2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

yok canım doğru arkadaşa yazdında ben sohbete katılmak istedim... Amin canım amin... Hakkımızda Hayırlısı ne ise o olsun. Sağlıklı olsunlarda tabi 2 kız olunca bizimde içimizden geçen erkek...bakalım kısmet

kızlar ilk do tetanoz aşınızı oldunuz mu bana 16.haftada gelmemi söylemişti sağlık ocağındki hemşire ama korkuyorum çok acıyor falan diyorlar yaptıran var mı?

ben olmadım henüz.bu hafta için gel de yapalım demişti.müsait bi vakitte gidicem. ama ilkinde olmuştum iki dozdu sanırım acımıyor pek korkmana gerek yok.şimdiki iğneler çok hafif sadece ilacın girdiğini hissediyosun sonrasında bişey olmuyo.kendini sıkma iğne olurken bi sorun olmaz...

Kızlar yarım saat sonra ikili için randevum var. Hazırlanmaya gidiyorum ben şimdi, bi giyineyim süsleneyim bebiş için. Üstüne de kocaman bi çikolata patlatırım. Ohhh, misss.. Hastane arka sokağımda olunca randevudan 5 dak. önce çıkmak yetiyo evden :) Eşim de gelir heralde birazdan. Hem heyecan hem stres sardı çok fena. Dua edin bana... Cutemom, aklımdasın canım, iyisindir umarım..

Canım tebrik ederim çok sevindim. Hangi doktor yaptı doğumunu? Batıkentteki bilgi dimi? Doğum ücreti ne ödediniz? Oradan Lokman Hekime hasta transfer geldiğini gördüm ben yaa onun için tereddütlerim var. Lokman hekimle ilgilide tereddütlerim var Senin adına çok ama çok mutlu oldum tekrar tebrik ederim. Rabbim hayırlı evlat eylesin.

Canım hayra yor hayır olsun. Gönlünü ferah tut. İyi haberlerini bekliyoruz.
Hoşbulduk tatlım:)) benimde Perşembe kontrolüm var en son 3 hafta önce gitmiştik erkeğe benziyor demişti bakalım şimdi ne diyecek bu arada benim karnım ara sıra ağrıyor sizlerde de var mı

Benimde şiddetli olmamakla birlikte bazen ağrıyor karnım

Merhaba Cutemom
Benim de ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. 20 haftalıkken ve hiçbir sorun yokken bebeğin suyu gelmeye başladı.Hemen hastaneye yatırıldım. 1 Hafta boyunca hastanede yattım ve bi mucize olmasını bekledik. Çünkü bebeğimin suyu gelmeye devam ediyordu ama bebeğim hala canlıydı. Plesantam hasar görmüş ve biryerinden delinmişti. sürekli antibiyotik tedavisi gördüm. fakat yine de yapılan hiçbirşey doğuma engel olamadı. 1 haftanın sonunda kanamam oldu ve doktor bebeğin artık doğacağını söyledi. rahim açılmaya başlamıştı. ama benim hala hiç sancım yoktu. yarım saat suni sancı verildikten sonra bebeğim dünyaya geldi ama yaşamıyordu malesef.çok küçüktü çünkü...(

Sana tavsiyem hemen karar verme iyi bir doktora görün. hatta farklı farklı doktorlara görün. böyle durumlarda bazen mucizeler gerçekleşebiliyormuş.hakkında hayırlısı neyse o olsun .Seni şu an çok iyi anlıyorum..ama bak ben şimdi yine hamileyim. ve hamilelliğimin 16. haftası içindeyim.

Günaydın kızlar bir kaç gündür girmiyordum hastanede yattım çünkü. Pazar günü sabah kalktığımda ani bir karın ağrım oldu. Ağrıdan iki büklüm kaldım. Ağrı sıklaşınca da hastaneye gittik hemen. Her yer kapalıydı zaten tıp fakültesine gittik. Hemen bebeğime baktılar bebek iyiydi çok şükür hemen bana bi serum bağladılar tahlil yaptılar. Ve yatışımı gerçekleştirdiler. Büyük ihtimalle bağırsaklarımı bozmuşum ishalden dolayıu da ağrı çekiyordum. Asistan doktor hiç bir şeyin yok sonuçlar iyi çıktı dedi. Ertesi gün de zaten tıpta amniyosentezim vardı doktorum geldi ben girdim amniyosenteze. şimdi de sonuç bekliyorum inşallah rabbim güzel bir sonuç verir elimize. 3 hafta bekleyecekmişiz sonucu. Bu bekleme süreci biraz stresli geçecek galiba

