ay tatlım ilk bebeğim kızım erkek istiyordum diyen bi arkadaşa yazıcaktım sana yazmışım:) ama senin hakkın şimdi erkek bebek 3.ye olmasa da sana bişey söyliyim dayımın 4 kızı var şimdi 2si evlendi 2si evde öğrenciler onlar toplanınca koşa koşa gidiyorum böyle şenlikli bereketli mutlu ev görmedim hep onlarda kalırdım çocukken. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
kızlar ilk do tetanoz aşınızı oldunuz mu bana 16.haftada gelmemi söylemişti sağlık ocağındki hemşire ama korkuyorum çok acıyor falan diyorlar yaptıran var mı?
sonunda ayın 8 inde normal bir şekilde doğumumu yaptım ve kızımı kucağıma aldım çok şükür :)
doktor için kesinlikle tavsiye ederim ve ankarada doğumunu hangi hastanede yapmaya karar verememiş olanlar için kesinlikle bilgi hastanesini tavsiye ediyorum. hepiniz sağ sağlim alın inş. bebişlerinizi kucağınıza :)
Bugün bebeğim hareketleri, özellikle baş parmağını emmesi, okka gibi olan burnu, poposu =)
Hiç aklımdan çıkmıyor...
Kafamı yastığıma koyduğumda gözümün önüne geliyor görüntüsü..
Rabbim bu güzelliği herkese yaşatsın..
Huzur dolu bir uyku beni bekliyor..
İyi geceler bacılarım..
Allah rahatlık versin meleklerinizle sizlere
Sanırım çok kafaya taktığım için bütün gece apır sapır rüyalar gördüm. Sabah kalkıyorum, dr.a gidiyorum, usg'ye bakıyor. Kalp atışları durmuş nerdeyse 1 ay olmuş hemen almamız lazım diyor... Diğerinde usg'de bakıyor 4 tane kolu var... Bunun gibi daha neler neler gördüm. Sıçrayarak uyandım durdum. Başım ağrıyo şuan doğru düzgün uyuyamadığım için. Randevu 11'de. Zaman geçmiyo...
Hoşbulduk tatlım:)) benimde Perşembe kontrolüm var en son 3 hafta önce gitmiştik erkeğe benziyor demişti bakalım şimdi ne diyecek bu arada benim karnım ara sıra ağrıyor sizlerde de var mı
Dun gece 1 1 den beru kanamam var uzatmiyayim bugun aksak ustu yada yarin sexeryan olacagim kizlar Allah sizlerin evlatlarini korusun benim hayatimda sikintiya giriyormus dr bebegin sutu bitmek uzere muhtemelen suyum geliyi anlamuyorum en dogru karar bu diyor
Allah sizlere hic birinize aci vermesin
Kızlar benim için zaman geçmek bilmiyor. Çok endişeleniyorum nasıl geçicek bu hamilelik diye. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Çok sıkılıyorum evde duramıyorum hiç tek başıma kalamıyorum(
Günaydın kızlar bir kaç gündür girmiyordum hastanede yattım çünkü. Pazar günü sabah kalktığımda ani bir karın ağrım oldu. Ağrıdan iki büklüm kaldım. Ağrı sıklaşınca da hastaneye gittik hemen. Her yer kapalıydı zaten tıp fakültesine gittik. Hemen bebeğime baktılar bebek iyiydi çok şükür hemen bana bi serum bağladılar tahlil yaptılar. Ve yatışımı gerçekleştirdiler. Büyük ihtimalle bağırsaklarımı bozmuşum ishalden dolayıu da ağrı çekiyordum. Asistan doktor hiç bir şeyin yok sonuçlar iyi çıktı dedi. Ertesi gün de zaten tıpta amniyosentezim vardı doktorum geldi ben girdim amniyosenteze. şimdi de sonuç bekliyorum inşallah rabbim güzel bir sonuç verir elimize. 3 hafta bekleyecekmişiz sonucu. Bu bekleme süreci biraz stresli geçecek galiba
Günaydın kızlar bir kaç gündür girmiyordum hastanede yattım çünkü. Pazar günü sabah kalktığımda ani bir karın ağrım oldu. Ağrıdan iki büklüm kaldım. Ağrı sıklaşınca da hastaneye gittik hemen. Her yer kapalıydı zaten tıp fakültesine gittik. Hemen bebeğime baktılar bebek iyiydi çok şükür hemen bana bi serum bağladılar tahlil yaptılar. Ve yatışımı gerçekleştirdiler. Büyük ihtimalle bağırsaklarımı bozmuşum ishalden dolayıu da ağrı çekiyordum. Asistan doktor hiç bir şeyin yok sonuçlar iyi çıktı dedi. Ertesi gün de zaten tıpta amniyosentezim vardı doktorum geldi ben girdim amniyosenteze. şimdi de sonuç bekliyorum inşallah rabbim güzel bir sonuç verir elimize. 3 hafta bekleyecekmişiz sonucu. Bu bekleme süreci biraz stresli geçecek galiba
Canim arayan olmadi hala bekliyorum bakalim bugün arayn olacakmi.selam kızlar...Aysun çıktı mı sonuç?
Cute nasıl acaba?
İlk bebeğin ve çalışmıyorsun o zman
aysunaycım sen bebeğin kalp atımı nı duymaya gittin mi canım amniyosentezden sonra. Düşük riski varmış ya kalp atımını duymaya gerek var mı iğneyi çıkardıktan sonra doktorum gösterdi bak kalp atımı burda bebeğin iyi diye ama sonrasında takip etmek gerekiyor mu acabacanim arayan olmadi hala bekliyorum bakalim bugün arayn olacakmi.
ılgin icin sagol fatos
Cok gecmis olsunn canim.
Bilmezmiyim ne zor geciyo zaman.ilk gunler kolaydi da sonuc gelmeye yakin gecmiyor zaman.
Benimde bugun 18.gun oldu 15 gunde belli olacakti gecikti..
ınsallah bekledigimize degrr sevinc gozyaslari dokeriz inşallah. :26:
evet ilk bebeğim. şu anda çalışmıyorum. sanırım birazda bu yüzden oluyor. 6 ay öncesine kadar çalışan bir kadındım. fakat çok enteresandır ki çalışmamak bana şimdi özelliklede hamileyken çok koymaya başladı(
kızlar bebekler eğer cinsiyetini göstermezse geç öğrenilirse genelde kızdır diye duydum erkek bebek 13-14 haftada belli edermiş kendini bakalım doğru çıkacakmı
Ruhsuz kadin!!
Bizler nasil heyecanla gidiyorz kontrollerimize
Gece uyuyamiyorm hatta ben
Bunlarda sanki bedava hayrina bakiyor sinir oluyorm drlara
Bana 13. haftamda erkek dediler ama dun kesin kız dediler:) Biz alışveriş yapmaya bile başlamıştık değiştircez artık:)
aysunaycım sen bebeğin kalp atımı nı duymaya gittin mi canım amniyosentezden sonra. Düşük riski varmış ya kalp atımını duymaya gerek var mı iğneyi çıkardıktan sonra doktorum gösterdi bak kalp atımı burda bebeğin iyi diye ama sonrasında takip etmek gerekiyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?