- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Bende doktoruma grip asisini sordum hanımlar, malum grip aşısı sezonu başladı. Hamilelere tavsiye etmiyorlarmış.. Dolayısı ile bize sıkı giyinmek & bol vitamin almak ve pek insan içine karışmamak düşüyor.
mrb kızlar herkese geçmişler olsun bendede ishal ve mide bulantısı var malesef salgınmış bol su içiyorum patates haşlaması kola muz bunlarla ishali kesmeye çalışıyorum ama ne çare liman kahve ve kahve yogurtta denedim kesmedi başka fikri ola varmı
Hoşgeldiniz annişler
hafta olan tüm arkadaşlara çok acil şifalar diliyorum. kış zor geçicek bizim icin bu açıdan. inşallah çok zorlanmayız...
biz de tadilata başladık, benim bekarken oturduğum ev ve biraz dardı... şimdi balkona oda falan ekleyip mutfağı vs yaptırıp oraya taşınıcaz. tam da o arada eşimin işyeri açma olayı oldu. adam orayla uğraşmaktan tadilata koşturamıyor bile. sağolsun babam ilgileniyor ama ben de gidip geliyorum minibüsle iş çıkışı oraya.. çok yoruluyorum, eşime de bişey diyemiyorum zaten işi başından aşmış, bakalım taşınsak da dinlensek ama anca bayram sonrası... o da yetişirse. bu arada bursada acayip yağmur var, iki hamile pantolonu almıştım, açık renler ve koyu renk lazım( işten çıkışta çok yorgun olmazsam lc.ye falan bakayım diyorum
Merhaba guzel anneler ve tonton bebeler :)
Hasta olan arkadaslara gecmis olsun, acil sifalar.
Lexcim senin de tasinmaba srvindim. Gule gule oturun yeni evinizde.
Biz de bugun doktora gittik. Kizim 642 gram olmus, bugun 24. Haftayi doldurduk, 24+0 mi yazmam gerekiyor? Gecen ayki gibi bu ay da bas asagi duruyor. Doktor daha cok yer degistirecek onumuzdeki aylarda dedi. suyum normalmis.
6.8 kg aldim, yani 7 diyelim. Dr bu sefer iyi gidiyorsun kilon iyi dedi :) esim de diyetisyene gidiyoruz dedi :) seker yuklemem bayramdan hemen sonra.
Dogim icin 30-31 aralik veya 2 ocak dedi. Eger daha once gelmezse tabii diye ekledi :) biz simdilik ocakta diye dusunuyoruz, sinifinin kucugu olursa zorlanir mi diye endisemiz var. ozellikle winebir cim, sen psikologsun, bu konuda ne dusunuyorsun?
Ben vitaminleri azalttirmaya calistim ama drum aksine kalsiyumu artirdi. Ben bayramdan sonra yuksek ihtimalle ise gitmeyecegim, rapor almak icin ugrasiyoruz. Bendrn son haberler boyle :)
Biz de bugun doktora gittik. Kizim 642 gram olmus, bugun 24. Haftayi doldurduk, 24+0 mi yazmam gerekiyor? Gecen ayki gibi bu ay da bas asagi duruyor. Doktor daha cok yer degistirecek onumuzdeki aylarda dedi. suyum normalmis.
6.8 kg aldim, yani 7 diyelim. Dr bu sefer iyi gidiyorsun kilon iyi dedi :) esim de diyetisyene gidiyoruz dedi :) seker yuklemem bayramdan hemen sonra.
Dogim icin 30-31 aralik veya 2 ocak dedi. Eger daha once gelmezse tabii diye ekledi :) biz simdilik ocakta diye dusunuyoruz, sinifinin kucugu olursa zorlanir mi diye endisemiz var. ozellikle winebir cim, sen psikologsun, bu konuda ne dusunuyorsun?
Ben vitaminleri azalttirmaya calistim ama drum aksine kalsiyumu artirdi. Ben bayramdan sonra yuksek ihtimalle ise gitmeyecegim, rapor almak icin ugrasiyoruz. Bendrn son haberler boyle :)
Aydinimren
nasılsın? bir de bu halinle tasinma isleri ile uğraşacaksın heh? Valla bravo diyorum sizlere :)
1 Ekim geldi , mübarek kış ile birlikte geldi.. bende 1-2 pantolon aldım, paçalarını yaptırmam lazım. Simdiden donuyorum
sağol tomurcuk iyiyim bu aralar, koşturmaca arasında yorgunluk dışında kandimi dinlemeye vakit olmuyor ama bebişin kıpırtılarını 1 haftadır dinliyorum:)) geç hissettim ben de, oduh olduğumdan şüphelenmeye başlamıştım;P
ben de arkadaşları okudukça kıştan korktum. ama hamileyken yaz da ayrı dertti, bebişleri alsak kucağımıza da rahatlasak hepimiz:)
sen nasılsın, neler yapıyosun? buraya da nadiren bakıyorum iş yoğunluğu mesaide de aynı...
Kızlar şimdi doktorumu aradım, 60'lık şeker yüklememin sonucu 188 çıkmış, yüksek çıkmış dedi doktorumhaftaya 100'lük yapılacak. Çok mu kötü bişey bu çok canım sıkıldı benim
Kızlar dün gece 2 defa sol baldırıma kramp girdi. Sabahtan beri sol kasığımada 30 sn de bir girip çıkan bi sancı var. Bacağım magnezyum eksikliğinden sanırım yarın doktora söyliycem ama kasığımdaki ağrı korkutuyo ne olabilir ? Lütfen fikri olan varmı, doğum samcısı yada kötü bişey olabilirmi ?
canım günümüz aynı ve ben daha yaptırmadım tecrübesizim ama okuduklarıma göre yüksek gibi. yeni yüklemeye kadar tatlı falan yeme, hastayken bala yüklendiysen o da artırmıştır belki.. inşallah diyete falan gerek kalmaz, ben de korkuyorum bakalım hayırlısı demek lazım. herşey bebişler için. katlancaz sonuçta bakalım....
Aysbozz,
Hic doğum yapmadım bilemem ama anlattıklarındna doğum sancısının coooook ağrılı bir sey olduğunu duydum. Oyle bir sey olsaydı duramazdın yerinde. Allah korusun , doğum sancısı değildir. Rahimin buyuyordur, yavrular buyuyorlar artık , kolay değil annesi..
Kısa bir iki yuruyus yap ,bak bakalım geçiyor mu?
Kızlar bebek arabası için bunu beğenmiştik henüz almadık ama dükkanda bakıp beğenmiştim, rengine de bayıldım
Sizce nasıl?
Chicco Chicco Simplicity Plus Bebek Arabası + Keyfit Plus Anakucağı Deep Blue | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?