3 kat utu ve gelinler artacak. Oyyyyy oy bir tane gelin fikri batarken ikinci gelin fikrini sevmedim benen doğrusunu sen bilirsin, çünkü çektiğini de bi tek sen bilirsin...yaşın genç, alınsa bile yine anne olursun...Allah sabır sıhhat versin sana ve oğluna
tek yapabildiğimiz dua etmek, keşke daha fazlası gelse elden
geçmiş olsun...iki oğluşun olacak demek..sanırım benim de:)
jenny ankadaraydın değil mi? hangi dr? hangi hastane?
söylemedibenim dr çok rahat zaten...foto da vermiyor, Allahtan 2. bebek de, ben de çok üstünde durmuyorum, akışına bırak, rahat ol, endişelenecek bi durum görürsem söylerim vs diyo
oğluşum daha iyi...2.de oğluş sanırım, senin de 2 erkek..işimiz zor 1 koca,2 erkek çocuk ya da şöyle mi desek tek prenses hala biziz
amin sağol canım senin plesanta yukarı çıkmaya başladımı? inşalah bizimkide çıkar sanırım 24. haftaya kadar çıkması gerekiyomuş
Geçmiş olsun arkadaşım bursa da kime gidiyorsun??
3 kat utu ve gelinler artacak. Oyyyyy oy bir tane gelin fikri batarken ikinci gelin fikrini sevmedim ben
Son kontrolde cikmaya baslamis demisti doktor bakalim yarin kontrole gitcem ins cikiyordur canim
Mide yanması ve mide ekşimesinden nefret ediyorum...
Doktorum şurup verdi, içsem mi - içmesem mi diye düşünüyorum..
Öldürecek bu rahatsızlık beni :18:
Dun gece 1 1 den beru kanamam var uzatmiyayim bugun aksak ustu yada yarin sexeryan olacagim kizlar Allah sizlerin evlatlarini korusun benim hayatimda sikintiya giriyormus dr bebegin sutu bitmek uzere muhtemelen suyum geliyi anlamuyorum en dogru karar bu diyor
Allah sizlere hic birinize aci vermesin
geçmiş olsun gaviskon mu verdi doktorun
Sağol pınarcım evet Gavıscon verdi doktorum..
Sende mi kullanıyorsun?
yok canım ben kullanmıyorum ama bulantılarımdan dolayı hastaneye yattığımda yanımda olan hamile bayana verdi doktor ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi hamiilelikte hep verilen bir şurupmuş ve benimde bi kere midem ağrımıştı verdiler bi kerede hemen kesti bence içmende sorun yok
İçimi rahatlattın canım çok sağol
Gece yatmadan önce içmem gerekiyordu, birazdan uyurum içeyim bari çok thanks
Cok saol. Acibadem Cemile Alcay cnm. Sen de Bursadasin sanirim hangi semt
Bugün karnımın gerildiğini hissediyorum. Bi de çok sert. Neden acaba? Bayramdan beri yazamıyorum. Ara sıra yazılanlara bakıp çıkıyorum. Ctesi bebeğimi görcem. Dörtlü test var. Ondan sonra haberleri yazarım artık:)
kızlar ilk do tetanoz aşınızı oldunuz mu bana 16.haftada gelmemi söylemişti sağlık ocağındki hemşire ama korkuyorum çok acıyor falan diyorlar yaptıran var mı?
merkezdeyim canım.bende medikalpark ahmet yılmaz a gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?