- 1 Ağustos 2013
- 136
- 42
- 48
slm cnm benım sat 4 cnm ya ama soyle bıse var ben kk.nunkınde hesaplama yaptım baska sıtelerınkınde bdt 10 nısan olarak gozukuyo benımde kafam karısık bu konuda ama aramızda 1 guncuk var zaten cnm sen sımdı gıtsen emınım kaalp atısını gorursunkelebekalbim selam seninde sat 5 miydi muhtemel doğum tarihini görünce merak ettim benimde öyle de ben daha hiç doktora gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum

cnm nufus kaydını yasadıgın yere aldıysan ve de kalp atısını duyduysan bebenın cok gec kalma gıt bıldır derım ben..cunku onlar cogu testı ucretsız yapabılıyo ve sana ası tarıhlerını verıyolar te.lını alıyolar unutursan arayıp haber verıyolar ben kaybettıgım ılk gebelımde benı arayıp kendılerı bulmustu sokak sokak aramıslar benı ben 7 aylık evlıydım ama kayıtlara sadece hamılelıgım gecmıs bı de kızlık soyadımla arıyolarmıs dusun yanı evlı oldugum bıle gozukmemıs sıstemdeKızlar sağlık ocakları geblik takibini yapıyormuş aşıları falan yapıyormuş ne zaman olacak ben daha sağlık ocağına kayıt yaptırmadım henüz bu ile yei taşındım da ağırdan aşlıyorum acelesi var mı acaba

Benim sabahları bulantım oluyor ama açlık hissediyorum tam yemeğe oturcam şişkinlik hissediyorum.![]()
hadı yaa yemek konusunda 2 gundur zaten cnm ıstemıyo da doğruduzgun bıse masaya dahı zorla oturuyom mecburı

bılıyo musun bende su ıcme konusunda oyleyım su 2 gundur canım su ıcmeyı cok ıstıyo ama ıcınce mıdem bulanıyo yada agrıyo gıbı bıse oluyo az az içmeye calısorum