2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

1-Bizim doktor ayda bir düzenli çağırıyor en başından beri gidiyorum
2-Biz düşünmüyoduk ama craft stadium 2013 modelini beğendik özellikle kumaş kalitesini hatta bir tek o modeli beğendik daha almadık aslında ben oda istiyorum ama çewrem olduğu gibi parkyatak çok kullanışlı diyip duruyo napcaz bilmem!
3-yok canım bende olmuyor RAbbime sığındım düzgün beslen uykunu almaya çalış etrafında olumsuz konuşmalar varsa asla dinleme derim ben sters gerçekten çok etkiliyor bebişimizi ve bizi bunu unutma ok evdeysen kitap oku kafanı dağıtmaya çalış değilsen işine yoğunlaş herşeyin en güzeli bizi bekliyor Allah ın izniyle!

İzin olayını bende en erken şekilde çıkmaya çalışıcam çok sresli bir işim var .Gerginlik anında karnımın kadıldığını hissettim dün ilk defa işte o zaman anladım stresin ne kadar etkilediğini!

Kizlaarrrr isim konusu kafama takiliyor bu konu gecti mu ben uzun zamandir yoktum kizim olacak insallah:) anlami guzel kulaga hos gelen bir isim koymak istiyorum???

amın canım ınsallahhh...

iyi akşamlar anneler. mide yanması bende de var, baharat, yağ, çok yemek tetikliyo. gaviscon içiyorum ama bazen dersi anlatamayacak hale geliyorum. yanımda taşıycam artık.
izin konusunda ne düşünüyorsunuz? 37 yi tamamlayıp ayrılırsam olurda doğum 38 de olursa kalan 2 hafta doğum sonrasına ekleniyo mu? boşa mı gidiyo? bilen var mı?

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız??? dun ben belımın agrısından oluyordum cok kotuydu ne yatabıldım ne dogrulabıldım sankı ıcıme sopa koymuslar duz ytamadım...oturur durdum...okulda da popom cıkık yurudum:))) offf bogazım gectı dıyordum okulda cok bagırdım bogazlarım nasıl agrıyor... hemen sımdı ballı lımonlu su ısıtayım barı...... benım de seker yuklemem bu gıdısle 26. 27. haftada olacak doktor ızınde olacak ve bayramdan sonra gıdecegım ınsallah gec kalmam...

Meraba güzel anne adayları rabbim hepimizin bebeğini kucağında görmeyi nadip etsin.allah nasip ederse bende ocakta kız annesi olacağım.4.5 yıl uzun savaşlar sonrasında bu duyguyu rabbim yaşattı.geçen kurban bayramında 2.5 aylık bebeğimi kaybettim bundada aynı sırunlar yaşarım die hiç tadını alamıyrm çok korkuyorum.kötü rüyalar görüyorumsizdedw oluyormu acaba? Bide kız anneleri bebekletinin ismini ne düşüyor acaba biz
Bade,sare düşünüyoruz

nasipse kızım olucakmış sanada hayırlı olsun herşey yolunda olursa sende 5 gün önce doğurmuş olucam nasipse cümlemize hyırlı doğumlar

Geçmiş olsun canım, ne yaparsan yap oluyo işte, hamilelikte organlar malum biraz yerinden oluyo o da yapıyo işte böyle. Bebişlerimiz için her şeye dayanıyoruz.
Ben 36 bitince ayrılcam kısmetse 3 haftamı da diyorum evde geçireyim zorlamiyim daha fazla. 37'de ayrıldın diyelim ki sonraki hafta doğum oldu, kalanı aktarabiliyosun doğum sonrasına.

Merhaba, hoşgeldin aramıza
Allah hiçbirimize yavrularıyla ilgili kötü şeyler yaşatmasın, yüzlerini görmeyi nasip etsin inşallah.
Zor bir durum yaşamışsın ama Rabbim sana da güzel sonu nasip etmiş, hiç canını sıkıp bu güzel dönemini tatsız geçirme. Geri gelmeyecek bu günler çünkü. Hiçbirşey olmayacakmış gibi yaşayıp olursa da Allah'tan deyip sabretmek düşüyor bize.
Daha önce hiçbirşey yaşamamış olmama rağmen ben de görüyorum rüyalarımda hem de en kötü olabilecek sonuçları ( ama kendimi korkutup düşünmüyorum yoksa kafayı yerim. Bebişinin çok sağlıklı olduğunu ve doğduğunda yaşayacağın güzel hisleri düşün ona da güç ver :)

teşekkür ederim. dayanıyoruz çok şükür. o mide bulanılarına dayandım ya bu o kadar etkili değil:) çok şükür maşallah. 37 ye kadar çalışmak zor iş, şimdi bile ağır hissediyorum kendimi.cuma günü eve zor atıyorum kendimi. 37 ye kadar çalışsam bile 2. dönemi kapatamıyorum ben, nisan ortasında başlamak zorundayım. inşallah rapor alabiliriz kolayca.

