kızlar ben ilk test yaptırdığımda 38 çıkmıştı doktor takip edicez değeriniz biraz düşük dedi iki gün sonra 29 çıktı doktor düşmeye başlamış muhtemelen kimyasal gebelik oluşmuş dedi ertesi akşam kanamam oldu acil olarak gittim 28 olmuştu düşük oluşmuş dedi iki gün sonra yine gittim 21 düştü doktor tamamen temizlenene kadar bakıcaz 1 hafta sonra gelin dedi. sonra kanama bitti 1 hafta geçti gitti 157 ye yükselmişti anlayamadım doktor dış gebelik olabilir yada belki normale dönmüştür dedi iki gün sonra gittim 311 olmuştu doktor yine aynı şeyleri diyince birkaç gün sonra başka doktora gittim hcg yaptılar 934 olmuştu doktor bir büyüme var hemen kötü düşünmeyelim dış gebelik falan onlar fasa fiso dedi 15 gün sonra gel ultrasonda görücez dedi. Şimdi gün sayıyorum bi an önce bebeğimi görmek için inşallah iç gebeliktir normal olmuştur herşey...Dua edin kızlar inşallah güzel olur herşey sağlıklı hayırlı bir bebeğim olur...böye bir durum yaşayıp sonra bebeğini kucağına alan var mı
canım ben ilk defa duydum değerin düşüp yeniden çıkmasını inşallah normal gebeliktir kötü bişey getirme aklına hep olumlu düşün