• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selamm nisan anneleri nasılsınız?
Ben oğlumdan fırsat bulup giremez oldum, bulduğum her fırsatta da uyur oldum :)
Bugün 6 haftalık olduk :nazar:
Salı günü kesemizi gördük kalp atışı için 2hafta sonra çağırdı dr.um
Ama sürekli ayakta olduğum için biraz sancım oluyor progestan almaya basladım
Hafif kahverengi akıntım da olabilirmiş.

Rabbim meleklerimizi korusun, bizim de yardımcımız olsun:16:

Bu arada en büyük sorunumu yazmayı unutmuşum
Oğlumu memeden kesmem için en fazla 15 gün müsaade etti dr.um ama ikimiz de çok zorlanıyoruz :5:
Hayırlısıyla bunu da bir atlatsaydık

arkadaşlar pazartesi günü beta hcg değerim 18.25 ml idi. bugün tekrar baktırdım 73.33 ml olmuş 2 günde 4 katına çıkmış acilden giriş yaptığım için kontrole yarın gitcem ama ama arkadaş vasıtasıyla kadın doğumcuya gösterdik düzenli gebelik demiş inşallah sorunsuz devam eder

Sende benim gibi cok erken ogrenmissin tebrik ederim canim hayirli olsun

tatlım ne kadar çok bilirsek o kadar takıyoruz kafaya
kardeşim hamile olduğunu ogranir öğrenmez ciciler almaya başlamıştı bebişine
şimdi ben burda okuyorum bebğini düşürenler kalbi duranlar vs elimde olsa kimseye sölemicem bile ya bişi olursa diye

ben almanyadan betül yeni katildim bu siteye cok heycanliyim bugün doktora gittim ve hamile oldugumu ögredim 4 senedir evliyim ve 1bucuk senedir cocuk istiyordum bugünde ögrendimki 23.nisan 2014 de insallah sag saglim kucagima almayi nasip eder Allah :16::emir_bebek:

Hayırlı olsun canım inşalah Allah tamamına erdirir

yeni hamişler hayırlı olsun tebrik ederim :)))
kesesını görüp pıt pıtları duyanlar gözünüz aydınn :)))
bizimde az kaldı dr amcaya gıtmemize pazartesı veya salı :)))
kızlar kımselere soyledınızmı benım ailem biliyordu eşimde küçük halasına soyledı baska kımse bılmesın dedık :))) ama ordan oraya yayıldı su an herkes bılıyo :))):9::9::9::9::9::49::49::49::49::48::48::48::48::48: ben bu bıdıkları cok seviyommm :40: :))

Hayrlı olsun canım.bende pazartesini bekliyorum ama dün süpriz bi sancı ile koştm doktora gördük minigimi.darisı sana inşlh bende pazartesi yine gitmek istiyorm insan cok tuhaf oluyo ya

merhaba 2014 nisan ayının güzel anneleri günüm geçince sizin gibi bebeğimi büyüteceğim takip edeceğim sanıyordum ama maalesef sabah regl oldum artık mayıs ayına inşallah diyeyeyim belki bebeğim evlilik yıl dönümü hediyem olur inşallah güzel anneler dualarında bizleri bebek hasreti çekenleri unutmayın :16::16::16::16::16:

evdeki tadilat bitti şükür
ama dolaplarım camlarım berbat bana yardım etceklerine bide benden iş beklıyolar
eltim taşındı yemek gönderiyim dedim o buraya gelecekmiş hemde 7 8 kişi yanında ne yapcaksam ben :47::47:
neyse ben yemeğimi yaparım yeterse yeter yetmezse benm sorun değil:33:
siz naspıyosunuz
Ankaradan kimler var? Hangi hastane hangi doktor?
dr sevgi uçar cok memnunum :16:
Günaydın kızlar ,
Bu sabah kahvaltıda canım cektıgı ıcın börek yedim
sımdıde mıdem karısıyor yıne bulandı bulanacak hissi belki bulansa kussam daha rahat hissederim bilemiyorum :S
doktora gitmeme 2 gün kaldı
kalp atışları baslamış olması gerekki midem bulancak gibi oluyor oglumdada boyle oluyordum
bugun normalde 6+1 ama su cetvel 2 gun gerıden hesaplıyor 11 temmuz 17 temmuz 1. hafta 24 temmuz 2.hafta 31.temmuz 3.hafta 7.agustos 4.hafta 14.agustos 5.hafta 21.agustos 6.hafta
bugun 6+1
kaldıracagım sanırım bu cetvelı yahu
aynen cetvel sinirimi bozuyo zaten 4 gün geriden gelıyo ctesi bakalım ara ne kadar olacak :18:
etli çif köfte yemıyorum hayatım boyuncada hıc yemedım ben gocmenım cıg kofteyı kefsedelıde cok olmadı hanı
o yuzden zararı yok dıye yıyorum ben
etsiz çiğ köftenın zararı yok zaten denetleme getirildi katkı maddeside koyamıyolar artık
merhaba bende allah kısmet ederse 2014 nisan annesi olacağım inşallah

bursa dayım
yaş 27
hiç canlı yok ama 7 düşük var
yani 8. hamileliğim
sat 12 temmuz
18 nisan gözüküyor doğum inşallah

listeye eklermisin
kader arkadaşım
şükür benm 8 değil ama 5.:14:
senın sebep ne kaç haftalık düşükler :26:

ben girince sohbet bitmiş oluyo ben yokken sayfalar ilerliyo :19::19:
neyse cıkmam lazım sohbete dışardan katılırım artık napıyım :27:

öğlen yemeğini yemekhanede yiyim dedim ama ekmek ve turşu harici kalanları tırtıkladım durdum. yiyemiyorum salçalı sulu yemek. normalde çok severim hiç sorunum yoktur... sonra acıktım tabi..kocaman bir sandviç ekmeğine tost yedim ve ohhh dedim dünya varmış :9::9: hep kuru şeyler istiyor canım, ya da bol limonlu salata... içim kuruyacak böyle giderse :50:

bendede kist cikti canim hic haberim yoktu ama doktorlar hicbisey olmaz kaybolur kendi kendine dedi.hemde buyuk görunuyodu benimki:emir_bebek:

Canım benim kistler çok ve bayağı büyük görünüyorlar ama:(((
Yarın tüp bebek doktoruma gideceğim.O doktor başından beri takip etmediği için yanlış yönlendirmiş olabilir dedi yarın gel bakalım dedi.Umarım kötü bişey çıkmaz:14::14::14:

Back
X