Tam test dönemindeyiz kızlar bu hafta ne kadar çok kontrole ve teste giden var. İnşallah sonuçlar hepimizin yüzünü güldürecek şekilde olur

Kızlar benim için zaman geçmek bilmiyor. Çok endişeleniyorum nasıl geçicek bu hamilelik diye. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Çok sıkılıyorum evde duramıyorum hiç tek başıma kalamıyorum(

Günaydın kızlar bir kaç gündür girmiyordum hastanede yattım çünkü. Pazar günü sabah kalktığımda ani bir karın ağrım oldu. Ağrıdan iki büklüm kaldım. Ağrı sıklaşınca da hastaneye gittik hemen. Her yer kapalıydı zaten tıp fakültesine gittik. Hemen bebeğime baktılar bebek iyiydi çok şükür hemen bana bi serum bağladılar tahlil yaptılar. Ve yatışımı gerçekleştirdiler. Büyük ihtimalle bağırsaklarımı bozmuşum ishalden dolayıu da ağrı çekiyordum. Asistan doktor hiç bir şeyin yok sonuçlar iyi çıktı dedi. Ertesi gün de zaten tıpta amniyosentezim vardı doktorum geldi ben girdim amniyosenteze. şimdi de sonuç bekliyorum inşallah rabbim güzel bir sonuç verir elimize. 3 hafta bekleyecekmişiz sonucu. Bu bekleme süreci biraz stresli geçecek galiba​

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun, geçti mi rahatsızlığın? Strese girme hiç, güzel sonuçlar alırsın inşallah:13:

selam kızlar...Aysun çıktı mı sonuç?
Cute nasıl acaba?
Canim arayan olmadi hala bekliyorum bakalim bugün arayn olacakmi.
Ilgin icin sagol fatos

Cok gecmis olsunn canim.
Bilmezmiyim ne zor geciyo zaman.ilk gunler kolaydi da sonuc gelmeye yakin gecmiyor zaman.
Benimde bugun 18.gun oldu 15 gunde belli olacakti gecikti..
Insallah bekledigimize degrr sevinc gozyaslari dokeriz inşallah. :26:

aysunaycım sen bebeğin kalp atımı nı duymaya gittin mi canım amniyosentezden sonra. Düşük riski varmış ya kalp atımını duymaya gerek var mı iğneyi çıkardıktan sonra doktorum gösterdi bak kalp atımı burda bebeğin iyi diye ama sonrasında takip etmek gerekiyor mu acaba

doğrudur çalışmak yorucu ama çalışmayınca bende evde inanılmaz sıkılıyorum bunaltı geliyo. ben kamuda çalışıyorum 3. bebişim olacak bu. ilk bebeğime hamileyken çalışmıyordum. onu biraz büyütünce sonradan işe girdim. senin belki bir tane çocuğun olsaydı çalışmamak bu kadar koymazdı sana yoldaş olurdu. inş. bebişini sağlıkla kucağına alırsın

kızlar bebekler eğer cinsiyetini göstermezse geç öğrenilirse genelde kızdır diye duydum erkek bebek 13-14 haftada belli edermiş kendini bakalım doğru çıkacakmı

Bana 13. haftamda erkek dediler ama dun kesin kız dediler:) Biz alışveriş yapmaya bile başlamıştık değiştircez artık:)

Ruhsuz kadin!!
Bizler nasil heyecanla gidiyorz kontrollerimize
Gece uyuyamiyorm hatta ben
Bunlarda sanki bedava hayrina bakiyor sinir oluyorm drlara

aynen yani. şimdi önümüzdeki hafta gideceğim diye heyecanlanmaya başladım bile. bir de onların tavırlarına bak. günde 20 hamileye bakman benim umrumda değilim ki, benim bebeğim bana özel

Canim benimii harmony test amniyosentez olmadim..ama ayni sayilir kromozom analizi ve dawn sendromu olup olmadigina bakilacsk:26:

Ama eltim amniyosentez yaptirdi.sonrasinda sonuc cikana kadar gitmadi doktora..hatta ilk 3-4 gun hep yatti dusuk riskinden dolayi.herseyi iyi cikti sukur.

Bizimde oyle cikacak ins.cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…