- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
Sağol ama izin haftasonu olduğu için izin alamıyorum bu arada çok sinirliyim kayınvalidem lenfoma demiştm ya eşime evvelsi gün duruyu belki bir daha göremem demiş eşimde ne oldu demiş oda geçiştirmiş sonra babasını aramış dışarıdaymış babasıda hiç oralı olmayınca saklıoyor diye düşünmüş dün akşam ağlıyor face resmi ver bereli acaba saçı yok ondanmı taktı diyp ağlıyor çok üzüldüm oturup ağladık partonuda bu arada kaçtı paramızda kaldı eşim çok üzgünher ikisinide tabi annesi çok daha üzücü bir durum derken ben en iyisi kayınpederimi arıyım dedim aradım evde değilmiş dedimiyi denk geldi eşim kötü dedim birşey varsa söyleyin gelelim ben gerekirse eşime söylemem ama böylede olmaz görmeyince üzülüyor durumu nedir meğersem tahlilleri iyi çıkmış lenfoma deilmiş sadece guatr var nodül varmış onu alsakmı almasakmı diyedoktor izinden gelince karar vericekmiş hr şeyi temiz çıkmış kim söyledi diyor adam benim oğlumun bildiğinden haberim yokki ne zman söylemiş annesi diyor dedei beni arasın yk öyle bir şey ihtimal vardı tetkik yapıldı şükürki çıkmadı dedi nasıl anne bu anlayan anlatsın ?çok üzüldüm eime söyledim allah razo olsun rahtladım dedi çok ayıp ya.Selam iyi hafta sonlari
Masallah, gozunuz aydin canim![]()