2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bu arada biz dünde devletteki dr amcamıza gittik ense kalınlığına ve burnumuza orada bakıldı iyi dedi...benim yaramazım bu kez uyuyodu ultrason cihazıyla dr amcamız bir dürttü benim ki uyandı ellerini gördük yine .dr amcamız çok zorlamayayım 10 gün sonra kesin söylerim ama erkek gibi görüyorum dedi
sağlıklı olsun da erkek annesi olamayada kalan altı ayda alışırız herhalde

Maşallah bebisine canim
Erkekikiz geliyo demek.

erkek bebek daha önce belli oluyor sanırım, ilk bebeğin mi?eğer öyleyse zaten farketmez

Maşallah bebisine canim
Erkekikiz geliyo demek.

erkek bebek daha önce belli oluyor sanırım, ilk bebeğin mi?eğer öyleyse zaten farketmez

evet sanırım erkek olacak 10 güne kadar kesinleşir dedi ama doğuma kadar anneye sürpriz yapmak için pipiyi bırakırsa bilemem
evet cnm ilk bebek zaten tüp bebek:) hiç farketmez.sadece ben başından beri bebişim demek yerine ilk başta fasülye diye sevdim sonrada hep etrafımdaki yiğenlerim kız diye sanısam kızım diye sevdim minik kuşumu umarım kızmamıştır bana

ben oğlum olacağını öğrenince şaşırmıştım, bizim ailede de hep kız bebek olur, sanki erkek olma ihtimali yokmuş gibi gelmişti....kız erkek farketmiyor, en azından belli yaşa kadar farketmiyor, benim oğlum şimdi 4 yaşında..hastayım,bulantım var diye "annecim sana ilaç alıcam, dr getiricem, biraz dinlen yorulma" vs diyor, sabahları uyanınca yanıma gelip "anne karnındaki bebek uyuyo mu öpebilr miyim diyip öpüyor"insan çok mutlu oluyor tabi....doğunca ne olur bilinmez

Kızlar bugün ikili testimizi yaptırdık. Ense kalınlığı 1,17 çıktı. Çok iyi dedi doktorumuz. Ama burun köküne bakmadı galiba. Onunla ilgili bir şey söylemedi. Anlamadım

hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsunlarda çok şükür rabbime...mevlam hepsine sağlık sıhhat uzun ömür versin inş.

Kızlar bugün ikili testimizi yaptırdık. Ense kalınlığı 1,17 çıktı. Çok iyi dedi doktorumuz. Ama burun köküne bakmadı galiba. Onunla ilgili bir şey söylemedi. Anlamadım

cnm gözün aydın burnunu görmüştür o görmese sorun var derdi zaten takma kafana.bebişin iyiymiş çok şükür..cinsiyet tahmini yaptımı

gözün aydın canım endişelenme ben 5. haftadan 10 haftaya kadar tüm gün bulantı kusmalarla devam ettim bu hafta çok şükür hafifledi bi sabahları oluyor
Ana aksam uyuya kaldım sabahın korundede uyandım
3adetmandalına soydum yıyorum kahvaltıdan sonra esım uyuyacak ısten geldı bende dunaksam ızlıyemedıgım dızıyı ızlıcem
afiyet olsun canım nasıl oldun
benim kvde bu hafta geldi yemeğimi işimi yaptı sağolsun valla bende memnunum
gözün aydın canım yanındaki bayana da çok üzüldüm allah yardımcısı olsun eşine de akıl fikir versin
gözün aydın canım doktorun iyi dediyse sorun yoktur takılma

cnm gözün aydın burnunu görmüştür o görmese sorun var derdi zaten takma kafana.bebişin iyiymiş çok şükür..cinsiyet tahmini yaptımı

Teşekkür ederim :) arkası dönüktü o yüzden tereddüt ettim canım. Gerçi sonradan uyandırdı. Hareket etti, kafasını kaşıdı kuzum:)) belki o zaman görmüştür. Cinsiyet tahmini yapmadı. Garantici bizim doktor, emin olmadan söylemez. Çatlatır insanı:))

Uyuya kalmisim tekrardam taki clk guzel bi ruya goruyodum ki hemsire zili ard ardarda basiyodu :) uyandim simdide basimmi donuyo bisey oluyo gibiyim
Kahvaltidan sonra agirlik basti

Maşallah canim iyi olmasina sevindim

Dr bisey soylemedi iseyidir hic takma kafana.

Hava,istanbulda yaz gibi eger boyle olmadaydim bugun oglum ve ben ve esim piknige gidicektik gidemeseydik ben temizlik yapar oglumuda alir arkadasima giderdim ods ayagini kirdi platin takildi yatiyor evde bebegide bir yasinda

Insallah hersey gecmistir Allahim aysuncum sen kac gun kanama gecirmeden gecirdigin oldu 4 gundur masallah iyiyim ama mutlaka leke veya az az kanama oluyo

Canim bir hafta 10 gun oldu kanamadan geçirdiğim. Bu kez iki haftayi bul rsa ozaman rahatlsrim.
Kahve lekem geliyor gene ama artik onu takmiyorum.

Canim bir hafta 10 gun oldu kanamadan geçirdiğim. Bu kez iki haftayi bul rsa ozaman rahatlsrim.
Kahve lekem geliyor gene ama artik onu takmiyorum.

hadı ya okadarzamansonra normal kanama olarak geldı yanı bendende kahve gelıyo takmadım kafaya yavrum

hadı ya okadarzamansonra normal kanama olarak geldı yanı bendende kahve gelıyo takmadım kafaya yavrum

Evet canim olddu.ilk 6. Haftada oldu iki gun surdu.
9.gaftada oldu 4 gun surdu
12.haftada oldu iste en sonda. bunlar taze kanama.

Ara ara da kahve leke oldu onlar önemsiz

anladım aysuncum Allah yardımcımız olsun

bugun sularımız kesık yahu
dus alacaktım sureklı pedden oturu rahatsız oluyorum

erık suyu ıcıyorum dogal kabızlıgı onluyor ben sımdı dızı ızlıcemkızlar kayıp

opuyorumn oglumda annemde aksama dogru gelırler hazır kımse yokkken keyıf yapayım sularda yok bulasıklarda koksun mutfakta

canım bebek hareketi enteresan bişey herkeste farklı olur mu bilmem benim kızımda da böyle oluyodu.bi yerden bi yere hareket ettiğini anlıyorum bu sabahki bariz belliydi gelip karnıma baskı yapıyo ve karnımın bi tarafı sertleşip yukarı kalkıyo diğer taraf içeri çöküyo.
sanki karın derimi itttiriyo ve orda bi ağırlık gibi bişey hissediyorum.benimki böyle :)

bu arada doktordan geldim.doktor yüzde doksan erkeğe benziyo dedi ama kesin değilmiş küçük oldugu için :)

bir sürü iğne yazdı günde 5 kere kalçadan B12 vitamini için.ANca iğneyle alınıyo bu vitamin dedi.

elevit verdş ama o kızımda benim midemi mahvetmişti onu syledim kullanma o zaman dedi.beslenmene dikkat et vitaminli şeyler ye dedi.

ayda 1.5 kilo vermişim halbuki o kadar yattım annem baktı bana,onlar yaptı ben yedim daha 5 gündür yalnızdım.kilo vermem hayret verici ama bir o kadar sevindirici
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…