Iyi geceler guzeller

Dun geceden beri ince ince yagmur yagiyor, haba da sogudu. Eskiler bosa dememis mart kapidan baktirir, kazma kurek yaktirir diye
Oglene kadar iyi bitiriyorsun 3 yavruyla canim

Ince isler ancak esler (yardim edecek birisi) evde olunca yapiliyor. Ben haftada 1 kez yapiyorum onu. Diger gunler basit toparlama supurme isleri
Onlara dogru geliyor iste yaptiklari. Senin pasanin da istahi yerinde masallah
Ben veriyorum 6 ayliktan beri canim. 3 defa ust degisiyor hergun, mutfak 3 defa supurulup siliniyor. Yarisini yer, yarisini mama sandalyesiyle gobegi arasina koyar (alip ozellikle koyuyor, kitlik olur diye stok mu yapiyor nedir

). Cani sikilirsa hepsini yere firlatir
Kasik catal kullanmayi biliyor aslinda ama eliyle yeme zevkinden feragat edemiyor. Catali tutup peyniri diger eliyle catalin ucuna geciriyor ama agzina goturmuyor
Afiyet olsun, yarasin

Yakinda kosar minigin
Pasta, kurabiye ve cupcake siparisi verdim. 1 temali revacta zaten. Ona uygun dogum gunu susu de alacagim hafta sonu. Aile arasinda eglenecegiz
Vermissindir canim. Zaten haftada ortalama 1 kg gider dikkat edersen. Ona gore hesap et kac hafta surecegini. 3-4 ayda fistik gibi olursun
Yalniz insallah deni metroda gorup hamile sanan hanimla karsilasmazsin bir daha
Huysuzluktan degil gulum. Kesfetme ogrenme asamasindalar. Canlari sikiliyor, surekli degisik uyaranlar istiyorlar. Sen de yazmissin zaten disarida sesi cikmiyor evde mizmizlaniyor diye. Havalar isinmaya basladi. Hergun parka gotur, evin farkli odalarini tanimasina izin ver. Varsa cevrenizde yasiti bebekler, oyun saati yapin. Hergun birinde toplanin, yavrular oynasin.
Canim 11-12 aylar arasi da buyume atagi oluyor. Zor bir donem geciriyorlar. Sen de cevabi iyi biliyorsun yemek konusunda ama uygulayamiyorsun sanirim. Kasikla vermeye calisma hic. Kendi basina yiyebilecegi seyler pisir, koy onune. Et, haslanmis sebze gibi. Yogurdu ayran olarak ver. Alistirma bardagina koyarsan kendi keyfince icer. Kilosuna ve yedigi miktarlara takilma.
Benim yaramaz gunde 3 defa masaya oturuyor benimle. Yiyecegini masasina koyuyorum. Gozune hos gelenleri yiyor, gerisini firlatiyor

Bazen hepsini yere atiyor. Yenilemiyorum yemegini. Elini yuzunu silip kaldiriyorum sandalyeden. Bir sonraki ogune kadar bekliyor.
Emmesini neden azalttin? Zaten sutumuz azaldi, yakinda emmeyi de birakirlar. Bile isteye azaltmasaydin keske. Illa ki yetiskin tipi beslenmeye gecerler canim.
Pratiktendir o canim. Benim yaptiklarim da hep zahmetsiz basit menuler iste, yarim saatte yapip cikiyorum

Esim benden guzel yapar et yemeklerini
Annene de gecmis olsun canim. Cabucak biter insallah