canım uzulme o gunler gerıde kaldı ınsallah bebısın saglıkla dogar ınsallah hepımızınkı dogar....endıselenıyoruz dogal olarak ama stres yapmamak guzel dusunmek lazım

canım faydası oldugunu soyluyo doktor, ama bol tukt lutfen 3 ıle 3,5 lıtre mumkunse bılıyorum zor ama kussan bıle ıc bebısler ıcın artık ınternete yazanı bılmıyorum canım ama doktorun dedıgı bırebır duydugumbu enaz 3kere vuruyorsa sıkıntı yokmus, bıde suan kendını cokdınledıgın ıcınde boyle hersey yoluna gırcek canım bol suyadevamm ama ıcıne suphe gırdıgındede doktora gıtmekten cekınme su azlıı yada fazlalıgı doktr takıbı ısteyen bı durum cunku..

kızlar su konusuna gelince ben genelde 1bucuk lıtre ıcıyorum(( eevde olcu kabım var ordan bılıyorum....tas catlasa 2 lıtre falan ıcıyorum

canım uzulme o gunler gerıde kaldı ınsallah bebısın saglıkla dogar ınsallah hepımızınkı dogar....endıselenıyoruz dogal olarak ama stres yapmamak guzel dusunmek lazım

Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar.
Bende 6 bardak içiyorum suyu
Çay kahveyle aranız nasıl
Özel yediniz bişey varmı bebek zeki olsun die ben polen yiyorum 2 3 günde bir 1 çay kaşığı

Ben de şeker yüklemesi mağduruyum kızlar 50 ilk şeker yüklemem 185 çıktı...

Pazartesi 75 ilk yaptıracağım...

İlk kızımda ki bardağın içine bir şey katılıyordu... Tadı çok hoş değildi...

bu sefer bana gazoz gibi bir şey içirdiler... Hafif asitli, güzel bir şeydi.. Kutu içindeydi... Hiç rahatsız olmadım, yüzlük nasıl olacak bilmiyorum...

Son düzenleme:
Kızlar benim ilk 4 ay gebeliğim çok zor geçti su bile içemedim.bayılmış gibi yatttım kilo bile verdim.
Şimdi sabahları çok kötü oluyorum kusmadan kahvaltı yapamıyorum illa her sabah çıkartıyorum.şeker yüklemesini nasıl yapıcam bilmiyorum kesin kusarım

iyi akşamlar arkadaşlar

bu soğuk havalar beni çok zorladı vallah giyecek bişey uyduramadım kaç gündür. bugün alışveriş yaptım badi pantalon hırka aldım .oğluşum içinde annem soobe den hastane çıkışı aldı. kaç tane hastane çıkışı tarzı alsam diye düşünüyorum . kızımda çok almıştım ve hepsini kullanmıştık çünkü kusan bir bebekti günde dört beş takım değiştiriyordum. bunda da bende 2-3 tane daha alsam yetermi acaba ?

mide yanmasından şikayet eden arkadaşlar ben hamileliğin başından beri mide şikayetim var gaviscon ii geliyor ? dr bana günde 4 defa içebilirsin dedi

bende bebiş için kıyafetleri ne kadar alsam bilmiyorum. hemen büyüyor çok alma diyor herkes ama bilmiyorum.

nescafe ıcmıyorum bu zamana kadar 2 3 defa ıcmısımdır hamılelıgımde... cay arada ıcıyorum..baslarda ıcmıyordu 1 2 aydır ıcmıye basladım her gun degıl ama.....gunasırı da cevız fındık badem kuru uzum yıyorum her sabah mutlaka sut ıcıyorum yumurta da yemeye calısıyorum bu hafta bıraz aksattım ama..... onun dısında haftada 1 balık yemeye calısıyorum...somon......genelde haftasonları oluyor bu.. fırında somon sogan patates domates pıyaz sogan ve baharatlı cok guzel ouyr.bulgur pılavı cok yapıyorum.....tavuk nerdeyse hıc yemıyorum yıyemıyorum mıdem pek almıyor eskıden cok severdım.... kırımızı et olrak da kofte yaptık esımle dolaba attık kofte patates olarak ıyıyorum.......beyaz pılav yemıyorum gıttıgım yerlerde olursa yıyorum.... gunde 1bucuk en fazla 2 lıtre su ıcıyrum....decavit multivitamın ve demır hapı kullanıyorum doktor verdı.....salatayla aram ıyı degıl yapamıyorum usenıyorum( cok nadır arada yapıyorum her gun salata yapanlara da ozenıyorum......benım dıkkar ettıklerım bunlar... haa bır de meyve yıyorum mesela tenefuste elma yıyorum.....aksamları da yıyorum muz elma seftalı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…