Hayirli cumalar allah bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin bizi ve yavrularimizi kazadan beladan korusun sabah ortaligi toparliyordum sehpanin ustindeki tepsiyi aldim sehpa ayagima takildi ve dustum ahsap sehpa kirildi tepsideki bardaklar kirildi bana birsey olmadi insallah bebegimde iyidir hareketlerini hissediyorum cok sukur
Kızlar bebegin hareketlerinde bariz bi şekilde azalma oldu. sürekli elim karnımda ıyıce strese girdim. Doktor bebegin suyunda azalma var bol su iç dedi sürekli içmeye calısıyorum da hareket etmedikce stres oluyorum bebek iyice hareket etmiyor. daha 2 gün önce doktora gitmiştim hareketlerini az hissetmeye yeni baasladım. Doktora kesinlikle gitmeli miyimNe yapmalıyım:18:
hmm sağol tamam ben de bi deniyim soda ve sakızı, hakkikaten süt hiiiççç yaramadı, amin Allah yardımcımız olsun
Selam Darkwolf,
Sekerli bir seyler ic - meyve suyu olur ve sol tarafına yat.. saga don, sola don.. bak bir bakalım.
2 gundur benimki de az hareket ediyor ama ediyor.. hissediyorum. sanırım bebeğin pozisyonu ile de ilgili, sırtının karnıma doğru olduğunu düşünüyorum.
Canım, merhaba topıkte gezınırken yazın dıkkatımı cektı yazmak ıstedım.. oncelıkle bebıgının suyunun azalması bebegın hareketlerını daha az hıssetmene neden oluyor bu suyuyla ılgılı bı durum,o yuzden cok kafana takmaama sen yınede takıpte ol en az gunde 3kere hıssetmen gereklı kıpırdadıgını (doktorum ole soylemıstı) boll ıstrahat ve booooooooool su ıc canım bebısın de sende Allah a emanet olun.. bıseycık olmaz merak etme, sıkıntı yapıp bebısınıde uzmee
bebişiniz için hazırlık yapmaya başladınız mı yoksa daha erken mi
selamlar bütün annelere :))
bir kaç sorum olacak
1- Ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz-toplamda kaç kere gittiniz?
2- oyun parkı almayı düşünenler var mı benim gibi hangi markayı neden tavsiye edersiniz?
3- benim sık sık içim daralıyor bebeğin sağlığı ile ilgili endişelerim oluşuyor sizde de bu oluyor mu? gece bir saatte kalkıp dua ediyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gene de olmuyor
alış veriş yaptım tesadüfen tahtakaleye yaın bir yerdeydik sonra gittik oradan 2 adet pijama takımı(10tl) hastane çıkışı için 10 parça set(40tl) bir de üç tane kokulu çorap (8 tl ye eşim aldı Bence kazık yedi ama neyse :) )
selamlar bütün annelere :))
bir kaç sorum olacak
1- Ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz-toplamda kaç kere gittiniz?
2- oyun parkı almayı düşünenler var mı benim gibi hangi markayı neden tavsiye edersiniz?
