merhaba arkadaşlar
HIRSIZI
canım geçmiş olsun allahtan kafasını çarpmamış, insanıoz işte anlık bunlar oluyor böyle 2 gün öncede ben düşürdüm kzımı, ablası wc deydi anne gel popomu sil dedi, yapamadım ( büyüğü yapınca temiz olmuyor diye beni çağırıyor ), bende küçük kızımı ablasının yatağına koydum korumasınıda kaldırdım wc yw girdim küt bir ses koştum yüz üstü ağladı bayağı vücuduna baltım kafasına baktım bir şey göremedim ne şekilde düştüğünü görmeyince de korktum, eşimi aradım oda nöbetteydi geldi dr götürdük, oda baktı bişey yok dedi 2 saat buralarda dolanın uymasın kusarsa hemen getirin dedi 2 saat hastane civarında oyalandık gece gece, sonra dr. gösterip eve geri geldik, benim büyük kızım 3,5 yaşında şimdiye kadar hiç böyle bir şey yaşamayınca çok korttum
dışarı konusunda bizimkide aynı , dışarıda gezip geldiğimiz günler daha rahat oluyor, 2 gün yağmur vardı çıkamadık kapının arkasına gidip gidip ağlıyor
ardaannesi3
sana da kolay gelsin kendi çocukların yetmiyor birde akrabaların ki off off bide insanın kendi çocuğu olmayınca zor oluyor ne bileyim yemeği beğenmez, bir şey söylersin alınır falannn