kubizm ne güzel yazmışsın bu hepimize ders olsun....benim halacığım vakti zamanında eşinin eziyetlerinden atmış içine atmış içine kanser olmuş sonra bir günlüğünü bulmuş dedemler, ondan sonra babaannem kahrından ölmüş,,,yaaa Yüce Rabbim bizleri kimsenin kahrını çeksin diye getirmedi dünyaya,ama boşanmak çözüm değil asla, kubizmin dediği gibi sen kocanı yola getir evi sal gitsin, boşanan ailelerin çocukları da ortada amannn iki ucu şeyli değnek...Rabbim hepimizin yar ve yadımcısı olsun...
ben; işte ,okulda her ortamda çok dik ,çok kendinden emin, çok adil oldum,bu konuda tevazu gösteremeyeceğim:))) gel görki evlendim eğildim de büküldümde beş para etmez insanlarla muhattap oldumda boğazıma düğümlendi yuttumda da da daaaaaaa

yine çok ezik davranmıyorum ama ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen, eşimin gözü dışarıda değil bana ve çocuklarına çok düşkün,işinde evinde başka hayatı yok bu iyi tarafı, kötü tarafları ailesine karşı dik duramıyor, bizim çıkarlarımızı asla koruyamıyor, vakti zamanında yedirdiklerimizle 1 ev alırdık, ha birde araba parası feda ettik kardeşine şimdi 2 çocukla ev ve araba kredisi ödemek için yırtınıyoruz birazda olsa anladı anladıda ben im yaşadığım stres hakkımı helal etmiyorum, ben iki çocuğumada 2 ay bakabildim sütlerim aka aka toplantılara girdim, kaçkere bluzum ıslandı çıktım toplantıdan , o yüzden benim olanı Rabbim kimseye nasip etmesin, aldıklarıda 2 cihanda ciğerlerine batsın çok ağır oldu ama yaşamayan bilemez

yazmıyorum yazmıyorum bir gaza geliyorum bıktırıyorum sizi, öptüm hepinizi canlar...