bu arada biz dünde devletteki dr amcamıza gittikense kalınlığına ve burnumuza orada bakıldı iyi dedi...benim yaramazım bu kez uyuyodu ultrason cihazıyla dr amcamız bir dürttü benim ki uyandı ellerini gördük yine .dr amcamız çok zorlamayayım 10 gün sonra kesin söylerim ama erkek gibi görüyorum dedi
sağlıklı olsun da erkek annesi olamayada kalan altı ayda alışırız herhalde
erkek bebek daha önce belli oluyor sanırım, ilk bebeğin mi?eğer öyleyse zaten farketmezbu arada biz dünde devletteki dr amcamıza gittikense kalınlığına ve burnumuza orada bakıldı iyi dedi...benim yaramazım bu kez uyuyodu ultrason cihazıyla dr amcamız bir dürttü benim ki uyandı ellerini gördük yine .dr amcamız çok zorlamayayım 10 gün sonra kesin söylerim ama erkek gibi görüyorum dedi
sağlıklı olsun da erkek annesi olamayada kalan altı ayda alışırız herhalde
Maşallah bebisine canim
Erkekikiz geliyo demek.
erkek bebek daha önce belli oluyor sanırım, ilk bebeğin mi?eğer öyleyse zaten farketmez
ben oğlum olacağını öğrenince şaşırmıştım, bizim ailede de hep kız bebek olur, sanki erkek olma ihtimali yokmuş gibi gelmişti....kız erkek farketmiyor, en azından belli yaşa kadar farketmiyor, benim oğlum şimdi 4 yaşında..hastayım,bulantım var diye "annecim sana ilaç alıcam, dr getiricem, biraz dinlen yorulma" vs diyor, sabahları uyanınca yanıma gelip "anne karnındaki bebek uyuyo mu öpebilr miyim diyip öpüyor"insan çok mutlu oluyor tabi....doğunca ne olur bilinmezevet sanırım erkek olacak 10 güne kadar kesinleşir dedi ama doğuma kadar anneye sürpriz yapmak için pipiyi bırakırsa bilemem
evet cnm ilk bebek zaten tüp bebek:)hiç farketmez.sadece ben başından beri bebişim demek yerine ilk başta fasülye diye sevdim sonrada hep etrafımdaki yiğenlerim kız diye sanısam kızım diye sevdim minik kuşumu umarım kızmamıştır bana
ben oğlum olacağını öğrenince şaşırmıştım, bizim ailede de hep kız bebek olur, sanki erkek olma ihtimali yokmuş gibi gelmişti....kız erkek farketmiyor, en azından belli yaşa kadar farketmiyor, benim oğlum şimdi 4 yaşında..hastayım,bulantım var diye "annecim sana ilaç alıcam, dr getiricem, biraz dinlen yorulma" vs diyor, sabahları uyanınca yanıma gelip "anne karnındaki bebek uyuyo mu öpebilr miyim diyip öpüyor"insan çok mutlu oluyor tabi....doğunca ne olur bilinmez
Kızlar bugün ikili testimizi yaptırdık. Ense kalınlığı 1,17 çıktı. Çok iyi dedi doktorumuz. Ama burun köküne bakmadı galiba. Onunla ilgili bir şey söylemedi. Anlamadım
gözün aydın canım endişelenme ben 5. haftadan 10 haftaya kadar tüm gün bulantı kusmalarla devam ettim bu hafta çok şükür hafifledi bi sabahları oluyorslm kızlar beni de aranıza alın benim ikizler olacakmayıstan önce olması çok büyük ihtimal nisan galibaa kızlar benim 3 gündür midem bulanmıyor başım dönmüyor daha önce oluyordu böyle olan var mı endişeleniyorum bebişlerime bi şey mi oldu diyee
afiyet olsun canım nasıl oldunAna aksam uyuya kaldım sabahın korundede uyandım
3adetmandalına soydum yıyorum kahvaltıdan sonra esım uyuyacak ısten geldı bende dunaksam ızlıyemedıgım dızıyı ızlıcem
benim kvde bu hafta geldi yemeğimi işimi yaptı sağolsun valla bende memnunumgünaydın, ben de saatlerdir uyanığım da yapacak bişey bulamadığım için yatakta dönüp duruyorum, bilsem burda muhabbet erken başlıyor oktan gelirdim...kızlar bu arada kvlerinizle ilişkilere maşallah diyorum, bu devirde nerde geline bakan yemek yapan kv, kıskandım
gözün aydın canım yanındaki bayana da çok üzüldüm allah yardımcısı olsun eşine de akıl fikir versinmerhabalar herkese
dün hastaneye gittim,2 li test için.şükür ense kalınlığı iyi çıktı. kan sonucunu bekleyecekmiş doktor.hayırlısı bakalım.
hastanede çok ağladım sıra beklerken.bir kadın vardı ilk bebeğiymiş,yaşını sorma dım ama 35 in üstündeydi sanırım...ikilisi riskli çıkınca direk amniyosentez yapmışlar down sendromu teşhisi koymuşlar.23 haftalık bebek.kocası da aldır o çocuğu doğurursan ben sevmem diyormuş kadın perişandı.sürekli ağladı.hatta benden önceydi sırası.doktora yalvarıyordu.normal olma ihtimali var mı diye.benimde down lu bir kardeşim oldu daha sonra öldüğü için biliyorum acısını..Allah yardımcısı olsun.
sizler de iyisinizdir inşallah bebeklerinizle.
gözün aydın canım doktorun iyi dediyse sorun yoktur takılmaKızlar bugün ikili testimizi yaptırdık. Ense kalınlığı 1,17 çıktı. Çok iyi dedi doktorumuz. Ama burun köküne bakmadı galiba. Onunla ilgili bir şey söylemedi. Anlamadım
cnm gözün aydınburnunu görmüştür o görmese sorun var derdi zaten takma kafana.bebişin iyiymiş çok şükür..cinsiyet tahmini yaptımı
Kızlar bugün ikili testimizi yaptırdık. Ense kalınlığı 1,17 çıktı. Çok iyi dedi doktorumuz. Ama burun köküne bakmadı galiba. Onunla ilgili bir şey söylemedi. Anlamadım
Hava,istanbulda yaz gibi eger boyle olmadaydim bugun oglum ve ben ve esim piknige gidicektik gidemeseydik ben temizlik yapar oglumuda alir arkadasima giderdim ods ayagini kirdi platin takildi yatiyor evde bebegide bir yasinda
Insallah hersey gecmistir Allahim aysuncum sen kac gun kanama gecirmeden gecirdigin oldu 4 gundur masallah iyiyim ama mutlaka leke veya az az kanama oluyo
Canim bir hafta 10 gun oldu kanamadan geçirdiğim. Bu kez iki haftayi bul rsa ozaman rahatlsrim.
Kahve lekem geliyor gene ama artik onu takmiyorum.
hadı ya okadarzamansonra normal kanama olarak geldı yanı bendende kahve gelıyo takmadım kafaya yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?