Ay biz niye aynı şeyleri hissediyoruz bende bugün elim annelerine baktım doğuran doğurana :)) bide biley sorucam senin karnındaki dikiş eninemi yoksa dikine bi kesikmi ? Sezeryanda aynı kesik üzerindenmi keserler bizi acaba yoksa yeni bi kesikmi olur ?
Kızlar çok kötüyüm, bacak ve kasıklarıma krampla ağrılar giriyor. Yürüyemiyorum resmen. Dün tetanoz oldum ondanmı acaba. Halsizim baş ağrısı üşüme titreme bide tansiyonum büyük 89 küçük 49. Noldu bana ya( , sabah doktora gidicem
Kızlar hastaneden eve giderken ve bebeği ilk haftalarda kontrole götürürken ne kullanacaksınız? portbebe mi yoksa oto koltuğu şeklinde ana kucağı mı? benim oto koltuğu var, ama oturma pozisyonu şeklinde pek yatmaya uygun değil sanki, içi çukur gibi yani, içini doldursam yastıkla, battaniyeyle falan bebişim rahat eder mi sizce?
Ay cok guldum :)) doruk, saro, butak hepsi guzel isimler bence :)))Erkek anneleri isim dusundunuz mu???offf deliricem yaaa ısım bulamıyoruzzzz.... Her şeye bir şey buluyoruz doruk dıyorum goruk gibi cıkıyor sarp dıyoruz sap gibi oluyorrr:))))burak vırak vırak gıbı:))) offf bulamayacagız bız
Arabada yolculuk yapacaksa otokoltugu sart canim. Hem de tasimasi kolsy ama yine de sen bilirsin.Kızlar anakucagı ya da oto koltugu olarak da aynı anda kullanılan almasam yaza dogru oto koltugu alsam olmaz mı??? hastaneye falan gotururken battanıyeye sarsam olmaz mı?
Ay cok guldum :)) doruk, saro, butak hepsi guzel isimler bence :)))
Arabada yolculuk yapacaksa otokoltugu sart canim. Hem de tasimasi kolsy ama yine de sen bilirsin.
Erkek anneleri isim dusundunuz mu???offf deliricem yaaa ısım bulamıyoruzzzz.... Her şeye bir şey buluyoruz doruk dıyorum goruk gibi cıkıyor sarp dıyoruz sap gibi oluyorrr:))))burak vırak vırak gıbı:))) offf bulamayacagız bız
canim noldu sana boyle? Tansiyonun da dusuk, nornalde bu kadar dusuk mu? Asiyi ben yaptirmadigim icin yan etkisini bilmiyorum. Insallah hasta falan olmazsin
Dün bayağı bi ekim annelerini okudum doğurmuşlar yada son haftalardaydılsr ne güzel :)) dün gece doktoru aradım oda bunlar tetanozun yan etkileri dedi ama yinede şimdi doktora gidicem şeker yüklemeside yapıcaklar.
Benim kesiğinde bi 15 cm am dikine. Göbek deliğimin altından aşağı kadar iniyor. Henüz doktora sormadım ama bide enine keserlerse tam artı işareti olur
Dün bayağı bi ekim annelerini okudum doğurmuşlar yada son haftalardaydılsr ne güzel :)) dün gece doktoru aradım oda bunlar tetanozun yan etkileri dedi ama yinede şimdi doktora gidicem şeker yüklemeside yapıcaklar.
Benim kesiğinde bi 15 cm am dikine. Göbek deliğimin altından aşağı kadar iniyor. Henüz doktora sormadım ama bide enine keserlerse tam artı işareti olur
günaydın herkese......... Ne kasvetli hava sevemiyorum kışı sözde sonbahar ama kış gibi =) ama bugün yüz asmak yok bugün benimm doğuuummm günümmmmmmmmmmmmmşimdi karnımda olan kızım en büyük hediyem kesinliklee...........inşallah seneye kucağımızda olur sağlıkla da çok daha neşeli çok daha mutlu bi doğum günü yaşarımm
günaydın herkese......... ne kasvetli hava sevemiyorum kışı sözde sonbahar ama kış gibi =) ama bugün yüz asmak yok bugün benimm doğuuummm günümmmmmmmmmmmmmşimdi karnımda olan kızım en büyük hediyem kesinliklee...........inşallah seneye kucağımızda olur sağlıkla da çok daha neşeli çok daha mutlu bi doğum günü yaşarımm
Bugun daha iyisindir umarim. Aksam ben de nerak ettim nasil oldun, hastaneye mi gittin diye. Yan etkileriyse birsey degil, aman hasta olma da. Unarim seker yuklemesi sonuclari da normal cikar.
Artik hep enine kesiyorlar sezeryanda diye biliyorum, ama belki mevcut dikis olunca onun ustunden keserler yine. Eskidrn hep dikine kesiyorlarmis. Yine de enine keserlerse de ic camasirinin bile altinda kaliyor. Mayo giyince falan belli olmuyor canim.
günaydın herkese......... ne kasvetli hava sevemiyorum kışı sözde sonbahar ama kış gibi =) ama bugün yüz asmak yok bugün benimm doğuuummm günümmmmmmmmmmmmmşimdi karnımda olan kızım en büyük hediyem kesinliklee...........inşallah seneye kucağımızda olur sağlıkla da çok daha neşeli çok daha mutlu bi doğum günü yaşarımm
ne mutlu sana,inşallah bizimkiler de normal çıkar.senin de önce 50lik mi yapılmıştı.ikincisi için doktor 75lik yada 100lük dedi ama hangisini yaptıracam bilemedim aslında.ben aile hekiminde yaptırdım yüklememi acaba bu sefer başka bi yerde mi yaptırsam diye de düşünüyorum.aile hekimlğinde idrar testleri hep yanlış sonuç veriyor mesela.50lik çok tatlı değildi ben çok rahat içtim ama 100lük daha yoğun olur tabi limon götürmek mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?