• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar ben ilk test yaptırdığımda 38 çıkmıştı doktor takip edicez değeriniz biraz düşük dedi iki gün sonra 29 çıktı doktor düşmeye başlamış muhtemelen kimyasal gebelik oluşmuş dedi ertesi akşam kanamam oldu acil olarak gittim 28 olmuştu düşük oluşmuş dedi iki gün sonra yine gittim 21 düştü doktor tamamen temizlenene kadar bakıcaz 1 hafta sonra gelin dedi. sonra kanama bitti 1 hafta geçti gitti 157 ye yükselmişti anlayamadım doktor dış gebelik olabilir yada belki normale dönmüştür dedi iki gün sonra gittim 311 olmuştu doktor yine aynı şeyleri diyince birkaç gün sonra başka doktora gittim hcg yaptılar 934 olmuştu doktor bir büyüme var hemen kötü düşünmeyelim dış gebelik falan onlar fasa fiso dedi 15 gün sonra gel ultrasonda görücez dedi. Şimdi gün sayıyorum bi an önce bebeğimi görmek için inşallah iç gebeliktir normal olmuştur herşey...Dua edin kızlar inşallah güzel olur herşey sağlıklı hayırlı bir bebeğim olur...:49::49::49: böye bir durum yaşayıp sonra bebeğini kucağına alan var mı

canım ben ilk defa duydum değerin düşüp yeniden çıkmasını inşallah normal gebeliktir kötü bişey getirme aklına hep olumlu düşün

fitili ne için kullanıyorsunuz kızlar? benimde hamilelikten önce akıntım çok fazla oluyordu, artık azaldı ama hala akıntım var. sıkıntı değildir herhalde değil mi?

önceside öyleyse ve mikrobik bir durum yoksa akıntı çok normal herkesde aynı olmuyor canım

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

Bugun forum cok sakinnn nerdesiniz kizlarrr

bende bugün dr. gittim haftasına göre kese çok küçük moralim bozuk dr 2 hafta sonra gel kal atışlarını duymazsak bakarız dedi ve emzirdiğim için bebeğin gelişemediğini söyledi:(

Bende kilolu hamile kaldim ondan ne fazla kilo almak nede catlamak istiyorummmm..kakao yagi da duymustum keske ikinci hamilelik yada icuncu hamilecikler olsada cebaplasa

mustela kullanmıştım ben iyiydi birde yeşil kapaklı johnson baby vazelinikullandım hiç çatlağım olmadı ilkinde tek derdim emzirme döneminde aldığım kilolardı

geçen tıpa gittim kızlar bulantısı olanlar sevinsin valla. mide bulantısından yatan hamileler vardı ordaki ebe dediki siz çok üzülüyorsunuz ama biz seviniyoruz mide bulantısından yatan hamilelere bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir mide bulantısı dedi.
Evet hep öyle diyorlar ama bulantı yoksada sağlklı oluyor ben bulantı almıyayım lütfen

Kizlar benim de hic bulantim yok
Doktora sordum neden yok evhamlaniyorum dedim:1:

Daha ne istiyorsun.. cok iyi olmasin rahat rahat gecir hamileligini dedi:1:

bencede canım bulantı çok kötü birşey allah kolaylık versin öyle hamişlere

kızlar ben ilk test yaptırdığımda 38 çıkmıştı doktor takip edicez değeriniz biraz düşük dedi iki gün sonra 29 çıktı doktor düşmeye başlamış muhtemelen kimyasal gebelik oluşmuş dedi ertesi akşam kanamam oldu acil olarak gittim 28 olmuştu düşük oluşmuş dedi iki gün sonra yine gittim 21 düştü doktor tamamen temizlenene kadar bakıcaz 1 hafta sonra gelin dedi. sonra kanama bitti 1 hafta geçti gitti 157 ye yükselmişti anlayamadım doktor dış gebelik olabilir yada belki normale dönmüştür dedi iki gün sonra gittim 311 olmuştu doktor yine aynı şeyleri diyince birkaç gün sonra başka doktora gittim hcg yaptılar 934 olmuştu doktor bir büyüme var hemen kötü düşünmeyelim dış gebelik falan onlar fasa fiso dedi 15 gün sonra gel ultrasonda görücez dedi. Şimdi gün sayıyorum bi an önce bebeğimi görmek için inşallah iç gebeliktir normal olmuştur herşey...Dua edin kızlar inşallah güzel olur herşey sağlıklı hayırlı bir bebeğim olur...:49::49::49: böye bir durum yaşayıp sonra bebeğini kucağına alan var mı

ilginçmiş doğrusu belki çoğul gebelikti teke düştü diğeri gelişti inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

inşallah sağlıklı bir gebeliktir canım bebeğin tutunur sana...

ayy kızlar günler çabuk geçse biz cinsiyetleri öğrensekte hayırlısıya alışverişe başlasak ben çok sabırsızlanıyorum....

Kızlar bu topigee ilk girenlerdenim ama doktor büyümemis dediği icin ve 10 gündür kanamam oldugu icin kendimi daha ait hissedemiyorum buraya yarın allahin izniyle doktora gidicem kalp atışlarını duyunca aranıza tam katilcam ne en olur dua edin bana

hayırlısı olsun tatlım, inşallah güzel haberler alırsın :nazar:

kızlar merhaba :3:

10 gün önce yazıyodum buraya ama bir süredir izindeydim giredim hiç. sayfa almış başını gitmiş :21::21:
kontrole gittim bugün, ikizmiş benim bebişler :53::53: zaten tedaviyle olduğu için ihtimal vardı ama ben çok korkuyordum...hala da ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ama Rabbime bin şükür, sağlıklı olsunlar da alışırım ikiz fikrine sanıyorum ki :16::16:

Canım nasılsın?Maşallah ikizler geliyor:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Özelden kaç kere mesaj atmaya çalıştım sana mesaj kutun dolu:(((
Kalp atışlarını duydun mu bebişlerin?Çok sevindim seni burada gördüğüme:)))

canım doktorumu aramadım haftaya cuma gidicem o zaman bakar çıkmayan bir iki sonuç vardı çünkü...ama benim anlamadığım benim hep düşüktü tsh bu sefer nie böle takıldı kafama...

Evet tsh tiroidlerle alakalı canım...

Bulantım yok benimde hala sadece eskiden sevdiğim birkaç şeyi şimdi canım istemiyo içim almıyo anneme sordum o ben hiç bilmiyordum öle bulantı falan hiçbirinizde yaşamadım dedi...

Gözün aydın canım darısı bize inşallah bizde cumaya görcez bi aksiik çıkmazsa...
tsh kaç çıktı canım senin

canım ben ilk defa duydum değerin düşüp yeniden çıkmasını inşallah normal gebeliktir kötü bişey getirme aklına hep olumlu düşün

çok saol canm inşallah kötü düşünmüyorum tabi. şu 2 eylül gelsede doktora gidip ultrasonda baksak nasıl olduğuna inşallah iç gebeliktir ve herşeyden önce sağlıklıdır...

Back
X