Canım kucakta tehlikeli değilmi?valla bizim kız 45dakika hic susmadı ağladı bağırdı ama almadım.bana ck riskli geliyor,ani bir fren herşey olabilir Allah korusun...kardeşim kücükken ön cama fırladı,babam ck iyi araba kulanır,ama önümüze pat diye traktör çıkmıştı.türkiyede saten trafik kuralarına kimse uymuyor.tatlım römer eclipse aldım önce güzel ve sağlamdı ama 13 saat yol geldik memleketten yatısı cok az olduğu için chicco eletta aldım yatısı en fazla olan model bu bnm bildiğim römer tabiki daha iiydi ama benim beklentimi karsılayamadı zaten bnm kız 13 saatın 8-9 saatını yıne kucagımda geldi sadece uyuyunca koyabılıyorum oturmuyo kesınlıklehayata olumlu bakmayı seviyorum poliyanna gibi değil ama gercekten kendimi mutlu etmeyi seviyorum günde 5 dk da olsa kafamı dinleyecek zaman ayırmaya calısıyorum 2 gün yapamazsam depresyona giriyorum hersey batmaya baslıyo o yüzden kesinlikle kendimi şımartmalıyım okuldan geliyorum pijamaları cekıyorum kızımla oynuyorum temızlık çamasır bulasık derken dağılıyorum sonra esımın gelmesıne yakın giriyorum odama saç bas makyaj elbıse giyoyorum aynaya bakıyorum moralım yerine geliyor esim geliyor gülerek kapıdan giriyor benım için suslendın dıye halbukı kendim için yapıyorum safım o da seviniyor aksama yemek yoksada cok yoruldum canım bi öpücük ya dışardan ya 2 yumurta kırıp yiyoruz gıkı çıkmıyor. bizi bizden başkası düşünmüyor valla daha bi gece eşim cocuk bası beklemedı 10bucuk aydır uykusuzum 2 gece ben bekleyım uyu dedi ikisindede kızın ağlamasına ben kalktım yıne duymadı bile o yuzden bende elimden geldiği kadar iş ve yemek yapıyorum olmazsa dağınık kalıyo ama kendim dağınık kalmıyorum