selamlar bütün annelere :))
bir kaç sorum olacak
1- Ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz-toplamda kaç kere gittiniz?
2- oyun parkı almayı düşünenler var mı benim gibi hangi markayı neden tavsiye edersiniz?
3- benim sık sık içim daralıyor bebeğin sağlığı ile ilgili endişelerim oluşuyor sizde de bu oluyor mu? gece bir saatte kalkıp dua ediyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gene de olmuyor
alış veriş yaptım tesadüfen tahtakaleye yaın bir yerdeydik sonra gittik oradan 2 adet pijama takımı(10tl) hastane çıkışı için 10 parça set(40tl) bir de üç tane kokulu çorap (8 tl ye eşim aldı Bence kazık yedi ama neyse :) )
Herkese selam güzel annişler
Yarı hasta yarı sağlam bir haftayı daha devirdik geldik çok şükür, ben artık izne gün sayıyorum, bugün şafak 88
Bu su ve bebeğin hareketleri hakkında yazılanları okudum ve hak verdim çünkü son bir haftadır hastayım biliyosunuz fazla su içemedim, 2 lt civarı anca içmişimdir günde, normalde 3lt yi bile geçerdim ben. Boğaz ağrısı olunca çay çorba ılık sıcak şeyler içiliyor ama su boğazını yakıyo insanınişte bu suyu az içmemden dolayı 1-2 gündür eskisi kadar şiddetli hissedememiştim kuzumu ama dünden beri normal düzenine döndürdüm su olayını, uzanırken yatağı titretiyo valla benim zilli aman diyim canınız istemese de suya zorlayın kendinizi. Besinleri vitaminleri sizin depodan da alır ama su öyle bişey değil, az içince bebiş susuz kalır. Kuzucuğunuzun tek su kaynağı sizsiniz unutmayın
Bu arada kızlar benim memelerimden sarı-mat renkli süt geliyo :44: çok tuhaf hissediyorum kendimi
Her doktorda hasta kayiplari olabiliyor canim. Belki de bu basina gelmeyen dr yoktur. Dedigin gibi annede rahatsizlik olabilir, bazi komplikasyonlar olabilir. Sen bunu dusunme, doktorundan memnunsan kotuyu getirme aklina. Allah hepimizi ve yavrularimizi korusun.
iyi akşamlar anneler. mide yanması bende de var, baharat, yağ, çok yemek tetikliyo. gaviscon içiyorum ama bazen dersi anlatamayacak hale geliyorum. yanımda taşıycam artık.
izin konusunda ne düşünüyorsunuz? 37 yi tamamlayıp ayrılırsam olurda doğum 38 de olursa kalan 2 hafta doğum sonrasına ekleniyo mu? boşa mı gidiyo? bilen var mı?
Meraba güzel anne adayları rabbim hepimizin bebeğini kucağında görmeyi nadip etsin.allah nasip ederse bende ocakta kız annesi olacağım.4.5 yıl uzun savaşlar sonrasında bu duyguyu rabbim yaşattı.geçen kurban bayramında 2.5 aylık bebeğimi kaybettim bundada aynı sırunlar yaşarım die hiç tadını alamıyrm çok korkuyorum.kötü rüyalar görüyorumsizdedw oluyormu acaba? Bide kız anneleri bebekletinin ismini ne düşüyor acaba biz
Bade,sare düşünüyoruz
Geçmiş olsun canım, ne yaparsan yap oluyo işte, hamilelikte organlar malum biraz yerinden oluyo o da yapıyo işte böyle. Bebişlerimiz için her şeye dayanıyoruz.
Ben 36 bitince ayrılcam kısmetse 3 haftamı da diyorum evde geçireyim zorlamiyim daha fazla. 37'de ayrıldın diyelim ki sonraki hafta doğum oldu, kalanı aktarabiliyosun doğum sonrasına.
mrb canım; peki su içmeyi artırdıgımızda kısa zamanda artıyor mudur tekrar suyu. 2 gündür çok içmeye calışıyorum. internette en az 10 hareket diyor ama 3 ise zayıfta olsa hareket ediyor ama ancak elimi koyunca anlıyorum maalesef. stresten de etmiyordur ama dusunmeden yapamıyorum
Merhaba, hoşgeldin aramıza
Allah hiçbirimize yavrularıyla ilgili kötü şeyler yaşatmasın, yüzlerini görmeyi nasip etsin inşallah.
Zor bir durum yaşamışsın ama Rabbim sana da güzel sonu nasip etmiş, hiç canını sıkıp bu güzel dönemini tatsız geçirme. Geri gelmeyecek bu günler çünkü. Hiçbirşey olmayacakmış gibi yaşayıp olursa da Allah'tan deyip sabretmek düşüyor bize.
Daha önce hiçbirşey yaşamamış olmama rağmen ben de görüyorum rüyalarımda hem de en kötü olabilecek sonuçları( ama kendimi korkutup düşünmüyorum yoksa kafayı yerim. Bebişinin çok sağlıklı olduğunu ve doğduğunda yaşayacağın güzel hisleri düşün ona da güç ver :)
canım uzulme o gunler gerıde kaldı ınsallah bebısın saglıkla dogar ınsallah hepımızınkı dogar....endıselenıyoruz dogal olarak ama stres yapmamak guzel dusunmek lazım
iyi akşamlar arkadaşlar
bu soğuk havalar beni çok zorladı vallah giyecek bişey uyduramadım kaç gündür. bugün alışveriş yaptım badi pantalon hırka aldım .oğluşum içinde annem soobe den hastane çıkışı aldı. kaç tane hastane çıkışı tarzı alsam diye düşünüyorum . kızımda çok almıştım ve hepsini kullanmıştık çünkü kusan bir bebekti günde dört beş takım değiştiriyordum. bunda da bende 2-3 tane daha alsam yetermi acaba ?
mide yanmasından şikayet eden arkadaşlar ben hamileliğin başından beri mide şikayetim var gaviscon ii geliyor ? dr bana günde 4 defa içebilirsin dedi
Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar.
Bende 6 bardak içiyorum suyu
Çay kahveyle aranız nasıl
Özel yediniz bişey varmı bebek zeki olsun die ben polen yiyorum 2 3 günde bir 1 çay kaşığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?