nescafe ıcmıyorum bu zamana kadar 2 3 defa ıcmısımdır hamılelıgımde... cay arada ıcıyorum..baslarda ıcmıyordu 1 2 aydır ıcmıye basladım her gun degıl ama.....gunasırı da cevız fındık badem kuru uzum yıyorum her sabah mutlaka sut ıcıyorum yumurta da yemeye calısıyorum bu hafta bıraz aksattım ama..... onun dısında haftada 1 balık yemeye calısıyorum...somon......genelde haftasonları oluyor bu.. fırında somon sogan patates domates pıyaz sogan ve baharatlı cok guzel ouyr.bulgur pılavı cok yapıyorum.....tavuk nerdeyse hıc yemıyorum yıyemıyorum mıdem pek almıyor eskıden cok severdım.... kırımızı et olrak da kofte yaptık esımle dolaba attık kofte patates olarak ıyıyorum.......beyaz pılav yemıyorum gıttıgım yerlerde olursa yıyorum.... gunde 1bucuk en fazla 2 lıtre su ıcıyrum....decavit multivitamın ve demır hapı kullanıyorum doktor verdı.....salatayla aram ıyı degıl yapamıyorum usenıyorum( cok nadır arada yapıyorum her gun salata yapanlara da ozenıyorum......benım dıkkar ettıklerım bunlar... haa bır de meyve yıyorum mesela tenefuste elma yıyorum.....aksamları da yıyorum muz elma seftalı falan
canım bel agrım bugun bıraz daha ıyıyım. dun cok kotuydum... belıme annemın yun korsesı vardı onu sardım sıcak su torbası falan koydum dun gece bıraz oyle duzeldım. sımdı de cok cok ıyı degılım ama dunku batmam gıttı hafıf sızım var....senın ne durumda
Ben de şeker yüklemesi mağduruyum kızlar 50 ilk şeker yüklemem 185 çıktı...
Pazartesi 75 ilk yaptıracağım...
İlk kızımda ki bardağın içine bir şey katılıyordu... Tadı çok hoş değildi...
bu sefer bana gazoz gibi bir şey içirdiler... Hafif asitli, güzel bir şeydi.. Kutu içindeydi... Hiç rahatsız olmadım, yüzlük nasıl olacak bilmiyorum...
Senin de benimki gibi yüksek çıkmış :44: bana direk 100'lük yapılcak Çarşamba günü, o zamana kadar yediklerime içtiklerime dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşallah yırtarız
Hekrse günaydınnnnnnnnn
biz kahvaltımızı bile yaptık
uykucu hamiş teyzelere selamlar
Günaydın canım ;
Bizim babamız daha 2 saat uyuduğu için onu bekliyoz sana afiyet olsun.
Bekleyemiyoruz biz tatlım, aç aç
Bizim baba yeni uyandı canım
sabah 7 buçuk da kahvaltı yaptık biz babayla da o ne zaman yiyecek olursa o zaman gene yeriz
Günaydın canım ;
Bizim babamız daha 2 saat uyuduğu için onu bekliyoz sana afiyet olsun.
Günaydın anneler ve bebişleri
sabah sabah kalktım pc nin başına oturdum. çünkü size bişey danışıcam yine.
bizim ev kaloriferli ve bildiğiniz çok sıcak oluyor. kaloriferi kapatsam da soğuk oluyor, yalıtım olmadığı için ılık kalmıyor yani. her sabah burnum tıkanmış, boğazım kurumuş, olarak uyanıyoruz eşimle. hatta bu durum bizi gece sık sık uyandırıyor. etrafa su koydum bi çok ama işe yaramıyor. odanın nemi çok az. bu durum bebği de etkiler diye düşünüyorum. biz bu derece etkileniyorsak. çözüm önerisi olan var mı?
şu soğuk buhar makineleri nasıl acaba? sağlıklı mı? bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfeeeen.
bu arada kahvaltıya misafirim var, şimdi eşimle bişiler hazırlıycaz. öpüyorum hepinizi.
günaydın annişler ve bıdıkları biz 4.45de uyandık babamızı yolladık uyumak istedim bu seferde oğluşu bırakmadı tepindi durdu uykusuz uykusuz durcam bugün kahvaltımızı yaptık
Afiyet olsun ikinizede bitanem ben en iyisi babamızı uyandırayım bu kadar aç nası beklesin kızım yaw olmazki:)
bizim ev kaloriferli ve bildiğiniz çok sıcak oluyor. kaloriferi kapatsam da soğuk oluyor, yalıtım olmadığı için ılık kalmıyor yani. her sabah burnum tıkanmış, boğazım kurumuş, olarak uyanıyoruz eşimle. hatta bu durum bizi gece sık sık uyandırıyor. etrafa su koydum bi çok ama işe yaramıyor. odanın nemi çok az. bu durum bebği de etkiler diye düşünüyorum. biz bu derece etkileniyorsak. çözüm önerisi olan var mı?
şu soğuk buhar makineleri nasıl acaba? sağlıklı mı? bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfeeeen.
bu arada kahvaltıya misafirim var, şimdi eşimle bişiler hazırlıycaz. öpüyorum hepinizi.
Oda güzel fikirmiş:)) ama bizim baba kahvalıda taze bişeler hazırlıyoya yazmıyım şimdi ondan bekliyoz iştah kapanmasın yani hepsini birden yicez :))
Canım babişimiz bize de hazırlıyor
ben sadece oğluşumu kandıracak kadar yiyorum sabah
yoksa canımı çok yakıyor anneeeeeeeeeee açım anneeeeeee açım diye vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?