3- benim sık sık içim daralıyor bebeğin sağlığı ile ilgili endişelerim oluşuyor sizde de bu oluyor mu? gece bir saatte kalkıp dua ediyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gene de olmuyor
alış veriş yaptım tesadüfen tahtakaleye yaın bir yerdeydik sonra gittik oradan 2 adet pijama takımı(10tl) hastane çıkışı için 10 parça set(40tl) bir de üç tane kokulu çorap (8 tl ye eşim aldı Bence kazık yedi ama neyse :) )
Herkese selam güzel annişler
Yarı hasta yarı sağlam bir haftayı daha devirdik geldik çok şükür, ben artık izne gün sayıyorum, bugün şafak 88
Bu su ve bebeğin hareketleri hakkında yazılanları okudum ve hak verdim çünkü son bir haftadır hastayım biliyosunuz fazla su içemedim, 2 lt civarı anca içmişimdir günde, normalde 3lt yi bile geçerdim ben. Boğaz ağrısı olunca çay çorba ılık sıcak şeyler içiliyor ama su boğazını yakıyo insanınişte bu suyu az içmemden dolayı 1-2 gündür eskisi kadar şiddetli hissedememiştim kuzumu ama dünden beri normal düzenine döndürdüm su olayını, uzanırken yatağı titretiyo valla benim zilli aman diyim canınız istemese de suya zorlayın kendinizi. Besinleri vitaminleri sizin depodan da alır ama su öyle bişey değil, az içince bebiş susuz kalır. Kuzucuğunuzun tek su kaynağı sizsiniz unutmayın
Bu arada kızlar benim memelerimden sarı-mat renkli süt geliyo :44: çok tuhaf hissediyorum kendimi
ben izin konusunda kararsızım, ne zaman ayrılırım bilmiorum. 32. haftam dolsun o zaman karar vercem artık. ama ben de çıkmak istiyorum sanki artık. su konusunda ise maaşallah diorumben 3 litre su içsem tuvaletten çıkamam herhalde. zaten içer içmez başlıyorum gitmeye.
benim kızım da 2 gündür sanki sığamıyor karnımakafasını diremeye başladı. yani kafasıdır diye tahmin ediyorum hele bugün ders anlatıyorum, karnımın sağ tarafında bir sivrilik elimi götürdüm taş gibi, sert. baya zorluyor o anlarda ama uzun sürmüyor, 5-10 sn.
Benim saydığım tarih 36+ ya göre, inşallah daha önce ayrılmak zorunda kalmam :44:
Tuvalet konusuna gelince de zaten salonda oturduğum zamandan daha çoğunu tuvalette geçirir oldum hamileliğim başladığından berisadece işte fazla içmiyorum okuldaki tuvaletleri fazla kullanmayayım diye, eve geldiğim gibi başlıyorum su-tuvalet faslına
Şundan 1-2 hafta önce sadece tekmelerini hissediyodum ama artık dediğin gibi sanki sığamıyomuş da geriniyomuş gibi hareketler hissediyorum:44:
bi de en komiği, artık uyuduğu uyandığı zamanı ayırt edebiliyorum, uzun süre sessiz kalıp içimde birden bi çırpınıyo, aha uyandı benim kuzu diyorumbeni de korkutuyo öyle sakin sakin uyanmak yok, karnım hopluyo valla
çok güzel anlatıyorsunuz bebişlerin hareketlerini ya çok güldüm bende hissediyorum ama daha çok sağ göğsümün altında takılıyor paşa
ya ben toplasam 5 kere en fazla gitmişimdir doktora ama her gittiğimde sağlıklı cevabını aldım
benim endişem doğum esnası değil arkadaşlar engelli doğacak diye korkuyorum (eminim hiç biriniz detaylı ultrasonda yarık dudak var mı diye sormamışsınızdır ama o kadar çok sıkıntı yapıyorum ki (yarık dudak bu arada ırsi ve ailemde yok) böyle saçma sapan düşünceler oluşuyor kafamda)
bebek kıyafetleri piyasaya göre tahtakalede çok uygun arkadaşlar hemde kumaşı falanda iyi
(daldan dala uçtum sanırım)
Hayirli cumalar allah bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin bizi ve yavrularimizi kazadan beladan korusun sabah ortaligi toparliyordum sehpanin ustindeki tepsiyi aldim sehpa ayagima takildi ve dustum ahsap sehpa kirildi tepsideki bardaklar kirildi bana birsey olmadi insallah bebegimde iyidir hareketlerini hissediyorum cok sukur
Kızlar bebegin hareketlerinde bariz bi şekilde azalma oldu. sürekli elim karnımda ıyıce strese girdim. Doktor bebegin suyunda azalma var bol su iç dedi sürekli içmeye calısıyorum da hareket etmedikce stres oluyorum bebek iyice hareket etmiyor. daha 2 gün önce doktora gitmiştim hareketlerini az hissetmeye yeni baasladım. Doktora kesinlikle gitmeli miyimNe yapmalıyım:18:
bebişiniz için hazırlık yapmaya başladınız mı yoksa daha erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?