2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bel ağrın ne durumda?benim de çok fena batma şeklinde.10 gündür raporluyum yarın işe başlıcam nasıl olacak bilemiyorum.

canım bel agrım bugun bıraz daha ıyıyım. dun cok kotuydum... belıme annemın yun korsesı vardı onu sardım sıcak su torbası falan koydum dun gece bıraz oyle duzeldım. sımdı de cok cok ıyı degılım ama dunku batmam gıttı hafıf sızım var....senın ne durumda

Ben de işte yarın işe gitcem.o zaman anlıcam durumu evde yatarken bişey yok da ayakta fena birkaç defa kilitlenmiştim.çok kötü bir durum.

Senin de benimki gibi yüksek çıkmış :44: bana direk 100'lük yapılcak Çarşamba günü, o zamana kadar yediklerime içtiklerime dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşallah yırtarız

Senin de benimki gibi yüksek çıkmış :44: bana direk 100'lük yapılcak Çarşamba günü, o zamana kadar yediklerime içtiklerime dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşallah yırtarız

Bende bu cuma 100 lük yaptırıcam 50 lik 155 çıktı ailem olduğu gibi şeker hastası bekliyodum zaten .Ben diyorum ki şu 3 gün önce bi diyet veriyolarya hani içinde bir sürü şekerli şey yememizi söyleyen! O diyeti yapmayayım hem üç gün bebişe zarar hem de yapınca çok yüksek çıkıcak ne gerek var diyorum ben siz ne yapıcaksınız diyeti uygulıycakmısınız?

Günaydın anneler ve bebişleri

sabah sabah kalktım pc nin başına oturdum. çünkü size bişey danışıcam yine.

bizim ev kaloriferli ve bildiğiniz çok sıcak oluyor. kaloriferi kapatsam da soğuk oluyor, yalıtım olmadığı için ılık kalmıyor yani. her sabah burnum tıkanmış, boğazım kurumuş, olarak uyanıyoruz eşimle. hatta bu durum bizi gece sık sık uyandırıyor. etrafa su koydum bi çok ama işe yaramıyor. odanın nemi çok az. bu durum bebği de etkiler diye düşünüyorum. biz bu derece etkileniyorsak. çözüm önerisi olan var mı?

şu soğuk buhar makineleri nasıl acaba? sağlıklı mı? bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfeeeen.

bu arada kahvaltıya misafirim var, şimdi eşimle bişiler hazırlıycaz. öpüyorum hepinizi.

Bekleyemiyoruz biz tatlım, aç aç
Bizim baba yeni uyandı canım
sabah 7 buçuk da kahvaltı yaptık biz babayla da o ne zaman yiyecek olursa o zaman gene yeriz

Oda güzel fikirmiş:)) ama bizim baba kahvalıda taze bişeler hazırlıyoya yazmıyım şimdi ondan bekliyoz iştah kapanmasın yani hepsini birden yicez :))

Günaydın canım ;
Bizim babamız daha 2 saat uyuduğu için onu bekliyoz sana afiyet olsun.

günaydın annişler ve bıdıkları biz 4.45de uyandık babamızı yolladık uyumak istedim bu seferde oğluşu bırakmadı tepindi durdu uykusuz uykusuz durcam bugün kahvaltımızı yaptık

buhar makinelerinin iyi olmadığını duymuştum ben.. bebeğin burnunu sürekli nemli tuttuğu için bu sefer bakteri oluşmasını ve daha çabuk hastalanmasına neden oluyormuş. yinde artıları ve eksilerini iyice araştırıp hangisi ağır basıyorsa ona göre davranmak lazım tabi.. doktorunuzada danışın bence.

günaydın annişler ve bıdıkları biz 4.45de uyandık babamızı yolladık uyumak istedim bu seferde oğluşu bırakmadı tepindi durdu uykusuz uykusuz durcam bugün kahvaltımızı yaptık

Afiyet olsun ikinizede bitanem ben en iyisi babamızı uyandırayım bu kadar aç nası beklesin kızım yaw olmazki:)

canım bizim ev de aynen öyle
ani soğuma hasta ediyor , bu yüzden bende korkuyorum bebişim sık sık hasta olursa diye
buhar makinesi özellikle astımlılar için tavsiye ediliyor
filtresi iyiyse mutlaka kullanın diyorlar

Oda güzel fikirmiş:)) ama bizim baba kahvalıda taze bişeler hazırlıyoya yazmıyım şimdi ondan bekliyoz iştah kapanmasın yani hepsini birden yicez :))

Canım babişimiz bize de hazırlıyor
ben sadece oğluşumu kandıracak kadar yiyorum sabah
yoksa canımı çok yakıyor anneeeeeeeeeee açım anneeeeeee açım diye vuruyor

Gunaydinnn sevgili annisler ve minimini bebisler!! :))

Canim ben de buhar makinelerini biraz sorusturmustum.
Sicak buhar ufleyenler bakteri olusumunu artirdigi icin tavsiye edilmiyor.
Soguk buhar ufleyenler cevremdekiler tarafindan kullaniliyor. Hatta doktor markasi ile tavsiye ediyormus. Ben dogumdan sonra cocuk doktoruma soracagim, sen de dr sorarak onun uygun buldugu makineyi alabilirsin. Cunku kis bebekleri, mecbur isitacagiz ve hava kuruyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…