi baktimda hamilelikte günlük b12 htiyaci 2.5 mikrogrammis.
Ferra sanolun icinde 2.5 mikrogram var elevitin icinde de var.

Gene de doktoruma sorucam kullan derse destek alirim.

Simdi baktimda hamilelikte günlük b12 htiyaci 2.5 mikrogrammis.
Ferra sanolun icinde 2.5 mikrogram var elevitin icinde de var.

Gene de doktoruma sorucam kullan derse destek alirim.

Eksikligi yoksa yeterli geliyor virtaminlerdeki ama rksiklik varsa igne veriyor doktor

Eksikligi yoksa yeterli geliyor virtaminlerdeki ama rksiklik varsa igne veriyor doktor

Anladim balim..bakmisti dr hamileligin basinda tum degerlerime eksiklik cikmamisti kirmizi eti cok sever yerin zatrn.
Elevitte de 1.8 miligram var da baya fazla.almama gerek yok ozaman benim.

Iste balik yemek gelmiyo icimden yemiyorum..omega alirim ins.

Bakik yiyorum ferra sanol kullanmiyorum ben sadece ekevit kullaniyorum

Merhaba kızlar.Uzun zamadır giremiyodum umarım herkes iyidir.Biz bu hafta kontrole gitcez inş ikili ve cinsisyette söyler belki.Çok heyecanlıyım.

Benim bulantılar azdı zaten ama hiç kalmadı gibi biraz tedirgin oluyorum ama normal diyolar.

Bide bu akşam bizdede balık var fırında hamsi yapacağım yanınada roka salata ımmmm akşamı sabırsızlıkla bekliyorum:))))

Benimde ikili testim riskli çıktı amniyosentez yapılcak bir ay sonra ilk duyunca çok kötü hissettim.şimdi pek düşünmüyorum rabbime bıraktım dua ediyorum.inş bütün bebekler saglıklı dogsun anneler üzülmesin.

ne yersem yiyeyim doymuyorum.öyle iştahlıda değilimdir normalde ama şimdi dün 1 buçuk ekmek ve akşamda bişiler yedim yine.banamısın demedi.ne yersem doyarım ben acaba ben gibi olan var mı doğuma 100 kiloyla gidicem bu gidişle
birde bende migren vardı zaten çok şiddetlendi bitek yemek yiyince hafifliyor sonra yine.
ağzımdada garip bi tat var ona rağmen bukadar yiyorum
kanaması geçenler inşallah birdaha yaşamazsınız
ikili test sonuçları iyi çıkanlar gözünüzaydın.
sık yazamıyorum çünkü başağrım ekrana bakmama izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…